1911 United PAC je prvi, ki podpira kriptocurrency in bitcoin prijazne kandidate | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

1911 United PAC je prvi, ki podpira kriptocurrency in bitcoin prijazne kandidate

1911 United PAC je prvi, ki podpira kriptocurrency in bitcoin prijazne kandidate

Iz leta 1911 Unitedsuper PAC, prvi akcijski odbor afriško-ameriški politični (PAC), ki podpira predsednika Obamo v letu 2012, se je odločil, da korak naprej in postati prvo skupino vrste spravilom podporo za to, kar je odbor imenuje "Bitcoin kandidati". Z drugimi besedami, demokratične politične kandidate, ki podpirajo cryptocurrency.

Poleg varnostnih kopij Bitcoin je 1911 United je tudi sprejemanje Bitcoin skozi "edinstven program". Sistem omogoča donatorji, da bi kandidata Bitcoin ga PAC podprta prek Bitcoin prijazno spletno stran crowdfunding. V tem primeru je odbor za delo z Coinfunder.

"Naš program demokratizira proces zaznamek", je napovedal Pac je govornik, Frederick Butler, v izjavi.

"Cilj naše organizacije je podpreti kandidate, ki spodbujajo družbene in gospodarske svoboščine svojih državljanov, in ta program je samo podaljšek to. Mi smo ne samo poskušajo spremeniti politiko, želimo spremeniti kulturo politične angažiranosti ", je dodal.

1911 United stran na Coinfunder je bila ustanovljena 23. Decembra in hoče zbrati 77.26 BTC. Stran projekta se osredotoča na prihajajočem volilnem ciklu. "želimo, da bi vrgel svojo podporo za postopno kandidata za pisarno, ki podpira Bitcoin (...) želimo ponuditi vsakdanje ljudi priložnost združiti in vplivala na politično krajino na način, ki omogoča Bitcoin je treba obravnavati za tisto, kar je - svoboda valuta ".3 milijone dolarjev v samo štirih dneh: kupci tečejo z BitCinove rudarske opreme iz KnCMinerjaPo začetni odpremo svoj prvi Jupiter rudarstvo rigsin v začetku oktobra, je KnCMiner naredila ogromno količino denarja v samo štirih dneh v tem zadnjem tednu, prodaja $ 3 milijone vredno Bitcoin rudarske opreme.

To je zelo aktivno obdobje od prodaje se je zgodilo med 7. In 10. Novembrom, v skladu s Coindesk. To je bilo v teh dneh, da je cena Bitcoin je poplavo, zaradi česar se proizvajalec s sedežem na Švedskem za prodajo iz Saturn in Jupiter ploščadi. Družba je prevzela tudi največje možno število prednaročil.

"Medtem ko smo videli veliko povečanje povpraševanja po našem strojev od zadnjega četrtletja tega enega, kaj se je zgodilo v [tem obdobju] je bilo doslej za nas, morda brez primere kjerkoli v rudarstvu Bitcoin", Andreas Kennemar, KnCMiner je CEO, je povedal Coindesk.

Podjetnik dodaja, da je "nedvomno imela povečano aktivnost okoli Bitcoin v samo pol teden precejšen vpliv na naše prodaje". Kennemar zagotavlja družba je zdaj osredotočena na izpolnjevanje zahtev strank ", ki se bo verjetno še naprej raste," zlasti ker Bitcoin priljubljenost še vedno letijo. "


Več kot 3000 trgovcev, ki so prijazni do trgovcev, so že registrirani na CoinMapSpletna map omogoča trgovci na drobno, da se registrirajo, ko so začeli sprejemati BTC in število članov se je eksponentno narašča. Po vrhuncu cen registrirano v novembru leta 2013, CoinMap šel od skoraj 1.000 do 2.004 trgovcev.

In zdaj platforma je še en velik korak, trenutno uvrstitev 3,003 fizične trgovcev na drobno. To pomeni, da se je število podjetij, registriranih na CoinMap povečale za približno 50 odstotkov v manj kot dveh mesecih.

