BTC za novince: razumevanje bitkoinov in njihovo kopiranje Infographic | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

BTC za novince: razumevanje bitkoinov in njihovo kopiranje Infographic

BTC za novince: razumevanje bitkoinov in njihovo kopiranje Infographic

Bitcoin ekosistemu... Mesto, ki je hkrati fantastično in zapletena, zlasti za novince. Bitcoin je težko pojem razumeti sam, butit postane še slabše, če ukrepi, kot so trgovanje ali rudarstva zraven.

Via Mining.comPraznovanje petega rojstnega dne Bitcoin po vsem svetu in po spletuČas za zabavo! Bitcoin praznuje petim birthdaythis petek, je veliko pričakujemo novembra 1, in po vsem svetu vsako Bitcoiner uživa dan na svoj način.

Pred petimi leti, Satoshi Nakamoto objavila originalno belo knjigo, ki je spremenila svet. Torej, Bitcoin Examiner je hitro turnejo po spletu, da bi ugotovili, kako je to pomemben mejnik pri čemer celebratedby v cryptocurrency skupnosti.

1. Doodle

Spletna stran Mercado Bitcoinhas ustvaril "doodle" proslaviti ta dan. Lahko preverite na njihovi Facebook strani.

2. Kampiranje

Sean je Outpost je Pensacola brezdomci Outreach, organizira tabor na Satoshi Forest.

3. Bitcakes

Lepa žena, ki te okusne usmerjene Bitcakes za praznovanje datum, po tem redditor.

4. Spodbujanje

Proizvajalec varnem fizičnem Bitcoin denarnice Trezor ponuja dva izdelka za ceno enega, ampak samo za nekaj ur.

5. Radovednost

Izgleda, da veliko newbies želijo vedeti, kaj Bitcoin je, glede na statistiko, ki jih Wikipedije pokazala. To redditor pravi, da so dnevne stališča Bitcoin člankov na Wikipediji presegla 100.000 obiskovalcev dnevno za prvič od aprila lani. Vsaj ta grafikon kaže veliko rast samo v zadnjem mesecu.


Kitajska predpisuje izmenjavo litecoina po svetu InfographicKitajska ni le gospodar in poveljnik Bitcoin trgovanje po vsem svetu, to je tudi vladajoči Litecoin, v skladu s tem infographic vam prinaša 99Bitcoins.

V tem primeru je največja izmenjava na sceni, je kitajski OKCoin. Skupna prostornina na azijski platformi je tako velik, da presega skupni obseg vseh ostalih borzah.


Posodobitev kovancev za nadgradnjo na HTTPS in druge posodobitvePozdravljeni vsi skupaj,

Opravičujemo se, če stvari se zdi malo off, ali težko krmariti za trenutek. Smo v postopku, ki omogoča popolno šifriranje SSL na kovancev Brief, ki bo nekaj časa, da odlično. Vendar pa bo končni rezultat se splača, saj bo celotna domena prirejena za HTTPS, in bo zagotovila dodatno plast varnosti za naše uporabnike.

Na žalost, nekaj naših aplikacij niso ravnanje stikalo zelo dobro, in ga je treba popraviti enega po enega (ki je najbolj opazna v tem trenutku z obliko naši spletni strani). Naša spletna stran se preoblikovali v tem trenutku, vendar to ni novo zasnovo.

Lahko pričakujemo, da se vsa vprašanja, ki izhajajo iz našega prehoda na HTTPS je treba rešiti v naslednjem dnevu ali dveh, in upajmo, da se bo naša nova spletna stran razkrila (morda skupaj zanimivo novost, ki smo delali na).

Še enkrat se opravičujemo za morebitne nereda in zmede to povzroča. Obljubimo, da je le začasno!

S spoštovanjem,

Kovanca Kratek Team


Kratka kovanica potrebuje več predstavnikov kovancev!Pred kratkim smo postedan odprto vabilo za kovance predstavnikov iz različnih skupnosti digitalne valute. Odziv je bilo to zelo dobro, in imamo vsaj 1 predstavnik iz več kot 10 communities digitalne valute na tej točki (s nekatere skupnosti zagotavlja več kot 3). Vendar pa to ni dovolj! Kot smo rastejo, bomo vedno potrebovali predstavniki skupnosti pokazati našim uporabnikom, zato je njihova valuta vredno. Čeprav se trudimo, da pokriva toliko, kot smo lahko, s poudarkom na Bitcoin Očitno je, da ni mogoče za nas razumeti, analizirati in pisati o vsako digitalno valuto.

Torej, prosim, če ste član digitalne skupnosti valute, da niso redno pokriva, in nima predstavništva (ali celo, če delamo, in to počne), vas prosimo, da nas kontaktirate o postaja reprezentativna. Seveda, morate biti dejanski član skupnosti, in dokaj aktivna, da natančno predstavljajo te skupnosti. Tu so splošne smernice, ki jih uporabljamo pri določanju sprejem za predstavnika kovancev:

  1. Ste aktivni, podporni član vaše skupnosti.
  2. V preteklosti ste vzdržala napadajo pripadnike drugih skupnosti brez utemeljitve (to je stališče, da spodbujajo svoje valute izbire, in kažejo, da je vredno... Ne slam drugi)
  3. Imate željo in sposobnost, da pišete o vašem valuti, in razumeti, da dovolj dobro narediti tako natančno.

Splošna pravila, ki so na voljo za naše medalje se Representativescan najdete tukaj, in vam bo razložil, kaj pričakujemo v smislu vedenja iz kovance Reps.

Ko se obrnete na nas, prosimo, da svojo Coin Kratko ime (ustvariti eno z gumbom "register" v zgornjem desnem kotu zaslona, ​​če nimate še), vaš Reddit uporabniško ime, če je vaš kovanca je skupnost najbolj aktivni v subreddit, ali uporabniško ime forum, če ima vaš kovanec skupnosti, ki je osredotočen na določen forum. Te podatke bomo uporabili za preverjanje, da ste dejansko podpirajo član vaše skupnosti, in se bo sporočilo, vaš RedditForum računa, da se preveri, da je Emailmessage smo prejeli legitimno.

Mi se lahko obrnete preko, @CoinBriefon Twitter, ali lahko sporočilo DynamicDKon Reddit.

Sorodne novice


Post Dogecoin

Kako preživeti bitkoin crash Infographic

Post Dogecoin

Novacoin: sporni otrok Peercoin in Litecoin Infographic

Post Dogecoin

50 Insane dejstev o Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

Osnove Dogeca

Post Dogecoin

11 priljubljenih Bitcoin zagovornikov

Post Dogecoin

Intervju: Bodite pozorni na Bitcoin Megaphone

Post Dogecoin

Kje dobiš novico Bitcoin? 10 bitkoinov blogov, ki jih morda poznate

Post Dogecoin

19 Pravi kraji, kjer lahko porabite svoje bitke

Post Dogecoin

7 Morate gledati video posnetke Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

SEC preiskava GAW rudarjev v teku

Post Dogecoin

11 Zgodovinski bitkoinski momenti: slikovno odštevanje zgodovine kriptokultnosti

Post Dogecoin

Danes je bilo počasi, toda kaj je pričakovati čez vikend