Kako preživeti bitkoin crash Infographic | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako preživeti bitkoin crash Infographic

Kako preživeti bitkoin crash Infographic

Kot že veste, Bitcoin še vedno nestanovitne valute, zato lahko njegova vrednost gredo gor in dol, veliko krat v enem dnevu. Ponavadi te spremembe so zelo subtilna, vendar velika nesreča ni nikoli ven iz slike.

Iz tega razloga smo ustvarili to neverjetno in popolno informativni prikaz z vsemi potrebnimi smereh, ki vam pomaga ukvarjajo z Bitcoin nesreči. Najboljši nasvet? Nikoli ne pustite, da vam čustva prevzeti nadzor. Poglej!Kako razložiti Bitcoin vašim starim staršem InfographicČe lahko Bitcoin daje glavobol za mlade ljudi, ki skušajo razumeti osnove cryptocurrency, da kako lahko razložiti skrivnosti digitalnega denarja za naše stare starše?

Ne, to ni nemogoča naloga... Vsaj, če imate pomoč tej super informativni prikaz.

Infographic s TechFaster.com objavljeno


Litecinski rudniški bazeni: kdo je kdo? InfografskiDruga največja cryptocurrency na svetu raste z enakomerno hitrostjo in želimo posvetiti nekaj časa za Litecoin, predvsem za skupine, ki rudnika digitalni kovanec.

To je razlog, zakaj si danes Bitcoin Examiner prinaša vizualno analizo "kdo je kdo" v svetu dolgotrajne oskrbe rudarskih bazenih. Znanje je lahko zabavno... Ampak tudi dragocen.


Litecoin proti Bitcoin: kdo zmaga kripto bitko? InfografskiČe je to zahodni film, bi ta primerjava je cel kup drugačno: namesto informativni prikaz, bi imeli Bitcoin na eni strani in Litecoin na drugi strani, tako oborožen in nevaren s svojimi kavbojski klobuki in hrupnih škornji ostruge. Kateri bi bil najhitrejši pritisniti na sprožilec?

No, da ne vemo, ampak imamo lepo infographic, da vam pokaže, da postavlja dve največji cryptocurrencies v worldface za soočenje. Pripravljeni na showdown?


Max Keizer trdi, da je Bitcoin Rdeči križ valutMax Keiser ne morejo dobiti dovolj Bitcoin. Gostitelj oddaje "Keizer Poročilo" spet tweeted o najbolj znanih cryptocurrency to sredo (18).

Po spornem tweet v zvezi z Bitcoin, tokrat Max Keiser govorili o povečanju prenosov Bitcoin v Argentini, kot način za pobeg iz velike inflacije in gospodarske težave, ki jih zadevajo državo.

Finančni strokovnjak je dejal, da je virtualna valuta "Rdeči križ valut", predvsem zato, ker "kjer je panika, je Bitcoin."

Via maxkeiser.com


Max Keizer: Če je črna Amerika šla 100% bitkoin, bi lahko nadzirali ameriško gospodarstvoSlavni voditelj "Keizer poročilo" kažejo (oddaja na RT), Max Keiser, tweeted o Bitcointhis nedeljo (14). Ameriški izdajatelj in finančni strokovnjak je zapisal: "Če črni Amerika šla 100% Bitcoin bi lahko nadzor nad ameriško gospodarstvo v 10 yrs. Whitey je preveč Presneto neumno, da ga dobijo. To je naš čas". Ni še nekoliko Afroameričan, ampak to ni važno...

In on se ne ustavi tu, je nadaljeval širi svojo teorijo v pripombah oddelku: "(! Ga dobili), če bi vse črne Amerike kupil Bitcoin ko was.50 cent pa bi nadzor nad več bogastva kot beli Ameriki".


Namecoin: Bitcoin je bolj uporaben dvojček? InfografskiKonkurenca med cryptocurrencies se segreva, saj je svet vedno bolj radovedni prednosti, ki jih te inovacije. Bitcoin se lahko vodi po zvezdah, ampak drugih digitalnih kovanci ne bodo prostovoljno zaostajati. Poglej exampleand Litecoin se boste razumeli, kaj govorimo.

Za zdaj bomo držijo polivalentno Namecoin, ob nekaj trenutkov in lepo informativni prikaz primerjati z Bitcoin. Boste našli nekaj razlik, predvsem pa pripadnosti med tema dvema digitalnih valut. Ampak ostanite z nami, ker imamo veliko več infografiko za vas!


Novi interaktivni Bitcoin infografski podatki razkrivajo osnove kriptocurrency na zabaven načinVeliko infografiko so bile izvedene o Bitcoin, ampak nekaj, kot je ta mi je prišlo, da ti pokažem. Spletna stran FXCM.com objavila novo interaktivno Bitcoin infographicthat popolnoma spremeni način vidimo te informativne orodja.

Infographic je razdeljen na tri dele: kaj je Bitcoin, zgodba o Bitcoin in Bitcoin danes. Za razliko od večine infografiko, nimate za pomikanje gor in dol, da si ogledate poseben oddelek, lahko samo kliknite na ikono in infographic vam bo pokazal informacije, ki jih želite videti.

Kljub temu, da precej popolna, je to infographic glavnem sestavljajo ikone in kratkih količine besedila, poenostavitev postopka za spoznavanje Bitcoin. In najboljši del je, da so mnogi ikone ali besed ob informativni prikaz povezana z drugimi spletnimi stranmi, na primer, zaradi česar je še bolj interaktivno.

Če želite preveriti te infographic obisk FXCM.comand zabavali.

Sorodne novice


Post Dogecoin

8 Zdravniki, ki se boste bolje počutili v zameno za Bitkoine

Post Dogecoin

Osnove Dogeca

Post Dogecoin

7 super ASIC bitcoin rudarjev

Post Dogecoin

Očetovski dan v Avstraliji: darilne ideje za vsakega oče Bitcoiners

Post Dogecoin

9 super Bitcoin ilustracije

Post Dogecoin

19 Pravi kraji, kjer lahko porabite svoje bitke

Post Dogecoin

Tretja postaja Crypto Station CryptRadio je začela 1. oktobra

Post Dogecoin

5 stvari, ki sem se jih naučil iz Amazon, ki so mi odvzeli $ 21K v Affiliate komisiji

Post Dogecoin

20 Čudne stvari, ki jih lahko kupite na Silk Road

Post Dogecoin

11 Zgodovinski bitkoinski momenti: slikovno odštevanje zgodovine kriptokultnosti

Post Dogecoin

Segwit proti Bitcoin Unlimited in Bitcoins Fork Explained Preprosto

Post Dogecoin

11 super oglasi Bitcoin