13 najbolj obetavnih kriptokvocij | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

13 najbolj obetavnih kriptokvocij

13 najbolj obetavnih kriptokvocij

Tukaj na Bitcoin preizkuševalca, želimo, da vas posodobljen na cryptocurrency svetu. Torej, danes, smo se odločili, da objavijo seznam glavnih akterjev v tej novi in ​​pogumni digitalni finančnem svetu. Nekateri so splošno znana, kot naš dragi Bitcoin ali svoje "relativne" Litecoin, drugi pa niso tako znani. Vendar pa je od najnovejšega do najstarejšega, ena stvar je gotovo: vsi so pomembni v svetu cryptocurrency.

1. Bitcoin

Rodil se je leta 2009 zaradi genij anonimnega Satoshi Nakamoto, ta decentralizirana digitalna valuta je eden od največjih odkritij v svetu tehnologije v zadnjih letih. Bitcoin omogoča takojšnje plačila za vsakogar, kjerkoli na svetu, s pomočjo peer-to-peer tehnologijo, da deluje brez centralnega organa. Bitcoin je bil eden izmed prvih izvedb koncepta cryptocurrency in naprej uspešno, štiri leta po ustanovitvi.

2. Litecoin

Litecoinis pogosto videti kot član družine Bitcoin. Podobno kot naši najljubši digitalni kovanca, to peer-to-peer valuta omogoča tudi neposredna plačila za vsakogar na svetu. Created leta 2011, je Litecoin temelji na protokolu Bitcoin, vendar pa je drugače v nekaterih pogledih, saj se lahko učinkovito izkopati z potrošnik razreda strojne opreme. Transakcijski potrditve Litecoin so tudi hitrejši in cryptocurrency uporablja "spomin-hard, na osnovi Scrypt rudarske proof-of-dela algoritma usmeriti rednih računalnikov in GPU večina ljudi že imajo", na uradni spletni strani pojasnjuje.

3. Namecoin

Namecoinis drugo decentraliziran sistem poimenovanja tudi na osnovi Bitcoin tehnologije. Ta alternativa je razdeljen Domain Name System (DNS), ki razširi izvirno programsko opremo za podporo poslov za registracijo, posodabljanje in prenos domen. "Tako kot Bitcoin, Namecoin je peer-to-peer sistem, ki je, ob predpostavki, da pošteno večino udeležencev, ne more biti pod nadzorom ene države ali družbe", si lahko preberete tukaj.

4. PPCoin

PPCoin- imenuje tudi Peercoin ali Peer-to-Peer Coin - je bil prvi znani cryptocurrency temelji na izvajanju kombiniranega sistema proof-of-deleža in dokaz-of-dela. Uvedena je bila v avgustu leta 2012 in velja za tretji največji virtualna valuta, skupaj z Namecoin.

5. PhenixCoin

Phenixcoin "temelji off Litecoin uporabo Scrypt kot dokazilo o sistemu dela", pojasnjuje spletna stran uradni kovanec je. To cryptocurrency imel drugačen začetek od drugih virtualnih kovancev, saj je bila razvita kot notranji testiranje kovanca za nekatere spletne strani. Phenixcoin se trenutno uporablja v poker strani PhenixPoker.com, vendar obstaja več projekti v razvoju, ki imajo cilj uporabe tega kovanca kot svojo glavno valuto.

6. Feathercoin

Feathercoinis temelji na drugem kovanca na tem seznamu, Litecoin. Cryptocurrency bo imel skupaj 336 milijonov kovancev in ima blok nagrado 200 kovancev, jo ščiti pred učinki Bitcoin ASIC rudarstva. Po spletni strani kovanca je, Feathercoin "ne tekmovati z Bitcoin ali Litecoin, jih dopolnjuje".

7. Worldcoin

"Na kovancu sveta" ali "kovanec prihodnosti": to je, kako Worldcoin želi biti znan. To cryptocurrency "odteka priljubljeno Scrypt protokol, ki omogoča, da se stabilnost za prvimi in uporabnike, ki delujejo iz rednega obstoječe računalniške strojne opreme", navaja spletno stran valute. Ustvarjalci tega kovanca trdijo, da je zelo hiter, s potrditvijo vsako transakcijo dogaja v približno 60 sekundah ali manj. "Naš glavni cilj je, da postane cryptocurrency izbira za trgovce in potrošnike za njihovo vsakdanje transakcije", dodaja spletno stran.

