5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress

5 Bitcoin Plugins, da kar najbolje izkoristite svojo spletno stran WordPress

Pred približno 6 meseci sem začel mojo spletno stran Bitcoin. Takrat je bilo samo vedno bolj priljubljena in sem imel težko najti ustrezne Bitcoin vtičnike in pripomočke, da bi svojo spletno stran bolj prijazen do uporabnika. Danes, ko Bitcoin je vse bolj in bolj priljubljena, lahko najdete nekaj uporabnih WordPress vtičnike, čeprav še vedno ne dovolj, po mojem mnenju. Torej, tukaj so top 5 Bitcoin vtičniki sem ugotovila, da vam bo pomagal z vaše spletne strani WordPress ali blog.

# 1 Bitcoin Plačila za WooCommerce

Verjetno najbolj priljubljena plugin za elektronsko poslovanje WordPress strani, danes, bo ta plugin vam omogočajo, da sprejme Bitcoin kot dodatni način plačila. Z več kot 3000 prenosov gre vodilni Bitcoin plugin na WordPress.org do danes.

Če iščete drugo alternativo temu WooCmmerce plugin si lahko ogledate tudi CryptoWoo. CryptoWoonatively podpira sprejem 3 valut (Bitcoin, Litecoin in Dogecoin) neposredno v hladilnico trgovca. Integracija s trgovci shapeshift.io sprejmimo 35 drugih digitalnih valut in se izplača v enem od izvorno podprtih kovancev.

# 2 Bitcoin Oznaka Pripomoček

Čeprav ne morem biti povsem cilj v zvezi s tem vtičnikom, saj je pisec z moje strani, sem prepričan, da je bil Bitcoin Ticker Widget nekaj, kar manjka v Bitcoin vesolja. Spomnim se, da nisem mogel najti eno samo vtičnik, ki prikazuje različne cene BTC z grafičnim prikazom najnovejših cenah. Torej, ta plugin vam bo pokazal cene Mt.Gox, BTC-E in Bitstamp. To vam bo dal tudi grafični prikaz nihanja cen v zadnjih 24 urah.

# 3 CoinWidget BTC / LTC darovanje Pripomoček

Ta preprost pripomoček vam bo omogočilo, da zahteva donacije za vašo spletno stran v obeh Bitcoin ali LiteCoin. Izvedba je zelo lepo naredil, in ko boste kliknili na gumb darujejo bo prikazalo pojavno okno, ki prikazuje denarnico za darovanje za. To bo tudi samodejno pošlje naslov na vašo spletno denarnico, če združljivi.

# 4 CoinBase Bitcoin plačila plugin

Če si samo želijo sprejeti Bitcoins kot plačilo, in ne druge oblike plačila, ki ga lahko uporabite CoinBase je vtičnik. Čeprav je to plugin zelo zgodnji fazi, se zdi, da ne dela dobro. CoinBase je mednarodna digitalno denarnico, ki vam omogoča, da varno kupiti, sprejemati in uporabljati Bitcoins. Moj nasvet je, da če si ne nahaja v ZDA ne uporabljajo CoinBase, saj je trenutno le v celoti združljiv s prebivalci ZDA.

# 5 Reddit Bitcoin Pripomoček

Če želite, da zapolnijo svojo spletno stran z novimi povezanimi Bitcoin zgodbe, ki jih lahko uporabite to Reddit Bitcoin Widget. Čeprav ni WordPress namenskega je še vedno dober vir za pridobivanje sveže in zanimive vsebine na vaši spletni strani.

Upam, da ste našli vtičnik ali dva, ki jih lahko uporabite za vašo spletno stran. Če imate zanimivo Bitcoin vtičnik, ki ste jih ustvarili, in hočeš, da ga dopolni na mojem blogu, prosimo, pošljite mi je.

Sorodne novice


Post ICO

Bank of Montreal opozarja Cointraderja na protibitkovsko dejanje - do zdaj še ni bilo nobenih posledic za druga podjetja

Post ICO

Alarmno pregledna uredniška dela

Post ICO

Bank of West zapira račun Amagi Metals zaradi plačil Bitcoin

Post ICO

Bitkoin in druge digitalne valute

Post ICO

Skupnost bitkoin odtuji Mt. Gox zaradi izgovorjave napak: seznam 10 reakcij

Post ICO

Bitkein konvencija iz leta 2014

Post ICO

Bitcoin in prihodnost denarja: Atlanta gostuje v kripto konferenci oktobra

Post ICO

Posvojitev bitkoinov: pet najboljših držav v razvoju

Post ICO

20 Insane bitcoin rudarskih skladišč

Post ICO

Bill želi, da se kriptokularnosti v Kaliforniji popolnoma legalizirajo

Post ICO

Bitcoin osvoji psihološki mejnik v višini 1.000 dolarjev: ali je kriptokultnost usmerjena k luni?

Post ICO

Grad Bitcoin se bo rodil v Estoniji