Ta ameriški fotograf ima nov projekt, ki ga navdihuje Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Ta ameriški fotograf ima nov projekt, ki ga navdihuje Bitcoin

Ta ameriški fotograf ima nov projekt, ki ga navdihuje Bitcoin

Megan Miller je ime photographerthat s sedežem v Los Angelesu je pred kratkim odločila, da kick-off nov projekt zgleduje po najbolj znanih svetovnih digitalno kovanca.

Toda kako lahko posnamete sliko valute, ki nima fizičnega obstoja? No, to je ravno bistvo.

Miller se ni ravno fotografiranje Bitcoins, vendar predmeti, ki jih je mogoče ali je bilo kupljeno z cryptocurrency, kot tudi tipične trenutke v življenju resnično Bitcoinersuch kot izgradnjo rudarske ploščad ali zamenjavo fiat valuto za digitalni denar.

Oglejte si nekaj svojega dela spodaj.

Vse slike iz spletne strani Megan MillerNajboljših pet ameriških mest z večino trgovcev, ki so prijazni do bitkoSte se kdaj spraševali, kateri so Severno-ameriška mesta najbolj privlači moč cryptocurrency? Sreča za vas, tukaj je odgovor: odkrili pet najbolj Bitcoin prijaznih mest v državi.

1. New York

Zdi se, da mesto, ki nikoli ne spi, da bi pritegnili vse, kar je povezano z denarjem, ki se začne in konča na Wall Streetu, in Bitcoin ni izjema. NYC je najbolj Bitcoin prijazno mesto v Združenih državah Amerike s 49 trgovcev in 813 članov, ki sestavljajo njegovo Bitcoin Meetup skupino.

2. Los Angeles

Slavni in zelo kalifornijskega Los Angeles je dobil drugo mesto na tem seznamu, zaradi svojih 35 šifrirnih-trgovci in Meetup skupino z 300 člani.

3. San Francisco

Nahaja se v zvezni državi Kalifornija, San Francisco - ali Frisco, kot nekateri ljudje radi rečejo, čeprav ne razumem, zakaj - ima 27 Bitcoin trgovci in Meetup skupino s 150 ljudmi. Vendar, če pogledamo trgovca do prebivalstva obroka, San Francisco je zmagovalec z 30.000 do 1.

4. Philadelphia

  

Z 16-cryptocurrency prijazni trgovci in veliki Meetup skupini s 100 rednimi udeleženci, Philadelphia, v zvezni državi Pennsylvania, je četrti na kup.

5. Portland

To mesto v državi Oregon ponosno podpira svoje 14 Bitcoin trgovci in njen majhen, vendar močan, Meetup skupino, sestavljeno iz 10 članov.

Podatki iz The Motley Foolvia Coinmap.org

Slike iz Wikimedia


Ultimate božični nakupovalni seznam za pravi Bitcoiners InfographicSte Bitcoiner z virtualni denarni gori digitalni žep? Imate težave ustvarjalnost in kupujejo božična darila za družino ni vaš skodelico čaja?

Potem tukaj je odgovor na vse vaše težave: a last minute božično nakupovanje listcomposed lepih in izvirnih daril, ki jih je mogoče kupiti na spletu s cryptocurrency in dostavljenih kjerkoli na svetu. Vi sploh ni, da zapustijo dnevno sobo, da zapolni to prazen prostor pod drevesom.

Čas je, da ugotovite, kdo je poredna in lepo letos... Si vesel božič z veliko šifrirnih-daril.


Porazdelitev bogastva Del I: fiat valuta proti BTC InfographicČeprav je Bitcoin velja za demokratično valuta, njena distribucija je zdaj čudno podoben nepravično delitev bogastva, ki je značilna za fiat currencyacross svetu.

Tukaj je vizualna razlaga vam prinaša Bitcoin preizkuševalca, ki prikazuje, kako sta obe vrsti valute zdaj razdeljen.


