Trgovci 3dcart lahko sprejmejo Bitcoin v bliskavici, zahvaljujoč partnerstvu z BitPay-om | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Trgovci 3dcart lahko sprejmejo Bitcoin v bliskavici, zahvaljujoč partnerstvu z BitPay-om

Trgovci 3dcart lahko sprejmejo Bitcoin v bliskavici, zahvaljujoč partnerstvu z BitPay-om

Vodilni procesor plačilo v cryptocurrency ekosistemu, BitPay, je pred kratkim podpisala na 3dcart, platforma, ustanovljena leta 1997, ki določa, da v spletnih trgovinah vsa orodja, ki jih potrebujejo za prodajo prek interneta in spodbuditi rast svojih podjetij. Podobno kot e-trgovina pomočnika, ki podpira svoje stranke 24/7.

S tem partnerstvom, 3dcart omogoča svojim trgovci za namestitev in konfiguracijo BitPay directlyfrom 3dcart Store Vodstvo, zaradi česar je lažje sprejeti Bitcoin.

"Vidim velik potencial v Bitcoins kot digitalni valuti samoregulativne, peer-to-peer. Prav tako preprosto dejstvo, da se Bitcoins lahko prenese po vsem svetu brez vmesne finančne institucije, je en vidik se mi zdi zelo zanimivo", pravi ustanovitelj in direktor 3dcart je, Gonzalo Gil.

Toda kaj, ki mu je ta korak? "Na 3dcart, smo vsi približno pomagati naši trgovci rast njihovega poslovanja. Če se to ne bo uspešno, bomo uspešni. S tem v mislih, mislim, da s tem, spletni trgovci možnost, da sprejme Bitcoins kot plačilo za blago in storitve jim bo omogočilo, da bi pritegnili nove kupce išče za uporabo Bitcoinsto kupujejo izdelke na spletu, "je še dodal.

Glede na podjetnika, trgovci, ki uporabljajo 3dcart zdaj na voljo dve možnosti. Prvič, lahko dobijo svoja plačila v ameriških dolarjih in BitPay "bo zagotovil tečaja in upravljanje menjalnico kadar je to potrebno". Potem lahko tudi "odločijo obdržati Bitcoins jih prejmejo in jih neposredno upravljajo z uporabo Bitcoin denarnico. S tem, ko trgovci možnost, želimo, da bi pritegnili množice, ne samo tiste, seznanjeni z upravljanjem Bitcoins / Bitcoin".

Via bitcoinmagazine.comCrypto Printing: najboljši dve svetoviNova spletna stran 3DP4BTC raziskuje možnosti v svetu Bitcoin, saj ponujajo po meri 3D tiskanje za digitalno valuto. Novice tedna: zdaj lahko naročite karkoli 3D tiskalnik lahko ustvari in plačati za to s cryptocurrency.

To je, kako se boste pridružili dve prebojne tehnologije, 3D tiskanje in Bitcoin, v nekaj, kar se imenuje Crypto tiskanje. To ni tako presenetljivo, saj sta ti dve tehnološki novosti zgrabil vso pozornost tam v zadnjem času. Toda kako to tekmo v nebesih del? Crypto tiskanje vitrine svojo tehnologijo NFC Bitcoin in Litecoin simulakrov, na primer, na njihovi spletni strani.

Nakup teh izdelkov je zelo enostavno, saj je sistem zelo intuitivna: samo dodati svojo izbiro v košarici, vnesite svoje podatke za dostavo in plačilo z digitalno valuto uporabo BitPay. Simulakri so na voljo za 17 $ na Bitcoin / Litecoin ali 30 $ za par.

Medtem ko so ti NFC-usposobiti simulakri so na spletni strani je vodilni izdelki, ki jih nisi edini možnosti, ki prihajajo iz Crypto tiskanje. V resnici jih ponujajo po meri 3D tiskanje.

Torej, z le nekaj Bitcoins na voljo zdaj lahko natisnete precej ničesar, da lahko 3D tiskalnik proizvodnjo. Samo uporaba spletnega mesta po meri naročila v obliki, da se zagotovi STL datoteko in vaše kontaktne podatke. Te bomo dobili nazaj s ceno in vse ostale informacije.

Via cryptojunky.com


5,5 milijona dolarjev pomagajoBiti vstopiti v bitkoin ekosistem z vsemi potrebnimi orodjiUradni začetek globalne izmenjave Bitcoin je itBit že zgodilo in je podjetje sedaj končanem drugi krog financiranja, Genesis Block poroča, kar je enako 3.250.000 $. Skupaj, izmenjava postavljeno 5,5 milijona $ in je brcnil-off trgovanja v ponedeljek (11), odpiranje operacije na institucionalnih in trgovcev na drobno z nekaterimi izjemami za podjetja Združenih držav.

Ta drugi krog financiranja vključi imena, kot Canaan partnerji in RRE Ventures, Liberty City je Ventures, Ben Davenport in Jay Jordan. Izmenjava - ki namerava služiti na svetovnem trgu iz svojih pisarn v Singapurju, Šanghaju in New Yorku - se Rich Teo, sedanji predsednik uprave, ki je prej delal kot višji analitik za nekaj velikih podjetij upravljajo.

Po Teo, to je zdaj mogoče trgovati v ameriških dolarjih, Singapur dolarjih in evrih. Se bodo pristojbine ", ki temelji na modelu kavo-taker, kjer trgovci dodal naročila za knjige prejmejo 0,10-odstotni popust in trgovcev ob likvidnost off knjige prek tržnih naročil, plačal 0,70 odstotka ali manj, ki temelji na količini", Genesis Block pojasnjuje.

  itBit

Trgovanje v ameriških dolarjih, Singapur dolarjih in evrih.

Toda izmenjava išče ali druge načine, da bi dobili dodatno likvidnost: eden od ukrepov je partnerstvo s količinsko trgovsko podjetje za strokovno izdelavo trga.

Poleg tega iBit je ustrezno obravnavanje regulativnih vprašanj, povezanih s takšnim businessby delajo z vodjo skladnosti v Singapurju, se je pridružil Thomson Reuters za registracijski pregleda in tudi Jumio za storitve preverjanja identitete. Edina stvar, ki manjka, je prenos denarja licenca ZDA, ki se trenutno izvajajo v vsakem severno-ameriške države.

In potem, tam je tudi itBit je predujmi tehnološke očala. Motor izmenjavo temelji na NASDAQ odprtokodne tehnologije, vendar pa je podjetje tudi stave na druge funkcije, kot oblak gostovanje, varstvo Akamai DDoS in FIX API.

Sorodne novice


Post ICO

Grad Bitcoin se bo rodil v Estoniji

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

Ekipa BetCoin Casino začenja novo spletno mesto BetCoin Circle in pripravlja več novic

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom

Post ICO

Bitkein konvencija iz leta 2014

Post ICO

Aplikacija, ki bo ukradla svoje Bitkoine, Paypalovi predsedniki prevzemajo Bitcoin in še več

Post ICO

Belgijski finančni minister ne napoveduje težav med nacionalno banko in Bitcoinom

Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Post ICO

Podjetje Bitcoin Coinsilium sproža prvo blokovno IPO v Združenem kraljestvu

Post ICO

Avalon bo morda dobil 200 milijonov dolarjev naložb in 20nm tehnologijo, da postane vodja rudarskega trga

Post ICO

Odvetnik iz Teksasa sprejema Bitcoins kot plačilo za pravne račune

Post ICO

Avstralci Love Bitcoin Bill Pay