50 Insane dejstev o Bitcoin Infographic | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

50 Insane dejstev o Bitcoin Infographic

50 Insane dejstev o Bitcoin Infographic

Bitcoin je še vedno skrivnost za veliko nas, tudi za tiste, ki imajo v lasti nekatere od najbolj znanih svetovnih cryptocurrency. Mi lahko preberete novice, študij procesov in celo poskus s tehnologijo, vendar pa bo vedno na voljo nekaj temno podrobnosti smo prezreti. Do zdaj!

Tu je končni kripto-infographic, tista, ki kaže 50 najbolj noro in urejenih Bitcoin skrivnosti.

Infographic ga WhoIsHostingThis objavljeni?6 Kraji, kjer lahko kupite avtomobile z BitcoinomHrana, oblačila, hiše... Lahko kupite skoraj vse, kar je z Bitcoin do sedaj, tudi avtomobile. Ja, avtomobili! In mi ne govorimo o majhnih igrač, ki jih lahko zbirajo, govorimo o pravih avtomobilov.

Oglejte si ta seznam srečnih Bitcoiners, ki uporablja svojo digitalno denar za nakup novega vožnjo in tudi o prodajalcih ali virtualnih platform, ki sprejemajo cryptocurrency za svoja vozila.

1. Tesla in Lamborghini v Orange Country

Lamborghini koncesijske, ki se nahaja v Orange County (država Kalifornija), pred kratkim prodala svoj prvi avto za Bitcoin: a Tesla Model Sfor 91,4 BTC, vreden okoli $ 103,000. Druga prodaja uporabnika Bitcoin je pa tudi obdelujejo.

2. Ford v Dallas

Sam Pack je Five Star Forddealership v Dallasu se zdaj sprejema Bitcoin za nove avtomobile, ampak tudi Ford certificirani in ki niso certificirani pre-lasti vozila.

3. Različne blagovne znamke na Bitcar

Ta 2007 Dodge Charger SRT8 je lahko vaša za 260 BTC in si le, da obiščete platformo Bitcar, da dobim. Spletna stran zbira na desetine različnih vozil, vse v zameno za cryptocurrency.

4. Tomcar v Melbournu

Avstralski Tomcar, prodajalec vozilo za vse terene s sedežem v Melbournu, je bila prodaja svoje avtomobile za Bitcoin od začetka novembra.

5. Veliko luksuznih blagovnih znamk na BitPremier.com

V BitPremier.comhas mestu je prodaja luksuznih in klasičnih avtomobilov za veliko in veliko BTC za nekaj časa. Tu lahko najdete Ferrarija, Bentleys in celo to Hennessey Venom GT, za ceno nizko-stroškovne 1,769.99 BTC.

6. Chrysler, Dodge, Jeep in Ram v Kansas

Overland Park Jeep Dodge Ram Chrysler zastopstvu v Overland Park, Kansas, je pred kratkim napovedala, da se zdaj sprejema Bitcoin.


7 Bitkovinskih razglednic, ki jih lahko pošljete svojim kolegom BitcoinersVemo, da se sliši malo čudno razmišljanje, da bi lahko ljudje, ki uporabljajo in podpirajo digitalni denar zanima pošiljanje razglednice prek tradicionalnih poštnih storitev, vendar pa je dejansko izvirna, da to storite v teh dneh. Pred vami je seznam z neverjetno Bitcoin razglednic!

Dan Bitcoin Card 1. Očeta


7 Zamisli znamenitih ljudi na BitcoinuBitcoin je svetovni fenomen in ne evencelebrities in slavni personalitiescan pobeg cryptocurrency val. Poglejmo, kaj so nekateri zelo znani ljudje imajo za povedati o naših najljubših digitalnih kovanca.

Al Gore

"Ko je Bitcoin valuto pretvori iz valute v gotovini, ki vmesnik mora ostati v nekaterih regulativnih zaščitnih ukrepov. Mislim, da je dejstvo, da algoritem v Bitcoin vesolju nadomešča funkcije [vlada] je pravzaprav zelo kul", je dejal nekdanji podpredsednik -president Združenih držav Amerike.

Ashton Kutcher

Pravi cryptocurrency ljubimec in investitor, slavni igralec dejal na TechCrunch motila konferenco, da "Bitcoin revolucija se odvija".

Drew Carey

Ameriški igralec je Bitcoin ventilator. Je pokazala, da je, ko je Twitted nazaj v aprilu: "Samo poskusili kupiti zajtrk z Bitcoins zavrne.".

Bill Gates

"Nekdo, ki je zainteresirana za finance vam lahko pomaga spodbujati inovacije, kot so digitalna valuta, ki zmanjšujejo transakcijske stroške, tako da lahko revni ljudje zadolžujejo na pet odstotkov na leto, namesto 15 odstotkov", Microsoft ustanovitelj je dejal.

Roseanne Bar

"Pustite ozke hodnike. Pusti vse omejeno misel. Dream Dreams pesnikov in pirati. Ahoy mi mateys! YE R WATCHIN 'Bitcoin B ROJEN" je ameriška igralka in komedijantka je zapisal na Twitterju.

Jim Cramer

Gostitelj CNBC je vlaganje oddaji "Mad Money", ne vem, kaj storiti: "? Sem podprl Bitcoin v The Good Wife, kaj več lahko zaprosi," je Twitted.

Jeffrey Tucker

Izvršni urednik laissez faire knjig povedal pred časom, da "Bitcoin naredi dolar videti kot dinozaver". Med konferenco, Jeffrey Tucker je dodal, da "je bila velika novost (...), valuta za digitalni dobi" Bitcoin in "najboljša stvar je, da se vlade ne sodeluje, se je ustvaril trg sam (...), da je briljantno ".

Via coindesk.comand thebitcointrader.com

Sorodne novice


Post Dogecoin

13 najbolj obetavnih kriptokvocij

Post Dogecoin

7 + 1 Pomembni nepridobitni profili, ki sprejemajo Bitcoin

Post Dogecoin

Liberté Mining se trudi nekaj drugačnega

Post Dogecoin

Coin Fire za rudarje

Post Dogecoin

17 Mala podjetja, ki sprejmejo Bitcoins

Post Dogecoin

Izbira 10 znanih Bitcoin haters

Post Dogecoin

Ta ameriški fotograf ima nov projekt, ki ga navdihuje Bitcoin

Post Dogecoin

5 stvari, ki sem se jih naučil iz Amazon, ki so mi odvzeli $ 21K v Affiliate komisiji

Post Dogecoin

SEC preiskava GAW rudarjev v teku

Post Dogecoin

Osnove Dogeca

Post Dogecoin

7 super ASIC bitcoin rudarjev

Post Dogecoin

Očetovski dan v Avstraliji: darilne ideje za vsakega oče Bitcoiners