Kartica Bitcoin: prenosi prek operacijskega sistema Infographic | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kartica Bitcoin: prenosi prek operacijskega sistema Infographic

Kartica Bitcoin: prenosi prek operacijskega sistema Infographic

99Bitcoins pred kratkim objavila articleabout najljubše operacijske sisteme Bitcoiners po vsem svetu. Z istim informacij Navdih, stran Visual.ly ustvaril ta barvita informativni prikaz.

Barve v tem "Združenih narodov Bitcoin" predstavljajo porazdelitev prenosov originalnega Bitcoin stranko z operacijskim sistemom.

Kliknite k temu glej različne zemljevide in celotno predstavitev.Zbirka 15 najboljših bitkoinskih risankBitcoin je resno vprašanje... No, včasih! V drugih primerih, je lahko zelo smešno. Če ga ne verjamete, si oglejte te kripto-risanke in imajo dober smeh.

1. Kako uravnavajo Bitcoin

"Kako oblikovati javno mnenje" za telebane.

2. Satoshi je Magic

Hej, to ni tako enostavno, da bi denar z Bitcoin, vendar se zavedamo, da je to smešno risanke.

3. Ne skrbite davka

Pameten aluzija na Cipru krize in programov pranja denarja.

4. In uspelo nam je tam

Visoka pričakovanja veliko?

5. Bitcoin Kid

Tudi malčki že vedo resnico.

6. Nov način, da mine

To je že kaj grozljivo...

7. Bitcoin očitno pravila

Slaba uporabniki Litecoin... Priznaj, Bitcoinis stvari!

8. Motnja rudarstvo non stop

Marshmallows je lahko dobra izbira večerjo. Dokler boste obdržali rudarstvo, vse je v redu.

9. Bitcoin ali USD? Tvoja izbira

Bitcoin Egzibicionista spet udari.

10. Samo tisto, kar lahko kupite z Bitcoins

0

Je smrt spreminja v podjetnika?

11. Koga briga oblasti?

1

Ah, dvojnost meril...

12. Addicts Anonymous

2

"Sem začel mininga pred enim letom in sedaj imam občutek, da ne more ustaviti... Želim samo, da mine, in potem, moj malo bolj".

13. Bitcoin vikend dobrodošel način

3

Izgleda, Mt. Goxis imajo veliko težav v zadnjem času.

14. Bitcoins so dragocene

4

Je to comboy-heker?

15. Nič osebnega, investicijski bankirji

5

Slaba Bitcoin, tam ni banka ali bankir na svetu, ki ga lahko razume (ali pa ustaviti strahu, svojo moč).


Informativni teden Mad SurgeVeliko se lahko spremeni v sedmih dneh, in Bitcoin je najboljši primer tega. Sposobnost tega neverjetno cryptocurrency ohranja presenetljivo skupnosti, tako da je ekipa v Bitcoin preizkuševalca razvil informativni prikaz z analizo o zadnjem tednu. Poglej!


Bitcoin ATM v Kanadi InfographicLahko Bitcoin zdaj gredo mainstream s pomočjo novih Bitcoin bankomatih? No, da ne moremo reči zagotovo, vendar Bitcoin kioski s sedežem Vegas Las podjetju RoboCoin je zgrajena bodo zagotovo povečali nekakšno revolucijo po vsej Kanadi. Država naj bi dobil pet od teh naprav, širijo skozi pet večjih mest: Vancouver, Toronto, Montreal, Calgary in Ottawa.

Edina potrjena ATM kolikor je tista, ki prispe v Vancouvru, v začetku oktobra, zahvaljujoč lokalni cryptocurrency trgovini Bitcoiniacs. Preostali kioskih Bitcoin še vedno čakajo na potrditev. Za zdaj, si oglejte novo informativni prikaz vam prinaša Bitcoin preizkuševalca in izveste več o tem inovacije.


