Najboljše 7 bitkoin tetovaže | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Najboljše 7 bitkoin tetovaže

Najboljše 7 bitkoin tetovaže

Nekateri ljudje radi Bitcoin toliko, da je edini način, da resnično pokažejo svojo predanost na čisto ta občutek v dedič kože. Če iščete navdih za Bitcoin-zgleduje tatu, to je mesto za videti.

1. Bitcoin naslov

Nai Saephan, od Whidbey Island (Washington, ZDA), je lastnik tega izvirnega tatoo. Ta tip se odločili, da tatoo svoj javni naslov Bitcoin.

2. Oče / sin tatoo

Ta oče-sin duo odločil, da ustrezajo Bitcoin tetovaže v zadnjem letu, ko se je cena cryptocurrency šel.

3. Sexy naslov

Ta punca izgleda res namenjen, da bi ji digitalne finance raste.

4. Diskretno Bitcoin tatu

To Bitcoiner od severni Virginiji, ZDA, je ne samo lepo Bitcoin tetovažo, ampak tudi avtomobil z registrsko tablico Bitcoin.

5. Crypto-tatoo na skritem mestu

Ta, ki je v letu 2011, je bil verjetno prvi Bitcoin tatoo časov.

6. Bitcoin za življenje

Verjetno največji dokaz predanosti doslej videl.

7. Enostavno logo Bitcoin

Poleg tega predstavlja Bitcoin, je bil ta tetovaža posvečena tudi z cryptocurrency.Popolna in dokončna zgodovina Bitcoin InfographicZbiranje vse pomembne dogodke, povezane z zgodovino Bitcoinin samo na enem mestu, ni lahka naloga, vendar je to infographic pa res dobro delo.

Čeprav vedno nove zgodbe, ki se poročajo po vsem svetu vsak dan, nekateri so bolj pomembno je, da drug. Ampak ta dejstva, da glede na to, so res vsi tukaj, zahvaljujoč delo ekipe v Visual kapitalista (preko Gizmodo). Če menite, da ste bili manjkajo pomembne informacije o Bitcoin, si oglejte na tej informativni prikaz in boste zagotovo rešili vaš problem.


Cryptocurrency, ki je živel dvakrat: Coinye se je vrnil InfographicCoinye življenje ni enostavno slediti. Če je bila altcoin šteje mrtve le nekaj dni nazaj, je zdaj očitno vrnil v življenje in ima nov "dom" na Coinyetheco.in.

"V nasprotju s splošnim medijev mnenju, nismo mrtvi. Mi se trudimo, da bi vam nekaj zanimivih novosti!", Se glasi glavno stran v spletne strani. V prizadevanju, da se skušajo izogniti vse več težav z Kanye West in njegovo bataljon odvetnikov, administratorji dodal tudi naslednje sporočilo, ki ga "neznanega vira" podpisano:

Je Kanye vpleten? Absolutno ne! Radi bi, da bi bilo jasno, da smo popolnoma neodvisni od človeka, in ne bi smelo biti nejasnosti glede namena ali izvor tega projekta. Ime "Coinye" je namenjen izključno kot parodije, ne pa tudi, ali implicitno potrditve ali udeležbe.

Torej, to je še vedno, če nič drugega, in zanimiv eksperiment. Največji izziv bodo dobili izmenjava na seznam, in vodenje dovolj rudarjev v skupnosti, da bo omrežje gor - ampak to je prvo. To je prvi poskus takedown / demontaža kovanca. To zagotavlja koristne podatke za prihodnje o tem, kako odporno cryptocurrencies so izven nadzora zunaj kitov manipulira trge.

Bo prvi amandma, po katerem nekateri umetniški in uredniških parodije znamk, so dovoljene v Združenih državah Amerike, delo v tem primeru? Ekipa za povratek Coinye se upa tako, kot je prav tako upam, da vzpostavi izmenjava v bližnji prihodnosti.

Medtem ko se to ne zgodi, tukaj je infographic o Coinye vam prinaša Bitcoin preizkuševalca.


Nova era je začela z Bitcoin InfographicTukaj je veliko infographic, ki povzema veliko vprašanj, ki jih trenutno objavljajo in razpravljali o 99Bitcoins. "The Encryption Standard" pojasnjuje, kako je cryptocurrency branding začetek nove dobe v sodobni družbi. Iz osnovne informacije o naši ljubljeni kovanca s citati iz pomembnih osebnosti, ki so govorili o Bitcoin. Check it spodaj!

Via visualcapitalist.com


Številke Silk Roads shutdown InfographicVeliko je bilo povedanega in napisanega o Silk Road je zaustavitvijo aretaciji upravitelja nezakoniti Marketplace je znan kot Dread Pirate Roberts - ali Ross Ulbricht, če iščete za njegovo pravo ime -, in posledice tega zgodovinskega dogodka v Bitcoin ekosistem.

Toda stavimo kdo je pokazala vse to, kot Bitcoin Izpraševalec: s super informativni prikaz, ki združuje vse pomembne datain je samo eno mesto. Po tem ključnem trenutku, naša najljubša cryptocurrency potonila malo potem dvigne kot feniks, je pred kratkim dosegla 200 $ mejnik.


Vzpon BitPay InfographicČe je podjetje z razvojem, ki se lahko v primerjavi z Bitcoin in njegovi zgodovini, da je to podjetje plačilo obdelava platforma BitPay EU.

Po preseganje svojih skromnih začetkov, BitPay je trenutno velik primer uspeha: to je že presegla 100 milijonov $ v Bitcoin transakcije in ima več kot 15.500 trgovci širijo čez 200 držav.

Sedanji je neverjetno, seveda, ampak to je vedno vredno, da se spomnimo, kako procesor plačilo prišli. To je razlog, zakaj je Bitcoin Examiner nov infographic vas in, je danes pokazal, da je vse o BitPay.

Sorodne novice


Post Dogecoin

13 najbolj obetavnih kriptokvocij

Post Dogecoin

15 Kraji, kjer lahko kupite pivo z Bitcoins

Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin in kriptokultnost spletnih strani po vsem svetu

Post Dogecoin

Bitcoin naredi splash na CES 2015 v Las Vegasu

Post Dogecoin

10 Mala ali oddaljena mesta, ki so zajeli Bitcoin

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin pipe

Post Dogecoin

13 Podjetja, za katera upamo, bodo sprejele Bitcoin (lepo prosim?)

Post Dogecoin

BTC za novince: razumevanje bitkoinov in njihovo kopiranje Infographic

Post Dogecoin

18 super Bitcoin Memes

Post Dogecoin

14 super Bitcoin zagon

Post Dogecoin

12 najpomembnejših publikacij Bitcoin

Post Dogecoin

Sporočilo za javnost: Trucoin napoveduje raztovarjanje svojega partnerstva s NCC in Presto Financial along with Plans za uradni začetek, ki bo skoraj četrtino pokritosti starih partnerstev ameriških držav