Porazdelitev bogastva Del II: fiat valuta proti BTC InfographicTukaj je drugi del naše vizualne analize Bitcoin je porazdelitev bogastva (preveri prvi del tukaj), v primerjavi s tem, kako fiat valuta je razširila po vsem svetu. Danes želimo pokazati te podatke v skladu drugačni luči.

Oglejte si Bitcoin preizkuševalca najnovejše informativni prikaz.


Kaj so znane osebnosti o Bitcoinu? Tukaj je 6 tweetov, ki jih želite prebratiBitcoin ne gre le za anonimnost, vsaj ne več. To še posebej velja, ko zvezdniki začeli govoriti o tem. Po petih letih močnega delovanja, je ta cryptocurrency osvojil srca in virtualne denarnice iz več znanih osebnosti in nekateri od njih, ali so Bitcoiners ali ne, so tweeting o tem.

Če vas zanima, kaj imajo Snoop Dogg ali Richard Branson povedati o digitalni valuti, preverjanje teh šest zadnje tweets Bitcoin izpraševalec zbrali za vas.

1. Snoop Dogg

Snoop Doggmay ne ve, katero ime je se dogaja, da imajo zraven, vendar je glasbeni umetnik nima dvome o prihodnosti. Očitno bo njegov naslednji album je "na voljo v Bitcoin in dostavljena v brnenje".

2. Ashton Kutcher

Ashton Kutcheris slavni Bitcoin podpornik in investitor. Igralec celo vzel čas za promocijo Bitcoin črni petek prek Twitterja, dogodka, ki se je zgodil 29. Novembra.

3. Max Keiser

No, kaj bi lahko rekli o Max Keiser? Očitno je, da je tweets veliko o Bitcoin. Gostitelj znameniti oddaji "Keizer poročilo" in Bitcoin ljubitelj branil cryptocurrency s to super tweet pred nekaj dnevi.

4. Richard Branson

Milijarder podjetnik Richard Bransonrevealed on je Bitcoiner pred nekaj tedni, ko je napovedal, da bo Virgin Galactic začeti sprejemati cryptocurrency plačati za izlete v vesolje. Po Branson, Bitcoin je "futuristični valuta".

5. Jeffrey Tucker

Slavni izvršni urednik laissez faire knjig, Jeffrey Tucker, je javno podprl Bitcoin večkrat. On je ves čas govoril o cryptocurrency na svojem Twitter računu, trdi, da je cryptocurrency sinonim za "spremembe".

6. Mark Hughes

Mark Hughesmight je najmanj znana od teh osebnosti, vendar je njegov tweet zasluži svoje mesto na tem seznamu. Član Evropskega parlamenta za vzhodni Angliji in znane finančni načrtovalec pravi Bitcoin je "največja novost v valuti, v 6000 letih".

Sorodne novice


Post Dogecoin

Maskota Bitcoin, posebna risanka, Jon Matonis in prvi Seulov bankomat

Post Dogecoin

Coin Fire za rudarje

Post Dogecoin

Top devet: najljubša zdravila Bitcoiners, ki uporabljajo Silk Road

Post Dogecoin

7 super ASIC bitcoin rudarjev

Post Dogecoin

Kako preživeti bitkoin crash Infographic

Post Dogecoin

22 Nenavadne predmete, ki jih lahko kupite z Bitcoins

Post Dogecoin

Novacoin: sporni otrok Peercoin in Litecoin Infographic

Post Dogecoin

14 super Bitcoin zagon

Post Dogecoin

BTC za novince: razumevanje bitkoinov in njihovo kopiranje Infographic

Post Dogecoin

Intervju: Bodite pozorni na Bitcoin Megaphone

Post Dogecoin

7 + 1 Pomembni nepridobitni profili, ki sprejemajo Bitcoin

Post Dogecoin

Liberté Mining se trudi nekaj drugačnega