Novi bančni avtomat Bitcoin je viden v finančnem okrožju ChicagaNov dvosmerna Bitcoin ATM, ki ga Genesis Coinwas proizvaja danes opazila v finančni četrti v Chicagu. Naprava je na voljo na O'Neil je na Wells, na 411 S Wells St.

Vir: Instagram


Bitcoin za podjetja: dober, slab in prihodnost InfographicPo letošnji črni petek in Cyber ​​ponedeljek, govori o vse večji povezanosti Bitcoin in podjetja po vsem svetu, je skoraj obvezen. Dejstvo, da potrošniki izbruhnila vsa sredstva cryptocurrency recordsduring nakupovanje "počitnice" je pritegniti več trgovcev kot kdaj koli v svetu digitalne denarja.

Prihodnost je lahko svetla samo. Toda poglejmo to informativni prikaz za več informacij.

Vir: FindMyShift.com


Bitcoin Customers Accidentally Crash Worlds največji E-Commerce NetworkNevihta stranke soboto zjutraj nehote znižali največji svetovni elektronskem poslovanju servisno mrežo, Shopify, v nekaj minutah po sprostitvi GAWMiner je The Hashlet.

GAWMiners

Vodilni svetovni ponudnik računalnikov, ki so specializirani za rudarstvo cryptocurrency kot Bitcoin, announcedits visoko pričakovano novega paradnega izdelka v petek zvečer. Obljubil, da spremenite svet cryptocurrency vedno, The Hashlet objava povzročila plaz strankami po vsem svetu preplavil GND je Shopifyhosted shranjevanje naslednje jutro, v upanju, da bo prvi na vrsti za odreditev revolucionarno novo cryptocurrency rudar. Konica v prometu Shopify je bil tako velik, da je znižal svojo celotno mrežo več kot 100.000 trgovinah v nekaj minutah GAW sprejemajo prve prodaje.

"Vedeli smo, da je odziv je, da bo velika, vendar nismo vedeli, kako velik bi dobil" je dejal GND Rudarji CEO Josh Garza. "Mi smo bili vljudno prosil, da vnaprejšnje opozorilo naslednjič."

Tweets začela popping up v trenutkih zaprtja, "@GAWMiners samo znižali celotno Shopify ekosistem. Impresivno.", "@shopify To je skoraj zagotovo posledica množičnega pritoka prometa na @GAWMiners mestu. Naravni DDoS. "

Uradne GAWMiners račun tweeted tudi:

"Vedeli smo, Hashlet bi pretresel našo industrijo. Nismo vedeli, da bi preurediti celoten @Shopify omrežje. Žal mi je za vložitev svoje prodajalne dol !!"

Shopify je delovala hitro, novice, obnavljanje storitev v roku ene ure, vendar ne pred kupci GAWMiners "pustili svoj pečat v zgodovini cryptocurrency kot prvič industriji prinesel dol ogromno mrežo Shopify.

Sorodne novice


Post Dogecoin

Ta gigantski Bitcoin kitajski rudnik razkrije vse svoje skrivnosti

Post Dogecoin

Izbira 10 znanih Bitcoin haters

Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin in kriptokultnost spletnih strani po vsem svetu

Post Dogecoin

12 najpomembnejših publikacij Bitcoin

Post Dogecoin

7 + 1 Pomembni nepridobitni profili, ki sprejemajo Bitcoin

Post Dogecoin

11 super oglasi Bitcoin

Post Dogecoin

Kako voditi profitno bitcoin rudarsko kmetijo

Post Dogecoin

13 najbolj obetavnih kriptokvocij

Post Dogecoin

Za scenami pri BetMoose

Post Dogecoin

Maskota Bitcoin, posebna risanka, Jon Matonis in prvi Seulov bankomat

Post Dogecoin

Sporočilo za javnost: Trucoin napoveduje raztovarjanje svojega partnerstva s NCC in Presto Financial along with Plans za uradni začetek, ki bo skoraj četrtino pokritosti starih partnerstev ameriških držav

Post Dogecoin

Mnenja o kriptocurrency od 6 bitkoin prijaznih političnih kandidatov