5 načinov izkoriščanja nizke cene Bitcoin v vaši korist | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

5 načinov izkoriščanja nizke cene Bitcoin v vaši korist

5 načinov izkoriščanja nizke cene Bitcoin v vaši korist

Če ste bili pozorni na ceno Bitcoin v zadnjem času, potem ste verjetno opazili velik padec njegove cene v zadnjih nekaj dneh. Kljub temu, da je cena padla pod 200 $, v nekaterih primerih ni potrebe za paniko.

Pred približno letom dni sem napisal post o različnih znakov v Bitcoin vesolju. Tukaj je, kako lahko vsak od njih koristi od trenutnega stanja.

Investitor - Nakup več Bitcoins za manj

Prvi Najbolj očitna prednost tega položaja je, da lahko dobite Bitcoins po ugodnih cenah umazanijo. V zadnjem času Bitcoin je ta nizka je bila okrog oktobra 2013 - pred skoraj 14 meseci. Obstaja star pregovor baron Rothschild, ki gre "Kupi ko je kri na ulicah... Tudi če je vaša". To je eden izmed najboljših priložnosti, v zadnjem letu, da kupujejo več Bitcoins.

V Traders - Kratka prodaja Bitcoin

Ljudje se pogosto zdi, da pozabi, ali pa se popolnoma zaveda, da je mogoče, da se kratko prodajo Bitcoinand dobička od padcev cen. Prodaja na kratko je običajno poteka preko podjetij, kot so Plus500or AvaTradewho vam omogočajo trgovanje s pogodbami na razliko.

Za tiste, ki so seznanjeni s to prodajo na kratko v bistvu pomeni zadolževanje sredstvo, kot je Bitcoins, da se prodajajo po tekočih cenah. Potem, kasneje lahko kupite Bitcoins vrniti oseba ali organizacija, ki si jih je sposodil od pri prodaji prvič okoli. Upajmo, da ko greš na odkupiti Bitcoins, bodo cene so padle, tako da bo cenejši za nakup sredstev, ki jih je treba vrniti.

V Skeptiki - Smej na navdušence

Ni večjega veselja kot gloating :) Če absolutno sovražim Bitcoin to je tvoj čas, da se "sem ti rekel", da toliko Bitcoin ehnthusiastics lahko našli. Verjetno nekaj največjih haters, kot so Warren Buffetand Mark Williamswho verjamejo, da bo Bitcoin crash v prihodnosti iščete takole:

The Merchants - pridobiti več Bitcoins

Če ste dobili izplačanih v Bitcoins kot trgovec, potem je to lahko dobra priložnost za vas. Ne mislim, če ste sprejemanje Bitcoins preko Bitpay ali kakšno drugo storitev, kot da izmenjuje Bitcoins takoj dolarjev. Namesto, če ste dejansko polnjenja ljudje Bitcoin da dobiš obdržati.

Vidim, da je to prednost, ker ste dobili veliko več kovancev na vsaki prodaji sedaj. Na primer - sem plačan $ 15 vredno Bitcoins ko nekdo nekaj kupi od mene, tako da danes naredim okoli 0.075BTC, kjer bi kot pred nekaj tedni sem se iz le 0.038BTC. Seveda je to predvsem velja, če imate nekaj fiat valuto kot backup.

Evangelistov - (zapišite to) smejati na Raziskovalec

Če ste velik vernik v Bitcoin (tako kot sem), potem je to čas, da iz svoje kamere in dokument vse umazanije, ki se je vrže okoli na Bitcoin. Samo toliko, da bi morali imeti možnost, da bi dobili ljudi, da bi jedli svoje klobuke kasneje. Na primer...

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin Exchange Igot.com sproži storitev obdelave plačil v 40 državah

Post ICO

Bill Egan, eGifter: delamo na pridobivanju nekaterih blagovnih znamk, ki bodo resnično zanimive za skupnost Bitcoin

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Bitcoin Exchange BitCurex ne zaračuna nobenih taks za Grčijo

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

Bank of Thailand meni, da je Bitcoin nezakonit: trgovanje je zdaj začasno ustavljeno v državi

Post ICO

Bitcoin državljanska vojna diha: kdo, kaj, zakaj, kdaj in kako

Post ICO

3.454 Trillion je dober razlog za nakup Bitcoina

Post ICO

Organi se osredotočajo na severnoameriško študijo, ki zavrača anonimnost Bitcoin

Post ICO

Mladi kriptocurrency podjetniki uspevajo uspešno in že minirani svoj prvi Bitcoin

Post ICO

10 bitkoinskih mitov, ki so jih razkrili na koščke

Post ICO

Bigcoin Big Lasulje