1-800-Flowers bo sprejel Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

1-800-Flowers bo sprejel Bitcoin

1-800-Flowers bo sprejel Bitcoin

Kovanec Ogenj je prejela informacije iz vira na 1-800-Cvetje, da bodo začeli sprejemati Bitcoin kmalu.

1-800-Flowers.com, Inc je cvetlični in darilo drobno in distribucijsko podjetje v Združenih državah Amerike. To je bil eden prvih trgovcev na drobno, da uporabljajo 24 x 7 brezplačno telefonsko številko in internet za neposredno prodajo potrošnikom.

Kovanec Ogenj se je tudi naučil iz drugega vira, ki bo 1-800 Cvetje uporabo Coinbase sprejeti in plačila proces za Internet prodajni strani podjetij in kovancev Ogenj se je naučil, da je Chris McCann predsednik in brat ustanovitelja James McCann (tista na reklame) je osebno nadzoruje pogajanja med 1-800 cvetje in Coinbase.

Ti bi se pridružil CheapFlowers.com podjetje, ki je del mreže Teleflora in Impulse Communications, Inc. Deluje v sprejem Bitcoin na internetu za cvetja in drugih daril. Druga velika cvetlični podjetja sprejemajo bitcoins vključujejo BloomNation in nekaj Teleflora agentov.

Medtem ko so podatki v tem času redki bomo pazi na položaju in še nadaljnja poročila, ko pridejo v.1-800-Flowers poroča o sprejemu BitcoinSkoraj dva tedna pred Coin Fire izključno poročali, da bi 1-800-Cvetje začetek možnost plačila z Bitcoin.

Danes, 1-800-Cvetje in Coinbase so napovedali, da so uradno sprejema Bitcoin.

Začetek to jesen, bo Bitcoin pridružili znane možnosti plačila, vključno z Visa, MasterCard, American Express, in PayPal, ki so na voljo strankam podjetja po svoji obsežni družini poroka mest, vključno 1-800-FLOWERS.COM, FannieMay.com, Cheryls.com, ThePopcornFactory.com, 1-800-Baskets.com, FruitBouquets.com in Stockyards.com.

"Kot stranka osredotočene družba smo se vedno iščejo nove načine, da se ukvarjajo z našimi strankami in izboljšati njihovo nakupovalno izkušnjo za vse svoje proslav priložnosti," je dejal Jim McCann, 1-800-FLOWERS.COM izvršni direktor in ustanovitelj. "Bitcoin, skupaj z našimi druge možnosti plačila, ponuja našim strankam še en zelo priročen način, da bi jim dostaviti nasmeh do pomembnih ljudi v svojem življenju."

1-800-FLOWERS.COM bil izbran vodilni Bitcoin platformo Coinbase za obdelavo svojih plačil Bitcoin. "Mi smo veseli, da partner z 1-800-FLOWERS.COM," je dejal Fred Ehrsam, soustanovitelj Coinbase. "Bitcoin postaja vse bolj priljubljen način za nakupe e-poslovanje in smo veseli, da je treba pomagati 1-800-FLOWERS.COM strankam, da te nakupe na enostaven in varen način."

Ti so zdaj pridružil CheapFlowers.com podjetje, ki je del mreže Teleflora in Impulse Communications, Inc. Deluje v sprejem Bitcoin na internetu za cvetja in drugih daril. Druga velika cvetlični podjetja sprejemajo bitcoins vključujejo BloomNation in nekaj Teleflora agentov.


Po desetih mesecih Moolah prijavlja stečajNekoč obetaven, da mnogi v Dogecoin skupnosti moolah je danes, da bo zapiranje shop napovedal.

Družba je pred kratkim prevzel vodenje MintPalexchange, ki je bil pesti z napakami in vprašanj, saj prehoda in zdaj se zdi, da bo izmenjava tudi opažnih vsaj začasno, saj je mesto prešli na novo ekipo. Kot v času tega članka objavo zdelo, da bo odsoten Mintpal:

Alex zelena embattled CEO moolah je navedel naslednje glede moolah,

Po 10 mesecih so zagonu z visokim tveganjem v nestanovitnem okolju, je moolah dosegla stopnjo, kjer jih ne more nadaljevati poslovanje v današnjem trgu. Z naraščajočimi stroški in pada prihodkov in izgubo številnih ključnih strank bistvenega pomena za nadaljevanje poslovanja družbe, nismo več sposobni za nadaljevanje delovanja.

