260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu

260 Airlines zdaj sprejme Bitcoin zahvaljujoč novemu Bitnetovemu partnerstvu

Sedaj lahko potujejo po svetu in plačati za svoje letalske vozovnice z BTC. Novo partnerstvo med družbo Bitcoin Bitnetand načrta Universal Air Travel (UATP) je odprla 260 letalske družbe, da sprejme na svetu najbolj znani cryptocurrency kot možnost plačila. 

UATP je globalni plačilo platforma lasti in s skupino vodilnih letalskih družb in Bitnet uspelo - znanega digitalnega poslovanja platforme s podružnicami v San Francisco in Belfast - pravkar postal njen najnovejši partner obdelavo plačil.

Seznam novih Bitcoin prijaznih letalske družbe vključuje Aeromexico, Air New Zealand, American Airlines, Austrian Airlines, China Eastern Airlines, Delta Air Lines, El Al Israel Airlines, Etihad Airways, GOL LINHAS AEREAS inteligentes SA, Hahn Air, Japan Airlines, Luhfthansa nemški Airlines, Malaysia Airlines, Qantas Airways, Shandong Airlines, United Airlines in US Airways.

Poleg letalske vozovnice, lahko potniki uporabljajo tudi Bitcoin kupiti vlak ticketsfrom Amtrak, National Railroad Passenger Corporation, ki deluje v ZDA in Kanadi. Potniki lahko potujejo do 500 plus destinacij v teh dveh državah z več kot 30 vlakovnih poti.

Po objavi, predsednik uprave UATP saidthe skupina je "zelo vesel, da se v sodelovanju z Bitnet", da bi dodali Bitcoin njihovo platformo plačila. "Mi smo vedno išče kvalificirane partnerje, da bi dodatne načine plačila za obdelavo platformo UATP in Bitnet ustreza račun dobro," je dejal Ralph Kaiser.

Bitnet ni ravno novinec, ko gre za množične partnerstva. Družba je že prej delal z CyberSource in Visa in ima dolgoletne izkušnje pri obdelavi plačil in obvladovanje goljufij za letalske prevoznike.

"Partnerstvo z UATP je očitna izbira za Bitnet," je dejal Akif Khan. Po mnenju podpredsednika Bitnet dne Solutions strategije, bo to "partnerstvo bi bilo lažje za države letalske družbe UATP, da sprejemajo plačila v Bitcoin preko lahke integracije, ki preprečuje vpliv na nižji stopnji sistemov in dopolnjuje obstoječe vmesnike poročanja UATP in nadomestil. Bitnet in UATP delijo isto poslanstvo znižuje transakcijske stroške in tveganje goljufij za svoje stranke. "

Khan je prepričan, da "je zelo v interesu, letalske družbe, da potrošnik plača z Bitcoin saj bo imel letalski prevoznik cenejši pristojbine in vedo, da denar ne more odvzeti v goljufive transakcije," je povedal Coindesk.

Kljub temu pa bo nobeden izmed teh prevoznikov neposredno sprejema BTC v tem trenutku. UATP obdeluje kripto-plačil (brez kakršne koli dodane pristojbine), ki se nato pretvorijo v fiat valute.

Vendar Khan upa partnerstvo bo spodbudilo letalske prevoznike, da bo naslednji korak. "To je polaganje temeljev na mestu, ki omogoča to globalno mrežo letalskih družb, da imajo veliko nižje ovire za vstop, če želijo sprejeti Bitcoin," je dejal.

Čeprav so potrošniki že lahko kupili letalske vozovnice z Bitcoin preko spletne strani BtcTrip, to partnerstvo popolnoma revolucijo proces, saj so stranke lahko zdaj neposredno z UATP.

Sorodne novice


Post ICO

1911 United PAC je prvi, ki podpira kriptocurrency in bitcoin prijazne kandidate

Post ICO

11 Hoteli in hostli, ki sprejmejo Bitcoin

Post ICO

15 spletnih mest za vsa vaša vprašanja o kriptografiji

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Post ICO

Članek Bitcoin iz leta 2013 je lahko padec te ruske strani

Post ICO

Podjetnik Bitcoin Erik Voorhees, ki ga je zaračunala Komisija za vrednostne papirje in borzo

Post ICO

Bilcoin temeljni primer na zakonu o pristojnosti objavljen

Post ICO

Avalon bo morda dobil 200 milijonov dolarjev naložb in 20nm tehnologijo, da postane vodja rudarskega trga

Post ICO

Avstralski urad za obdavčenje odlaša z odločitvijo - še vedno želi Minimalne TX Records

Post ICO

10 bitkoinskih mitov, ki so jih razkrili na koščke

Post ICO

Banke, pripravi se! Blokada bo kmalu zaspala vaš svet