100.000 izplačanih izdajateljev na verigo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo

100.000 izplačanih izdajateljev na verigo

Veriga Radiowill jemati z radijskih valov danes sporočamo, da bodo giving stran 100.000 Ðogecoins z novim izdalo na postaji 9pm vzhodni smo tukaj naučili na Coin Fire.

Doža DIG 100K GIVEAWAYis, ki mu jih verigo Radio in vsak dan ob 11. Uri vzhodne (08:00 Pacific, 4pmUTC) podrobnosti o tem, kako vstopiti bo tisti dan dal ven.

Uradna giveaway bo potekal od 28. Avgusta, ko so bili vsi vnosi zbrali in zmagovalec bo izbran naključno za zmago.

Načini vstopu v izdalo bo naključno vsak dan z nekaj dni pa tako enostavno, kot vstop čarobno besedo na spletni strani verige Radio in druge dni gledal za posebno tweet preko @ChainRadioaccount.

Akcija, ki je prepričan, da se pritoži na doža skupnosti smo že povedali, bo edinstvene vidike doža skupnost, med drugim ponuja načine za vnos preko doža subreddit, nekaj različnih povezanih Doge straneh in preko vnosa po nekaterih povezanih Doge IRC kanalov.

Medtem ko so podatki redki v tem času smo potrdili, da je urnik na spletni strani verige Radio prikazuje obvestilo odvijal na 9pm EDT.

Ob nedavnem padcu cen Ðogecoin to ni šokantno postajo lahko podarite tako veliko število kovanca, vendar je številka še vedno nič ne kihanje na v skupnosti, ki se poganja odlaganje manjših vrednosti valute na so prosto drugi.1.200 trgovcev, ki so pripravljeni narediti letošnji Bitcoin Black Friday največjiČe ste mislili, Bitcoin Črni petek je bil velik v letu 2013, bo letošnji spletu dogodek verjetno blow your mind. Približno 1.200 trgovci bodo del naslednje Bitcoin črni petek, ki ga je na mestu BitcoinBlackFriday.com, kjer bodo vse prodaje naštetih gosti.

Čeprav je bil dogodek ustvarjen šele pred dvema letoma, je hitro šel od le 50 do 1200 trgovcev. In, glede na ustanovitelja dogodka, so presenečenja čakajo na kupce na 28. November. "Imamo načrtovani dve stvari, prva je sposobnost, da takoj kupiti Bitcoin s kreditno kartico:.. Majhna količina, kot $ 25 vrednosti za večino ljudi, da ni preveč tveganja in smo tudi dogaja, da imajo oddelek. [spletne strani], kjer lahko kupite nekaj za majhno vsoto denarja ", Jon Holmquist povedal CNBC.

Poleg tega letos Holmquist ne bo sam. Ustanovitelj je napovedal, da v letu 2014 bo dogodek z majhno ekipo uspelo, zaradi neverjetno povečanje kupcev.

Procesor plačila BitPay je pokazala, da je lanska Bitcoin Črni petek je zbral več kot 100.000 obiskovalcev, ki so porabile skoraj 6 milijonov $ v BTC-ju. Glede na stalno rast v zadnjih dveh letih, je napoved za dogodek 2014 je bistveno višja, še posebej zdaj, ko več mainstream trgovci kot Newegg in prevelike pridružil Bitcoin ekosistemu.

Pravzaprav, Newegg je eden od trgovcev, ki bodo del letošnjega Bitcoin črni petek, skupaj z drugimi znanimi imeni, kot so Amagi Metails, Gyft ali NameCheap.

In, glede na Holmquista, realno število trgovcev morda preseči ocenjene 1.200. Ker je seznam je brezplačna za vsako podjetje, ki sprejema Bitcoin kot možnost plačila, bi se lahko število raste do petka.

Velik problem za nas je, da večina trgovci ne želijo, da načrtujejo vnaprej. To je veliko manjših trgovcev, tako da ga odloži na čas dneva in dan prej.