Kot rezultat tega, Moopay LTD bo napovedal stečaj in raztapljanje po upravni postopek; in prenehanje poslovanja. Vsa sredstva strank, ki so na potrošniških računih so varna in se lahko umakne kot običajno v tem trenutku. Če ne umakne svojih sredstev, preden je platforma zaprli 31. Oktobra, boste prejeli e-poštno sporočilo, kjer želite, se bodo sredstva za odhod.

On je vzel čas, da bi razpravljali o zapiranju moolah na uradnem blogu podjetja, kjer je poudaril, da so vse potrošniške sredstva varna in da bo vsa podjetja potrebujejo, da se v skladu predvsem z drugimi upniki, in da tisti, ki so vlagali v družbi prejeli plačilo enkrat vsa sredstva odprodajo in upniki se izplačala.

Podjetje praksa težave s mesečnih stroškov podpore, pravnih in operativnih stroškov in drugih stroškov platforme, kot je prehitela denarni tok in da družba ni mogla več funkcije v tem zmogljivosti posluje z izgubo.


10.000 bitkoinskih ASIC čipov je na poti do evropskih kupcevEvropa je končno dobila svojo prvo serijo Avalon ASIC čipov, ki so bile dobavljene v Švici. To je 10.000 naprav z močjo standardne ure 282 MH / s in po ocenah 300 Mh / s overclock vsakega, ki bi del večje pošiljke, ki ga proizvaja podjetje, ki lahko poveča Bitcoin omrežja hashrate za 500 odstotkov.

Ker so te prilagojene čipi namenjeni mine Bitcoinsrequire nastavljena na tiskana vezja, preden bodo uporabniki lahko začnejo izdelovati cryptocurency so Asics, ki se pošiljajo za stranke. Potem, bodo določena na deske, ki jih uporabniki ali podjetja kot Burnin.

Po naročilu žetone v aprilu, naprave je 99 dni, da pridejo. Po Zefir, uporabnika, Reddit, ki se razdeljuje Asics, to je prvi od skupno sedmih serijah, ki bodo prispeli s po 10.000 žetoni. Naprava je imela prvotno individualno ceno 0,078 BTC, vendar Zefir dodal pristojbino za 9,9 odstotka za svojo službo in še 10-odstotno nadomestilo za davke, ki naj bi povzdignil ceno na 0,1 BTC na čipu.

Če bi bila izpolnjena pričakovanja Zefir razkrila, so bili žetoni vozi v Nemčijo za ladijski promet in mora zdaj biti na poti do kupcev. Srečno rudarstvo!

Via thegenesisblock.com

Sorodne novice


Post ICO

Bangladeš grozi, da bodo prestali kaznovati Bitkoinje do 12 let v zaporu

Post ICO

Podjetnik Bitcoin Erik Voorhees, ki ga je zaračunala Komisija za vrednostne papirje in borzo

Post ICO

Bitkoin in druge digitalne valute

Post ICO

11 Hoteli in hostli, ki sprejmejo Bitcoin

Post ICO

Aplikacije za Bitcoin

Post ICO

Bitcoin prijazna Draperova univerza ponuja brezplačen spletni tečaj o kriptokurrency

Post ICO

Bank of West zapira račun Amagi Metals zaradi plačil Bitcoin

Post ICO

Bitcoin ATM registrira 140 transakcij na Campus Party pred namestitvijo v Sao Paulu

Post ICO

Bank of England pohvalil Bitcoin in razkriva preiskavo izdaje digitalne valute

Post ICO

Brezplačna borza EasyCoin je pripravljena začeti delovati 31. decembra

Post ICO

Bančni giganti, ki podpirajo tehnologijo Bitcoin

Post ICO

Odobreno stanovanje v Utahu omogoča študentom, da plačajo najemnino z Bitcoinom