20 Bitcoin strokovnjakov, ki jih morate spremljati na Twitterju | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

20 Bitcoin strokovnjakov, ki jih morate spremljati na Twitterju

20 Bitcoin strokovnjakov, ki jih morate spremljati na Twitterju

Socialni mediji je odlično orodje, če želite izvedeti več o Bitcoin in drugih cryptocurrencies, vendar morate vedeti, kje iskati. Brez skrbi, mi smo tukaj, da vam pomaga.

Tukaj je seznam 20 strokovnjakov Bitcoin morate biti naslednje na Twitterju.

1. Roger Ver

Znan tudi kot "Bitcoin Jezusa", Roger Ver je dobro knwon-Bitcoin angel investitor in cryptocurrency evangelist. Kmalu po ustanovitvi Bitcoin je, Ver vložili več kot milijon dolarjev v nove Bitcoin ustanavljanjem kot Blockchain, Ripple in BitPay.

2. Erik Voorhees

Erik Voorhees je znan predvsem kot on ustanovitelj in delni lastnik spletne strani Bitcoin iger na srečo Satoshi Dice. Vendar pa je Paname podjetnik storiti veliko več, kot je ustanovila Bitcoin podjetja Coinapult.

3. Jinyoung Lee Englund

Jinyoung Lee Englund je podpredsednik strategije na valut sveta Digital, ki vlaganjih varnostno podjetje s sedežem v New Yorku. Bila je že direktor za komunikacije in poslovnega razvoja v fundaciji Bitcoin.

4. Dan Morehead

Spoznajte ustanovitelj in direktor, ki temelji San Francisco Pantera Capital, investicijsko podjetje, osredotočeno na Bitcoin in drugih digitalnih valut. Dan Morehead ustanovil investicijsko družbo leta 2003, prvotno osredotoča na naložbe globalnih makro hedge skladov.

5. Jeff Garzik

Jeff Garzik bil Bitcoin jedro razvijalec na BitPay med majem 2013 in decembrom 2014. Toda Garzik je bil prav tako zaposlen s svojim projektom: Dunvegan vesoljskih sistemov, fizične, virtualne in finančna infrastruktura, ki omogoča raziskovanje in vesoljski prostor rešitvi.

6. Elizabeth Ploshay

Ploshay je zaseden ženska. Upravitelj računa na BitPay je tudi svetovalec pri BitGive Foundation in član upravnega odbora fundacije Bitcoin.

7. Bobby Lee

Poleg tega, da je član fundacije Bitcoin, Bobby Lee je tudi predsednik uprave Bitcoin izmenjavo temelji Shanghai BTC Kitajska, drugo največje cryptocurrency trgovalna platforma na svetu.

8. Catheryne Nicholson

Nicholson je direktor in soustanovitelj BlockCypher, platformo, ki omogoča razvijalcem, da enostavno gradnjo, nadzor in zagotoviti vse blockchain aplikacije.

9. Tony Gallippi

Gallippi je soustanovitelj in sedanji predsednik Bitcoin plačilo procesor BitPay, največjega svetovnega cryptocurrency blagajni procesor.

10. Perianne vrtalni

0

Perianne Dolgočasno je ustanovitelj in predsednik zbornice Digital Commerce, trgovsko združenje, ki zastopa interese digitalne skupnosti premoženja s sedežem v Washingtonu, DC. Je tudi ustanovitelj kongresu Bitcoin dan za izobraževanje.

11. Ofir Beigel

1

Bitcoin podjetnik Ofir Beigel je ustanovitelj 99Bitcoins in je pred kratkim postavil na seznam 150 strokovnjakov Bitcoin slediti na Twitterju.

12. Victoria van Eyk

2

Victoria van Eyk ni le prispeva k CoinDesk in Bitcoin Magazine, pa tudi podpredsednico razvoj skupnosti na ChangeTip.

13. Jon Matonis

3

Matonis ni le ustanovna direktorica fundacije Bitcoin, ampak tudi digitalni denar strokovnjak, priznan cryptoeconomist in javni govorec.

14. Connie Gallippi

4

Connie Gallippi, sestra BitPay ustanovitelja Tony Gallippi, je ustanovitelj fundacije BitGive in cryptocurrency podpornik z izkušnjami več kot desetletje v neprofitnem sektorju.

15. Gavin Andresen

5

Ta "vse okoli geek" je pravzaprav glavni znanstvenik pri fundaciji Bitcoin. Cryptocurrency strokovnjak temelji Massachusetts je tudi vodilni jedro Bitcoin razvijalec na TruCoin.

16. Emily Spaven

6

Spaven je eden izmed najbolj priznanih Bitcoin novinarjev tam. Poleg tega, da CoinDesk urejevalnik upravnemu, piše tudi za Forbes in nekoč delal za Google.

17. Andreas M Antonopoulos

7

Antonopoulos je nesporno eden najbolj cenjenih strokovnjakov Bitcoin doslej. S sedežem v Kaliforniji informacijska varnost strokovnjak, tech-podjetnik in avtor potuje po izmenjavo znanja o Bitcoin in cryptocurrency svetu svetu.

18. Brian Forde

8

Nekdanji Bela hiša višji svetovalec za mobilno in podatkov inovacije je zdaj direktor digitalno valuto na MIT Media Lab.

19. Brian Armstrong

9

Soustanovitelj in izvršni direktor Bitcoin izmenjavo Coinbase je vedeti, za delitev svoje drzne napovedi o socialnih medijev.

Patrick Byrne

0

Predsednik uprave svetovni spletni trgovec Overstock.com je tudi dobro znano, osebno svobodo zagovornik in Bitcoin podpornik.

Ali smo pozabili, koga pomembno? Naj nam!

Sorodne novice


Post ICO

Bitcoin in vloga, ki bi jo lahko igrala v skupnosti B2B

Post ICO

Bitcoin ne uspe cash test in se šteje za blago na Finskem

Post ICO

Bitcoin raste v priljubljenosti na Kitajskem

Post ICO

Razvijalec Bitcoin Gavin Andresen sumi, da je večina operacij miniranja v oblaku Ponzi sheme

Post ICO

Trgovci 3dcart lahko sprejmejo Bitcoin v bliskavici, zahvaljujoč partnerstvu z BitPay-om

Post ICO

70 spletnih mest, ki vam dajejo brezplačne bitkeje - ali dejansko delujejo?

Post ICO

Pridobitev Lemonove denarnice z LifeLockom izbriše vsa pričakovanja glede Bitcoinove podpore

Post ICO

Bitcoin Exchange Igot.com sproži storitev obdelave plačil v 40 državah

Post ICO

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave

Post ICO

Bitkoinske izmenjave

Post ICO

5 Dejavniki, ki ovirajo rast bitkoina

Post ICO

Zbirka orodij za povečanje vaših bitkoin dobičkov