5 super Bitcoin zgodbe delijo Redditors | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

5 super Bitcoin zgodbe delijo Redditors

5 super Bitcoin zgodbe delijo Redditors

Internet je odličen vir neverjetne zgodbe, in Reddit je r / Bitcoin ni izjema. V zadnjih nekaj letih, več Redditors in Bitcoiners je za socialno platformo, da delijo svoje zgodbe in izkušnje o odkrivanju, nakup in prodaja cryptocurrency. Nekateri od njih dobil veliko, nekateri med njimi izgubili veliko, vendar so vsi naučili nekaj.

1. Bitcoin kot zdravilo za depresijo in tesnobo

Pred nekaj leti, Redditor Daurgothoth bil depresiven, tesnobe in mejno paranoičen. "Težka interes v politiki in ekonomiji v kombinaciji z javnim izobraževanjem bo to naredil za ljudi v teh dneh. Vse skozi stroj javnega izobraževanja sem spraševal... Zakaj to počnejo stvari na ta način? Mislim, da je v 21. Stoletju in živimo v najbogatejša država na svetu. "

Nato se je Bitcoin rodil, vendar Daurgothoth ni zares razumel potencial cryptocurrency ob času. Vendar Bitcoin koncu osvojil to Redditor: "Če resnično verjamete v temeljnih načelih Bitcoin potem mora biti prosti trg precej darn pomembna za vas Če mislite tako kot jaz, da je prosti trg najmočnejši kot ne bo. Potrebujejo za nasilje vseh vrst. Naš izdelek je neizmerno boljša od karkoli drugega na trgu danes in ga je mogoče prilagoditi tako hitro, kot smo ga morali, da bomo zmagali. "

To Bitcoiner nato razkril, da ga je načrtoval, da postane prost fiat do 1. Januarja 2015. "To je čas, da sprejemajo načrt B. Včeraj sem napovedal svojo namero, da bo v celoti porežem off iz sistema denarja fiat do 1. Januarja 2015. Bom plačani v Bitcoins, bom plačal svoje račune v Bitcoins. Bom vlagal v Bitcoins in bom zagotoviti svoje lastne investicije Bitcoin. "

Sprašujemo se, če je to storil!

"sem prvič dobil v Bitcoin v letu 2012. Ena Bitcoin je vreden 4 $ v tistem času. Takoj sem zasvojen in vedel Bitcoin bo velik en dan. Na žalost sem bil tudi zelo slabo. Najbolj sem lahko privošči nakup je 400 $ vredno (100 BTC). " To je, kako SuperDuperDerp zgodba začenja-off na Reddit.

"Cena se ni premaknil veliko, zato sem se ustavil preverjanje po nekaj tednih. Ko sem prišel nazaj, da ga mesec dni kasneje, ko je cena postopoma povečala na 8 $ na kovancu. Presenečen na mojo majhno nepričakovani, in misleč, da je prezgodaj za Bitcoin res vzlet, sem prodal vse 100BTC za $ 800 in načrtovano kupiti ponovno, ko je cena znižala. " Vendar pa ni nikoli storil. "Gledal sem, da vzpon in vzpon, dokler sem končno kupil nazaj na okoli 100 $, mi pobotanja, 8 BTC.

"Pustil sem moji občutki dobili najboljše od mene in panike prodajajo / nekajkrat kupil v času krize leta 2013, nazadnje pa je moral prodati nekaj BTC, kot sem bil v hudi lestvice," je Redditor dodaja, da njegovo zgodbo.

"Zdaj imam malo več kot 2BTC in sem nekoliko bolje, kot sem bil leta 2012. Rad verjamem, da če bi bil finančno udobno v letu 2012 sem kupil kos BTC rešiti dolgoročno in ne bi bilo tako hitro prodati. A kdo ve? To traja denarja, da bi denar. "

Redditor sovereignlife delijo svojo zgodbo na Reddit, ko je bil 65. Pred nekaj leti, je kupil svoj prvi BTC, ko so bili samo $ 6 in popolnoma predana pristojnosti cryptocurrency.

"Menim, da je to [Bitcoin] je prihodnost. Vem tudi, da je to največja svoboda tehnologija razvita v mojem življenju, in sem navdušena, da vidim napredek in razvoj v tem prostoru."

Vse to krepi ideje v knjigi sem prebral v letu 2000, Sic Itur Ad Astra (to je pot do zvezd), ki ga astrofizik Andrew Galambos. Zatrdil je, da svoboda ne bi nikoli prišli preko glasovalno skrinjico, revolucije, protestirali ali nasilje, ampak prek tehnologije in na prostem trgu.

On je napovedal, da bo svoboda je izdelek, ki bi si ljudje želijo, in bi dal, da svoboda - ne s strani politikov in drugih patoloških goljufi, vendar nadarjeni ljudje, ki proizvajajo izdelke in storitve, ki izboljšujejo tako svobodo.

Zdaj pa le 14 let kasneje, vidim resnica besed Galambos je, da tehnologija in prosti trg so dali, kar je bilo doslej nemogoče - svobodo za človeštvo.