Prevelike, je ena od družb, ki se ne bodo pridružili dogodku. No, vsaj ne prek BitcoinBlackFriday.com. Tiskovni predstavnik družbe je dejal, prevelike Črna petek obravnava bo na voljo na svoji spletni strani na drobno. Dobra novica je, da lahko še vedno plačati z digitalno valuto.

Izbrani slika: BitcoinBlackFriday.com


13% Američanov raje Bitcoin Gold, medtem ko cene ponoči Tedenska posodobitev NewsIRS je izdal odločbo o Bitcoin, in nekateri so prepričani, da bo razočaran. IRS je odločilo, da je treba Bitcoin šteje premoženje, ni valuta, kar pomeni, da se bo Bitcoin zaslužek izpostavljen višjih davkov. IRS ugotavlja, da Bitcoin nima pravnega statusa v nobeni pravni pristojnosti, in s tem ne izpolnjuje pogojev kot valuto. Ne glede na to, lahko IRS razvrščanje Bitcoin kot lastnino privoščiti Bitcoin uporabnikom neko pravno varstvo v prihodnosti, kot je valuta, vsaj uradno priznana.


Skoraj 150 BTC je bilo ukradenih iz kanadske izmenjave, zahvaljujoč neznanemu podpornemu delavcuSkoraj 150 BTC so bili ukradeni iz Bitcoin izmenjave temelji Ottawa kanadski Bitcoinsin zelo nizko-tech rop. Zadeva se je zgodilo v oktobru 2013 in je sedaj v preiskavi.

Glede na Ottawa Citizen, tat začela dolgo klepet z Granit Networks, podjetje gostovanje strežnika kanadskih Bitcoins, hkrati pa trdi, da je lastnik borze, James Grant. Je povedal spremljevalec je bil doživlja težave pri uporabi storitev in zahteval ponovni zagon sistema v načinu predelave, ki mu je dovoljeno, da lahko premaga vse varnostne ovire borze.

Spremljevalec, ki nikoli ne pozvane, goljuf, da preveri njegovo identiteto, odobri dostop do zaklenjenega strežnika pero Grant, priključen na prenosni računalnik in nato ročno "odprl vrata" do strežnikov borze. Ko je notri, osumljenec je 149.94 BTC iz digitalne denarnice, okoli $ 89.000 po tekočem tečaju.

"To je popolnoma nesmiselno. Vse, kar so naredili je bilo iti na pomenek in reči," Živjo, jaz sem James Grant in imam strežnik z vami "in podatkovnega centra je dejal," da si naredil, kaj lahko storimo za vas ? ' ", je dejal pravi lastnik kanadskih Bitcoins.

Rogers Communications, podjetje, ki ima v lasti Granit Networks podala izjavo po incidentu. "Razmere, ki obkroža to stranko je značilno za to stranko, in ne velja za katero koli drugo stranko v Rogers podatkovnih centrov. Rogers je bil v celoti zadruga z organi v preiskavi", podjetje pojasnil.

Izjava prav tako pravi, da je Rogers Podatkovni centri pregledala svoje varnostne procese po spornem rop.

Sorodne novice


Post ICO

Najbogatejši poslovni človek v Aziji vlaga v BitPay

Post ICO

Avstralska platforma za množično ponareditev, ki jo ponujajo, vključuje Bitcoin na seznamu valut

Post ICO

Bitkein konvencija iz leta 2014

Post ICO

Bitcoin alternativa Bytecoin praznuje prvi blok, napoveduje nove funkcije

Post ICO

1-800-Flowers bo sprejel Bitcoin

Post ICO

Bitcoin ne uspe cash test in se šteje za blago na Finskem

Post ICO

Alex Berk, Black Arrow: takoj, ko je na voljo 14nm, bomo izdali novo ASIC, ki bo presegla vse druge 14nm modele

Post ICO

Bitkainske denarnice, ki temeljijo na Androidu, so nadgrajevale pomanjkljivosti pri kriptografiji in varnostne težave

Post ICO

Zbirka orodij za povečanje vaših bitkoin dobičkov

Post ICO

Bitcoin sooča z vse večjo konkurenco iz drugih vse-digitalnih valut

Post ICO

Evo prvega Bitkoinega otroka

Post ICO

Bitcoin že ima svoj bankomat