Kraj z največjim številom trgovcev je še vedno Združene States- z 1.294 podjetij -, vendar Evropa daje Amerika na svoj denar z več kot 1200 podjetij in trgovin, ki že sprejemajo Bitcoin.

Cryptocurrency je še prisotna v več skritih mestih, kot so Islandija ali Sibiriji, kot lahko vidite na spletni strani.

Po izračunih, ki jih je v Redditor "LiveBeef", naj bi CoinMap je naslednji velik skok zgodi marca, ko bi platforma dosegla 4.000 trgovci.

Slike iz CoinMap.org


38. Direktor Minta ZDA, ki je spoznaval RaleighjaOrganizatorji Cryptolina Bitcoin Expoannounced danes, da bo spoštovani Edmund C. Moy slavnostni govornik na večerni večerjo v soboto na 16. Avgust. Ed Moy je služil kot 38. Direktorja ZDA Mint v obdobju 2006-2011, in je med najvišjih nekdanjih vladnih uradnikov, da stehtamo ugodno Bitcoin.

"To je igra-izmenjevalnik," je dejal Faruk Okcetin, dogodek organizator in podjetnik. "Ed Moy je zelo spoštovana med financ in izmenjavo industrijo, in je med najvišjimi uradniki ravni še prepoznati tako prihodnost in neizogibnost cryptocurrency. Carolinas so navdušeni, da se gosti g Moy je prvi nastop na konferenci Bitcoin. "

Edmund C. Moy je predsednik George W. Bush imenoval za 38. Direktorja ZDA Mint v letu 2006 soglasno potrdil, ki jih je ameriški senat, je bil direktor Moy uradno prisegel v svojem petletnem mandatu 5. Septembra 2006. Mint direktor služi kot glavni uradnik ameriške kovnice in svetuje ameriški minister za finance, partnerji s Federal Reserve za napovedovanje potreb, tesno sodeluje s kongresom in analize plačilnih sistemov in trende v izdatkov.

"Bitcoin, in ideje za njim, bo motnje na tradicionalnih predstav o valuto," je dejal Ed Moy. "Na koncu bo valuta bolje za njega.«
V obdobju 2001-2006 je bil Moy posebni pomočnik predsednika v Beli hiši. Pred njegovim javne službe, Moy preživel osem let, ki delajo v zasebnem sektorju z tveganega kapitala podjetij in podjetnikov. Bil je tudi na odborih več podjetij in neprofitnih organizacij.

Raleigh je igral gostitelj Carolinas prvi Bitcoin Expo 15. In 16. Avgusta, 2014. Dogodek tedna se zaračunavajo kot "Cryptolina", in bo potekala v kongresnem centru Raleigh. Cilj expo je ozaveščanje in služijo kot Bitcoin prehod na stotine novih zainteresiranih podjetij, crowdfunders, investitorji, študente in navdušence.

Več kot 500 novi obrazi v nastajajočem Bitcoin skupnosti se pričakuje, da se udeležijo, mreže in razpravljali o tej rastoči industriji za digitalno valuto.

Za dodatne informacije o razporedu, cen vozovnic, cen študentov, sponzorstva in demo možnosti obiščite: http://www.cryptolina.com/

Image courtesy of Brad Headland

Sorodne novice


Post ICO

Amazon je bil zaskrbljen zaradi BitLicense

Post ICO

Center za avstralski nacionalni slovar izbira Bitcoin kot besedo leta 2013

Post ICO

Bitkoin je vključen v prihodnje strategije 60% ameriških organizacij

Post ICO

Geek pove svoje izkušnje z uporabo Bitcoin Miner iz Butterfly Labs

Post ICO

Davčni urad Avstralije (končno) sprosti smernice Bitcoin

Post ICO

Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency

Post ICO

50.000 bitkoin za avkcijo

Post ICO

5 Razlogi, zakaj internet denarja bo zdrobil centralizirano financiranje

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije

Post ICO

Avalon bo morda dobil 200 milijonov dolarjev naložb in 20nm tehnologijo, da postane vodja rudarskega trga

Post ICO

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo

Post ICO

Strokovnjaki industrije Bitcoin morajo zdaj okrepiti izobraževalna prizadevanja