Očetovski dan v Avstraliji: darilne ideje za vsakega oče Bitcoiners | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Očetovski dan v Avstraliji: darilne ideje za vsakega oče Bitcoiners

Očetovski dan v Avstraliji: darilne ideje za vsakega oče Bitcoiners

Večina ljudi so srečni, da imajo zelo poseben junak na svetu, nekdo pravijo oče. Ni rekel, koliko je naš oče naredil za nas, saj smo postali, kdo smo v veliki meri po zaslugi naših staršev. Z Očetovski dan v Avstraliji hitro približuje (7. Septembra), neizogibno vprašanje statve: Kaj dobiš tvoj oče za darilo za Očetovski dan (ali na kateri koli drug dan)? In če se zgodi, da je med ljudmi, ki jemljejo aktivno sodelujejo v Bitcoin sprejemanja gibanja, lahko se sprašujem, kakšno darilo lahko letos kupite očeta z najbolj priljubljenih na svetu cryptocurrency.

Ne skrbite, smo raziskali temo in prišli do kup različnih idej in aktivnosti darilo, da bo ustrezala vse vrste očetov!

1. Ročno izdelane nož

Prostem nekakšen dar se zdi, da je klasika, ko gre za Očetovski dan. Torej, če je tvoj oče uživa pohodništvo ali kamp ali vsaj kar svojo pot v goščavi vsak enkrat v nekaj časa, zakaj ne upošteva ga dobili precej kul zložljivi ali ročno izdelana nož? Bolj sodobne kosov so izredno dobro zasnovan in odlepi kot spektakularen del sodobnega industrijskega oblikovanja. Se sprašujete, kje lahko dobite eno od teh za Bitcoin? Poglej več kot Knives4Bitcoin, ki zagotavlja super izbor nožev za vse aplikacije in estetskih okusov.

2. Modern art

Tako kot očetje, čeprav, darila lahko zelo razlikujejo. Torej, če je vaš oče je vrsta, da uživajo vizualno moderne umetnosti res lahko storite nowrong s preverjanjem Cointemporary, sodobno umetniško galerijo, ki sprejema plačila strogo v Bitcoin. Nahaja se v Vien, Avstriji, je ta galerija pripravlja gorečimi privrženci gibanja digitalni valuti, Valentin Ruhry in Andy Boot. Moramo priznati, da sta umetnost in galerijo videti izjemno spektakularen. Tako je na nek način Cointemporary je že uspelo in da je pionirsko popolnoma novo in neverjetno nišo v gibanju Bitcoin. Torej, če imate radi Cointemporary gostuje umetnost, razmislite o nakupu nekaj z Bitcoin!

3. Usnjena denarnica

Ali zagotoviti svoje kreditne kartice, malo denarja ali zmerno količino offline Bitcoin, dar aleather walletis toliko klasika kot športno ali darilo, povezanih s športno. Pravi bistvenega pomena za skoraj vsak človek, usnjeno denarnico, je nekaj, kar lahko starost res dobro, še posebej, če ročno izdelane iz izberite, odlično materiala, kot je to primer s predmeti na voljo za Bitcoin jih HandAndSew. Torej, če iščete za namensko darilo in vedo za to, da je vaš oče stara denarnica, ki potrebujejo zamenjavo, daje ta ideja darilo dober premislek, saj je ne le izjavo o slogu, ampak tudi zanesljiv prikaz praktična funkcija.

4. IPad in iPod usnja rokavi

Usnjen denarnica ni edini kul obrtniški darilo lahko dobite očeta letos Bitcoin. Joli Originalssells nekaj spektakularno italijanskega usnja in nizozemski woolfelt rokave za iPad Air, iPad mini, iPad, iPhone, MacBook Air in MacBook Pro in iPod. Če je vaš oče ima katero od teh naprav, imeti v mislih, da jih lahko dopolnijo zanj s stilsko ročno izdelane dodatkov.

5. Usnje kabel taco

Ko že govorimo o dodatkov, rokavi niso edini zanimiv dodatek lahko dobite očeta za svoje pripomočke. Torej, če je tvoj oče je ljubitelj vodenje stvari čisto, urejeno in organizirane, medtem ko redno uporabo USB kabla ali slušalk na poti, bi lahko kabel Taco je primerna za darilo. Ena od nalog vključuje tri kable Če Tacos, vezane na čiščenje notranjosti torbo, ki bo od grdo, da se ohladi. Cord Tacos so na voljo v številnih barvah.

Če želite razširiti svoje možnosti za ročno izdelane artikle, zakaj ne brskate po Etsy je Bitcoin skupnosti? Pripravljen, da se pospeši zarezo, medtem ko iščejo nepomembno, zanimivih, sodobnih daril za očeta hip? Potem si je vsekakor treba videti del moške z BitDazzle, ki je posrečeno poimenovali v Etsy v Bitcoin. Od brade mila na vezi do zapestne gumbe, BitDazzle je, kar je, je, da iščete v smislu super darilo za vaše kul oče!

6. Elektronske pripomočke

Včasih si želim, da gredo vsi ven in tam je povsem primerna, kategorija dar za to. Mi smo, v resnici govorimo o elektronskih pripomočkov. Medtem ko mame ni mogoče najti nova tehnologija, privlačna, obstaja veliko očki tam, da res ne! Torej, če je tvoj oče rad brska po internetu na dlančnik, ali poleg tega je datiran pametni telefon, ki potrebuje zelo slabih posodobitev, bi si vsekakor preučili ga dobili nov pametni telefon, s HTC Onebeing med najbolj očitnih top kandidata.

7. Okusen obrok

Kot del darilo in zahvalo, zakaj ne bi svojega očeta ven za ugriz Hero Subsif ki ste ga v Melbournu, ali v restavracijo za kozarec vina kjerkoli drugje! To je odlična dejavnost pokazati svojega očeta, ki ga skrbi, pa tudi, da dohitijo na življenjskih dogodkih, medtem ko je delitev nekaj super, da bi jedli. Čeprav je seznam mest, ki sprejemajo Bitcoin je ne tako dolgo, še vedno AirBitz directoryis ena izmed najboljših in najlažji za uporabo, da smo našli na internetu na dan. Torej, zakaj ne si oglejte, kdo ve, morda pa je tudi pravo mesto, da gredo ven in plačati z Bitcoin blizu vas!

Ta članek je bil objavljen v partnerstvu z ShopJoy

Izbrani slika: Wikimedia

Sorodne novice


Post Dogecoin

Izdaja storitve Nxt Multigateway: trgovina BTC in LTC v Nxt!

Post Dogecoin

Kako preživeti bitkoin crash Infographic

Post Dogecoin

9 super Bitcoin ilustracije

Post Dogecoin

Ta gigantski Bitcoin kitajski rudnik razkrije vse svoje skrivnosti

Post Dogecoin

10 Mala ali oddaljena mesta, ki so zajeli Bitcoin

Post Dogecoin

Osnove Dogeca

Post Dogecoin

Za scenami pri BetMoose

Post Dogecoin

7 super ASIC bitcoin rudarjev

Post Dogecoin

10 neverjetnih bitkoin majic in dodatkov

Post Dogecoin

Pregled Monera

Post Dogecoin

Ta ameriški fotograf ima nov projekt, ki ga navdihuje Bitcoin

Post Dogecoin

20 Čudne stvari, ki jih lahko kupite na Silk Road