Ali veste, kaj se zgodi, ko se Bitcoin pojavi v Happy Tree Friends? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ali veste, kaj se zgodi, ko se Bitcoin pojavi v Happy Tree Friends?

Ali veste, kaj se zgodi, ko se Bitcoin pojavi v Happy Tree Friends?

Ne pozabite, "Happy Tree Friends"? Če ime ne spomnim, pomislite na znameniti ameriški risanke, kjer imajo luštna bitja nasilnih "avanture" v resnici grafičnih končiči?

No, eden od zadnjih epizod imela poseben gost: a Bitcoin! In ne, rezultat ni bil dober.

Kliknete lahko k temu glej video.

Vir: Mondo MediaKaj je Tacocoin? Lekcija na Tacocoin in Merge MiningAli poznate Tacocoin? Če vam je všeč tacos in / ali zabavo, boste verjetno morali.

Tacocoin je Tehnični vidiki

Tacocoin je združiti Minable, na način, ki je podoben Myriadcoin. Kljub temu, da Myriadcoin mininguses sistem Multi-vPOW, Tacocoin je Scrypt valuta, z uporabo iste AuxPOW (pomožne Dokaz za delo), ki ga Namecoin uporablja, in morda Dogecoinin prihodnosti. Spoji rudarstvo omogoča rudarjev rudnika dva kovanca brez izgubljenega dobička na niti. To incentivizes rudarskih manjše kovance, in pomaga zagotoviti blockchain s kovancem.

Po besedah ​​Billy Markus, je soustanovitelj Dogecoin:

Če ste Scrypt rudar, bo auxpow omogočen kovanec vam omogočajo, da bi tako zagotovili, medtem ko rudarstvo nobene druge kovanec višje težavnosti. V nadomestilo za pomoč zagotovi kovanec boste pridobili nekaj svojih žetonov. Na ta način, če je [kovanec] auxpow omogočeno, da je to rekel: Če bi zavarovali svojo mrežo, boste dobili nekaj [kovancev]. Če mine Scrypt, lahko pomaga zavarovati omrežje, brez skrbi o izgubi dobička.

Ta pristop se je izkazal uspešen s Tacocoin ki bo kmalu 3-krat hashrate za Dogecoin, zaradi tega, da bi več zelo velikih Dogecoin bazenih in Litecoin bazenih.

Poleg tega, Tacocoin ima aktivno razvojno ekipo, s GitHub skladišča z več objavah kot večina kovancev.

Okoliške Tacocoin Digital Valuta Skupnosti

Druga prednost za Tacocoin je njegova aktivna skupnost. Tacocoin se je začel na reddit, z edinim namenom zabavo. Na kovancu ne premine, in stabilno rast, saj je naša skupnost vrednot zaupanje in zabavo, ne dobili bogate hitro.

/ R / tacocoin na reddit je osrednja središče Tacocoin novice in imamo aktivno skupnost in tipbot.

Spodbujam vas, da preverite tacocoin in njegovo skupnost, saj sem prepričan, da boste imeli tone zabave.


Kaj je z Dogecoinom? InfografskiZa nekatere ljudi je to samo šala. Za ljubitelje cryptocurrency, je 13. Največji digitalni kovanec okoli, med skupino z več kot 140 kandidatov.

Izgleda, da Dogecoinis tukaj, da ostanejo, skupaj s svojo smešno Shiba Inu meme. Wow. Veliko super. Torej infographic!


Kakšen je dogovor z Litecoinom? InfografskiKo Litecoinwas začela, malo več kot dve leti, je bilo napovedano asthe novo in izboljšano različico Bitcoin, je cryptocurrency da bi spremenili sistem. Vendar pa je osvojil vse svoje cilje, ali je to cesta predolga svojem kratkem življenju?

Na 99Bitcoins, želimo slišati vaše mnenje obveščeni o Litecoin ali katero koli drugo cryptocurrency, zato smo se odločili deliti to LTC informativni prikaz z vami. Več o tem, vse, kar morate vedeti, in bo vaš um.


Kakšen je dogovor z Namecoinom? InfografskiTo ni bil samo Bitcoin, ki uspeva v letu 2013, kot drugi cryptocurrencies kot Namecoinalso vzel preskok in postal (skoraj) mainstream. Mogoče je, da je zato, ker je ta altcoin, ki je nastala v letu 2011, ni le oblika digitalni denar, ampak tudi deluje kot samostojni ponudnik domene.

Po registraciji vrhunec cen na konec novembra, Namecoin ohranja gredo gor. Samo poglej na tej informativni prikaz vam prinaša Bitcoin preizkuševalca in preverite številke.


Kakšen je dogovor s Peercoinom? InfografskiPeercoin je vsekakor obetaven cryptocurrency

set popraviti očitne pomanjkljivosti, ki vplivajo na svetovni slavni Bitcoin, še posebej, ko gre za stroške rudarjenja.

Ta virtualna valuta je res pobral glede na tržni kapitalizaciji nazaj v decembru in njenega razvoja ohranja gredo gor v kartah, ker bo to infographic s Bitcoin preizkuševalca ti pokažem. Dobra novica za rudarje in Peercoiners tam.


Kakšen je dogovor z Primecoinom? InfografskiPrimecoin je zagotovo ena izmed najbolj zanimivih kovancev v celotnem vesolju cryptocurrency, ki je torej veliko, kot je to vesolje zdaj več kot 140 "stanovalcev".

Z edinstveno poslanstvo in posebnosti, da je vredno vedeti več o tej digitalni kovanca in to je točno tisto, kar lahko storite s pomočjo te infographic jo omogoča Bitcoin preizkuševalca.

Sorodne novice


Post Dogecoin

5 stvari, ki sem se jih naučil iz Amazon, ki so mi odvzeli $ 21K v Affiliate komisiji

Post Dogecoin

Izbira 10 znanih Bitcoin haters

Post Dogecoin

Sporočilo za javnost iz programa BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

Osnove Dogeca

Post Dogecoin

Kako preživeti bitkoin crash Infographic

Post Dogecoin

10 najdražjih predmetov, ki jih lahko kupite z Bitcoins

Post Dogecoin

50 Insane dejstev o Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

7 super ASIC bitcoin rudarjev

Post Dogecoin

Pregled Monera

Post Dogecoin

10 Futuristični ali neobičajni projekti, ki sprejemajo Bitcoin

Post Dogecoin

Top devet: najljubša zdravila Bitcoiners, ki uporabljajo Silk Road

Post Dogecoin

Mnenja o kriptocurrency od 6 bitkoin prijaznih političnih kandidatov