To Redditor trdil, da je "navdušen, da živimo v takem času v zgodovini, da bi bili priča preobrazbo v tem, kako mladi ljudje mislijo. - in upajmo, da vidite veliko svobode pri kar je ostalo od mojega življenja"

Leta 2010 je italijanski Redditor Rengade - ki se je opredelila kot Guido - zvedel Bitcoin in izkopati nekaj. Vendar, ker je ni pričakoval cryptocurrency raste tako veliko, da je nekako pozabil svoje digitalne kovancev in končal jih izgubili, ko je kupil nov računalnik in nov trdi disk.

Vendar pa je v letu 2014 Guido opazili večjo ceno Bitcoin in spomnil, o njegovi cryptocurrency. "Bil sem šokiran, kako bi lahko majhna virtualni kovanec z računalniki kopljejo dosegli ta znesek denarja. Imel sem nekaj Bitcoins in iskali po vsem, ampak nič, niti enega 0,000000001." Nato je poskusil vlagajo nekaj denarja, vendar brez uspeha in velikih dobičkov.

"Od tistega dne sem obžalujem vsak trenutek mojega življenja, lahko imam sprememb je vedno, pomaga moja družina in moji prijatelji Nikoli nisem mislil, da o tem, da milijonar, in ne želim, ampak -. Prekleto - 20 € v letu 2010 in zdaj bi moje življenje bilo drugače. Ne morem spati (...) in zdaj sem videl psiholog, da mi pomaga, vendar nič. Držim obžaluje, vsak trenutek. "

Na tej točki, se stvari začnejo že tudi temnejša za Guido. "Tako sem slab pri odločanju, da ne morem niti konča svoje življenje."

"Jaz sem zasvojen s temi številkami v denarnico. (...) Nihče ne zdi, da bi me razumel, ti samo povej mi, da je" življenje gre naprej ", vendar to ni res. Kako lahko moje življenje gre naprej s to vrsto trpljenja? sploh ne vem, zakaj pišem tukaj, da tujci, ampak verjetno rabim nekoga, ki me lahko prepriča, da je življenje res dogaja, da bi lahko manjka [Bitcoin] vlak znak nečesa drugega. Res ne Vem, da me ni tukaj prositi za Bitcoins, poskušam najti neko čustveno pomoč, ker ne morem obdržati na življenje. "

Redditor cryptocomicon je v Reddit pred kratkim deliti svojo zgodbo o uspehu. "Pred nekaj leti sem gledal Bitcoin vzpon od $ 20 do $ 256 in nato sesuje. Hotel sem kupiti v pripravah, vendar ni mogel pritisniti na sprožilec. Po nesreči sem čakal, da vidim, če bi Bitcoin umrl, vendar to ni tako prebral sem belo knjigo in je bil takoj zasvojen. "

To Bitcoiner nato začel zbirati, ko BTC je bilo okoli 95 $, ustavljanje, ko prečka vsak kripto-kovanec nad $ 330. Cryptocomicon thensold približno 1/4 svojega položaja na preobratu na približno $ 1020, po $ 1.200 konico. "Na tej točki sem v lasti okoli 220 BTC prost in jasen."

"Jaz sem bil kopičijo, predvsem v 220 -... Območju 280 v tem podaljšanem popravek Bitcoin je 2,6 odstotka moje neto vrednosti Home kapitala je 70 odstotkov, plemenitih kovin za 16 odstotkov in srebrnimi palicami je sedem odstotkov teh vidim lastniški kapital doma, kot daleč najbolj tvegan. "

In to je, če cryptocomicon spreminja svojo melodijo iz pripoveduje svojo zgodbo za spodbujanje Bitcoin kot zanesljivo naložbo. "Za tiste, ki so skeptični glede Bitcoin Preprosto sem jim pokazati karte in reči: zakaj je Bitcoin ni umrl, sem bil na enem od prvih pogovorov za Andreas A. Dejal je, da bo Bitcoin bodisi vreden nič ali je vredno veliko sem. Se strinjam. "

Zdaj, to Redditor vidi Bitcoin v mainstream novice vsak dan, in on ve, da tam je večina bogastva iluzija. "Ko je naslednja finančna kriza zadene, bodo ljudje se soočajo s kritično treba razvrstiti, kaj Bogastvo je iluzija in kaj bogastvo je resnično. Pričakujem Bitcoin priti ven iz tega kaosa kot velik zmagovalec."

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin državljanska vojna diha: kdo, kaj, zakaj, kdaj in kako

Post ICO

Napad bo izmenjeval Bitcoin veliko bolj odporen, pravi Antonopoulos

Post ICO

Bitcoin ATM, ki so ga avstralski organi zasegli v milijonarju z drogami

Post ICO

Bitkoinska izmenjava Kraken prečka kanadsko mejo

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Post ICO

Grad Bitcoin se bo rodil v Estoniji

Post ICO

Bitkein konvencija iz leta 2014

Post ICO

Bit4coin najavlja novice za leto 2014 po prodaji več kot 1.000 darilnih kartic BTC

Post ICO

Bitkain črni petek - najboljši način za preživetje bitkoinov

Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave