5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Za šest let, Bitcoin je delal tudi v smislu rasti. Vendar, glede na njen potencial, da bi lahko delal veliko bolje, če ne bi bilo nekaj factorsobstructing njegov napredek.

Glede na nedavno poročilo, Bitcoin raste 25 odstotkov hitrejši kot internet v povojih, kar je precej impresiven dosežek sam po sebi. Toda vse, kar je pripravila takšno razburjenje v tako kratkem času lahko zagotovo mogoče izboljšati.

Rešitev za naslednjih pet težave lahko vodi v Bitcoin je zmagoslavje in mainstream sprejetja.

[Tweet_box oblikovanje = "default"] Za šest let, Bitcoin je delal tudi v smislu rasti. Vendar, glede na njen potencial, je to lahko počne veliko bolje, če ne bi bilo nekaterih dejavnikov, ki ovira njen razvoj. [/ Tweet_box]

1. Bad ugled

Številni politiki in fiat valute podporniki uporabljajo ta argument zavrniti Bitcoin: digitalna valuta se majorly uporablja za nezakonite dejavnosti. To je res, do neke mere. Vendar pa je pomembno vprašanje, ki se postavlja je, "kako se da narediti Bitcoin -? Valuto, slab".

Cash je počel vse vrste stvari. Preprodajalci drog ga uporabi za nakup in prodajo drog, roparji ga kradejo in ljudje celo ubiti za to. Da ne bi denar sam po sebi slabo, ker je to, ki se uporablja na ta način.

Ti nasprotniki videti Bitcoin kot jim denar: kot orodje in vir. Moramo dati to isto perspektivo Bitcoin in bi mu neke svobode, da smo dali za fiat valute. Bitcoin je samo vir in kako ljudje uporabljajo, da nima nič opraviti s samim valuto. Ko ljudje to razumeli, se bo rast Bitcoin v smislu sprejemanja zagotovo povečalo in da mora biti proaktivno napora z naše strani, da pomaga prenesti to idejo za ljudi.

2. Pomanjkanje razumevanja

Razumem Bitcoin ni ravno preprost koncept zaviti svojo glavo okoli. Ima svoj pravičen delež kompleksnosti, ki se spremenijo v uganka v kombinaciji s težkimi tehnološkega vidika. Zaradi tega, vsak laik je verjetno, da se zdi kot izjemno tehnično koncept je dostopen samo za tech-zdrava pamet, je dejstvo, da prevaja v počasnejši sprejetju cryptocurrency.

Vendar ta pristop ni povsem pravilna, saj obstaja na desetine spletnih strani, namenjenih za pomoč Bitcoin newbies. Dejstvo je, da je eden od ciljev 99Bitcoins ": če si nekdo prizadeva razumeti Bitcoin in kako deluje, potem pa vas prosimo, da si oglejte naš vodnik o tem, kako bi dobili svojo prvo Bitcoin.

Imamo tudi YouTube channelwhere lahko našli odgovor na različna vprašanja, povezane z Bitcoin. Menim, da mora biti bolj interaktivne vsebine na spletu namenjen izobraževanju novinci v šifrirnega svetu.

Nestanovitnost 3. Cena

Veliko ljudi zavedla Bitcoin ko cryptocurrency zlomil $ 1200 pregrado novembra 2013. Ljudje želel priti v valuto, tako da bi lahko to trgovino in zaslužiti nekaj denarja na strani. Ampak ta ideja hitro izpuhtelo, ko so ljudje začeli zavedati, nestabilnost Bitcoin je v tistem času. To so vlagatelji bojijo vlagati v Bitcoin, je označevanje nevarna za investicijske namene.

Dobra novica je, da je v zadnjem letu se je cena za nestanovitnost zmanjšal. Kljub temu, Bitcoin je še dolgo pot, da doseže vrste vlagateljev stabilnosti lahko zaupate.

"Morate se [Bitcoin], da bo dostopen, ga je treba uporabiti in jih je treba, da je relativno stabilen."

Jonathan Chester, predsednik uprave Bitwage

Stabilnost Bitcoin bo imelo za posledico bolj hitro sprejetje valute in bo omogočila, da se lahko uporablja kot redno plačilno sredstvo.

4. Velikost Blockchain

Trenutno blockchain obdeluje skoraj 100.000 transakcij na dan. Število transakcij se je obseg od lani podvojila, skiciranje ven ogromen krivulje rasti. Ampak to decentralizirano knjiga vezana na rast še bolj in problem je, da je zdaj, lahko blockchain samo za ravnanje mazimum treh transakcij na sekundo. Ta omejitev je sprožila številna vprašanja o razširljivosti in rasti Bitcoin.

Vprašanje blockchain velikost je treba rešiti, preden se lahko šteje za velik sprejem obsegu. Mnogi ljudje so predlagali rešitve problema, vendar je izvajanje rešitev še poteka.

5. Varnostni pomisleki

Nekateri pretekli dogodki so narisano podobo Bitcoin in njene stopnje varnosti. Mt. Gox je ravnanje 70 odstotkov vseh transakcij v letu 2013 in nato v začetku leta 2014, je vložila predlog za stečaj, in napovedal, 850.000 BTC je izginil zaradi zunanjega napada.

Vendar pa so bili vedno spletne govorice trdijo, da je BTC bi bilo dejansko manipulirali in ukradel nekdanji izvršni direktor Mark Karpeles. Ta celoten škandal pridobila veliko publiciteto in odrinil veliko ljudi, ki razmišljajo o sprejetju novega cryptocurrency.

Idealno bi bilo, mislim, da ljudje ne bi smeli obdržati svojo BTC v spletnih denarnice. Bitcoin je bil namenjen za decentralizirano; nima prostora za posrednikov ali podjetja. Ljudje morajo sami izobraževati in obdržati digitalnih kovancev varno v offline denarnice ali hladilnic, tako da jih lahko zlahka izognili hacks in goljufij.

Vendar, varnostna vprašanja, ki sodelujejo z uporabo Bitcoins se zdaj obravnava varnostni strokovnjaki. Se predstavili bolj pregledni in bolj varne rešitve, vendar izvedljivost teh rešitev bo izkazala šele v prihodnje.

Za šest let starega cryptocurrency, je Bitcoin dozorela dokaj dobro in nekaterih izmed zgoraj navedenih problemov, bo skoraj avtomatično disappearwith čas.

Kljub temu, da ni mogoče trditi za vse od njih. Je treba ustrezno obravnavati strokovnjaki varnostne pomisleke in vprašanje velikosti blockchain. Le z določitvijo takšne probleme bomo videli Bitcoin izpolniti njen potencial.

Opozorilo: Stališča, izražena v tem članku so mnenja avtorja in ne odražajo nujno stališča, in ne bi smeli pripisati, 99Bitcoins.

Sorodne novice


Post ICO

Združenje Bitcoin France je najnovejše poglavje bitcoin fundacije afilliate

Post ICO

Bitkain spletno mesto za igre na srečo je bilo prevarano za skoraj 1 milijon dolarjev dolarjev

Post ICO

Bitcoin ne uspe cash test in se šteje za blago na Finskem

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

Bitcoin v San Diegu: več malih podjetij se še naprej pridružuje kripto-revoluciji

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Post ICO

Andersen spusti še en predlog za povečanje omejitve velikosti blokov

Post ICO

Bitcoin Investment Trust bo postal prvi javni sklad za kriptokurrency

Post ICO

Avalon bo morda dobil 200 milijonov dolarjev naložb in 20nm tehnologijo, da postane vodja rudarskega trga

Post ICO

Trgovci 3dcart lahko sprejmejo Bitcoin v bliskavici, zahvaljujoč partnerstvu z BitPay-om

Post ICO

Spoznajte BCI, novo investicijsko družbo, osredotočeno na blokiranje, ki jo je začel Cryptor Trust

Post ICO

Bančni giganti, ki podpirajo tehnologijo Bitcoin