10 malo znanih funkcij Hidden Inside Blockchain.info | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

10 malo znanih funkcij Hidden Inside Blockchain.info

10 malo znanih funkcij Hidden Inside Blockchain.info

Pred kratkim sem globlji pogled v to, kaj ima za blockchain.info stran nudi in ugotovil nekaj prettty kul stvari.

Je Bitcoin gospodarstvo dejansko raste, ali je to Bubble?

Blockchain.info dobavlja veliko chartsand statisticsabout omrežja Bitcoin. Ampak včasih to grafikon je težko razumeti. Ena od bolj zanimivih kart ki jih lahko najdete, je obseg trgovinske vs Transakcija Volume grafikon. Ta grafikon je rezultat pri dejanskem Bitcoin obseg transakcij in ga delimo z obsegom Bitcoin trgovine. Nižja kot je številka bolj trgovanja se izvaja.

Ko je več trgovanja storiti kot dejanske transakcije, bi to lahko pomenilo mehurček. Če si pobliže boste lahko videli, da ko se trendi razmerje padanja cen konice Bitcoin je, ker je bolj špekulacija.

SuperCool Visualisaztion od Bitcoin vozlišč in rudarje

Čeprav ni res uporabno to Naslednja značilnost je zelo kul. To kaže na porazdelitev Bitcoin vozlišč in rudarji po vsem svetu. Lahko igral z 3d model Zemlje, kje so računalniki, ki so odgovorni za olajšanje Bitcoin transactionsare nahaja.

100 Najbolj priljubljeni naslovi

Blockchain.info omogoča ogled naslove Bitcoin, ki je prejela največ paymentsup do danes. Ni presenetljivo voditelji so naslovi iz SatoshiDice in Betcoin - tako velikih iger na srečo straneh Bitcoin.

Hashrate Porazdelitev Med rudarstvo bazeni

Ena od glavnih skrbi za varnost omrežja Bitcoin je, kako decentrilized so Bitcoin miningefforts. Če rudarski bazen obvladuje veliko količino hashrate lahko teoretično povzroči 51% napad. Ta grafikon iz Blockchain.info omogoča ogled porazdelitev hashrate med različnimi rudarskem bazenu.

Največje Bitcoin transakcije

Ste se kdaj spraševali, kaj so največji transakcije, ki so opravljene v zvezi z Bitcoin? Blockchain.info omogoča ogled največjih Bitcoin transactionsfrom zadnjo 50.000 transakcijo.

Pošlji Bitcoins na več naslovov v eni transakciji

Ne tako dolgo nazaj sem dobil e-pošto od uporabnika mi pokaže, kako poslati Bitcoins na več naslovov v samo eno transakcijo. To se lahko uporabljajo za izdelavo pošilja kovance bolj učinkovito in tudi znižanje pristojbine na več transakcij. Ker smo poslali veliko mikro transakcij za naše nove naročnike smo ugotovili, je ta možnost zelo dragocen. Ta funkcija je na voljo pod "Send Money" -> "po meri"

Preuči vhodi in izhodi

Če ste bolj izkušeni uporabniki lahko obrnejo na "Advanced" načinu na Blockchain.info v bloku raziskovalec (ki se nahaja na spletni strani v nogi). V tem načinu, boste lahko videli, kaj so vhodi in outputsof vsako transakcijo in njihove skripte.

Prikrivajo svoje Bitcoin transakcijskih Skladbe

Ker blockchain bistvu ljudem omogoča sledenje transakcij precej enostavno to Naslednja značilnost je, za tiste, ki potrebujejo več anonimnost. SharedCoin je način, da se pomešajo transakcije z drugimi transakcijami, da bo težje izslediti (od težavnosti analizirati povečanja vir).

Pošlji Bitcoins s SMS ali e-pošti

Če želite poslati Bitcoins za ljudi, ki nimajo Bitcoin denarnico je to mogoče narediti enostavno z uporabo pošljite po e-pošte / SMS funkcijo v notranjosti "Moje denarnice". Prejemnik boste dobili e-poštno sporočilo, ga obvestila, da so bili Bitcoins poslali. Nato lahko odprete novo denarnico za te Bitcoins.

Naj bo vaš Bitcoins v Cold Storage

Eden od najboljših načinov, da zavarujete Bitcoinsis uporabljati hladilnice - kar pomeni, da shranite Bitcoin brez povezave na kos papirja, Trezor Device ali bliskovni pogon. Blockchain.info vam omogoča, da preprosto ustvarite dokument walletwhich bo imel vaš javni in zasebni ključ na voljo za tiskanje. Imejte v mislih, da če ste za prenos Bitcoins za to denarnico in ne natisniti zasebni ključ vaši Bitcoins bodo izgubili, zato bodite previdni.

Sorodne novice


Post ICO

5 Izredna Bitcoin Videos morate gledati

Post ICO

Novo mesto pade na Bitcoin: prvi sestanek v Sacramentu

Post ICO

Organi zaprli Silk Road 2.0 in druge spletne strani - aretirali tri moške v ZDA in na Irskem

Post ICO

Pojavi se še en Bitcoin bankomat, vendar je resnično?

Post ICO

Andersen spusti še en predlog za povečanje omejitve velikosti blokov

Post ICO

Bitcoin in vloga, ki bi jo lahko igrala v skupnosti B2B

Post ICO

Banke, pripravi se! Blokada bo kmalu zaspala vaš svet

Post ICO

Bitcoin pridobi verodostojnost v EU na pete nemškega priznanja

Post ICO

Ekipa BetCoin Casino začenja novo spletno mesto BetCoin Circle in pripravlja več novic

Post ICO

Podjetje Bitcoin Coinsilium sproža prvo blokovno IPO v Združenem kraljestvu

Post ICO

1911 United PAC je prvi, ki podpira kriptocurrency in bitcoin prijazne kandidate

Post ICO

Barclays testiranje bitcoin tehnologije