8. Devcoin

Po spletni strani Devcoin je, kovanec je "etično navdih projekt, ki temelji na Bitcoin cryptocurrency in ustvaril za pomoč odprtokodnih projektov sklada s programerji, razvijalci strojne opreme, pisateljev, glasbenikov, slikarjev, grafikov in filmskih ustvarjalcev ustvarili". Bitcoin Wiki opisuje Devcoin Devcoin kot "kovanca, kjer 90% generacije gre na open source razvijalci in 10% do rudarjev".

9. Freicoin

Kot Bitcoin, Freicoinis tudi valuta peer-to-peer, ki temelji na obračunskem koncepta proof-of-dela blockchain ga Satoshi Nakamoto je ustvaril. Vendar pa za razliko od najbolj znanih virtualno valuto, Freicoin ima pristojbino ležarino - Silvio Gesell je predlagala odpravo privilegiran položaj, ki ga imajo denar v primerjavi z investicijsko blago -, da "zagotavlja njeno kroženje in nosilci valute samodejno plačilo te pristojbine", pojasnjuje spletna stran kovanca je.

10. Terrracoin

0

Druga peer to peer decentralizirano digitalno valuto brez centralnega izdajatelja, ki ima cilj do brezplačnega internetnega poslovanja od bremena finančnih institucij. Terracoin omogoča "pošiljanje in prejemanje svetovnih elektronskih plačil skoraj takoj", pri čemer "izkoristil močan porazdeljene v postopku potrjevanja transakcija" in preprečevanje goljufij.

11. BBQcoin mod

1

Opisano kot še hitrejšo različico Litecoin in na podlagi prvotnega Bitcoin izvorne kode, BBQCoin je raslo v zadnjih mesecih, odkar je bil ustanovljen julija leta 2012. Ljudje po spletu pravijo cryptocurrency začelo kot šala, ampak to je zdaj kar njegova pot v dvorani virtualni valute "slave. Njen težko kodirane meja kovancev je veliko večji kot v drugih valutah: 4,2 milijarde, v znesku, ki bo teoretično nikoli ne bo dosegel.

12. Mincoin

2

Imenovana tudi "eno minuto kovanec", Mincoin je tudi cryptocurrency peer-to-peer, ki temelji na dokaz-of-dela algoritma. Cryptocurrency - ki ima eno minuto blok cilje, pri čemer je 10-krat hitreje kot Bitcoin in 2,5-krat hitreje kot Litecoin - bodo imeli skupno 10 milijonov ustvarjenih enot. Vsak Mincoin blok je vredno dve novi kovanci in težava je preusmerjen z vsakih 720 blokov.

13. Primecoin

3

Ljudje v cryptocurrency svetu je naslednja velika stvar klic. Primecoinis prvo znanstveno računalništvo cryptocurrency, projekt izhaja iz Bitcoin vendar z novimi brez hashcasha dokaz-of-dela, da rudnikov praštevila in je dejansko uporaben.

Sorodne novice


Post Dogecoin

8 Mind piha Bitcoin heists

Post Dogecoin

Bitcoin ATM mrzlica: seznam 8 različnih strojev

Post Dogecoin

13 Podjetja, za katera upamo, bodo sprejele Bitcoin (lepo prosim?)

Post Dogecoin

Novacoin: sporni otrok Peercoin in Litecoin Infographic

Post Dogecoin

22 Nenavadne predmete, ki jih lahko kupite z Bitcoins

Post Dogecoin

17 Mala podjetja, ki sprejmejo Bitcoins

Post Dogecoin

5 stvari, ki sem se jih naučil iz Amazon, ki so mi odvzeli $ 21K v Affiliate komisiji

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin pipe

Post Dogecoin

Ta gigantski Bitcoin kitajski rudnik razkrije vse svoje skrivnosti

Post Dogecoin

Za scenami pri BetMoose

Post Dogecoin

7 + 1 Pomembni nepridobitni profili, ki sprejemajo Bitcoin

Post Dogecoin

Izdaja storitve Nxt Multigateway: trgovina BTC in LTC v Nxt!