Bitcoin naredi splash na CES 2015 v Las Vegasu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin naredi splash na CES 2015 v Las Vegasu

Bitcoin naredi splash na CES 2015 v Las Vegasu

CES 2015, velikan dogodek, znan tudi kot Consumer Electronics Show, bo imel oddelek namenjen Bitcoin. Dogodek je globalna zabavne elektronike in tehnologije, potrošnik sejemska, ki poteka v Las Vegasu, v Združenih državah Amerike.

Predstava, ki se začne v torek (6.) in konča v soboto (9.), je zagotovljena prisotnost znane Bitcoin companiessuch kot izmenjavo Kraken in Blockchain.info. Oglejte si spodnje slike.

Vir: Imgur.comBitkeinski rudniški bazeni: kdo je kdo? InfografskiPo možnostjo '51 odstotkov napad "je nedavno prestala, ki jih Bitcoin skupnosti, da je vredno vedeti več o bazenih rudarskih ki so na voljo v prostoru Bitcoin.

Kljub več rudarjev, ki so zapustili bazen v času, Ghash.io je še vedno največja rudarska skupina v ekosistemu, s 33 odstotkov stopnje cepilnim v času nastanka tega informativni prikaz. Številka predstavlja jasen upad bazena rudarske oblasti, potem ko je 42 odstotkov je potekala prejšnji teden.

Po možnostjo '51 odstotkov napad ", ki ga je Bitcoin skupnosti živel v zadnjem tednu, je vredno vedeti več o bazenih rudarskih ki so na voljo v prostoru Bitcoin.

Ghash.io je še vedno največji bazen v ekosistemu, s 33 odstotkov stopnje cepilnim v času nastanka tega informativni prikaz. Številka predstavlja jasen upad rudarske oblasti, potem ko je 42 odstotkov osvojeno prejšnji teden.


Bitcoin: moderno zlato brst? InfografskiKaj se zgodi, ko se nekdo odloči za primerjavo Kaliforniji zlato hitenja in novejšo Bitcoin hitenje? No, smo izvedeli veliko zanimivih dejstev, torej najmanj. Tukaj je fantastično infographic, ki primerja oba pojava, tako veliko naučimo in se zabavajte!

Vir: WhoIsHostingThis.com


Lastniki bitkoin: kaj ljudje mislijo, da delamBitcoin je lahko tudi funand uporabniki vedeli. Torej, 99Bitcoins našel to zabavno sliko o Bitcoin objavljen na Reddit (po serversidesandwich) in ni mogel upreti, da ti pokažem.

(Prek LittleVisuals.com)

Tako kot v vsakem forumu se debatestarted takoj, z drug uporabnik češ da se ne strinja s sestavo. Ta je bil veliko bolje za njega:

In, ker smo še vedno niso mogli dogovoriti, drug uporabnik objavil tretji in bolj popolno možnosti:

Kateri vam najbolj ustreza?


Bitcoin: najbolj zanimiva in posodobljena statistika InfographicNa spletni strani računovodstvo, Degree.orgrecently objavila to neverjetno in popolno infographicwith nekaj odličnih dejstva in statistične podatke o Bitcoin.

Ali ste vedeli, da trenutno obstaja približno 11,3 milijona digitalnih kovancev v obtoku preko spleta? In, z rastjo trga, pričakujemo, da bomo videli ta številka raste še bolj.

Via thebitcoinnews.co.uk


Bitcoin proti bančni infografijiBitcoin se definitivno spreminja način vidimo denarja, predvsem pa način, kako vidimo bančni sistem in finančni trg. Vendar pa obstaja veliko prostora za svetovno najbolj znana cryptocurrency raste! Za zdaj pa si želite izvedeti več o razlikah med Bitcoin in bančnega sistema.

Vir: CryptoCoinsNews


Bitcoin proti zlati infografijiZa več tisoč po vsem svetu, ni nič bolj razburljivo kot Bitcoin... Niti zlata. Svetovno najbolj znana digitalni kovanec je zrasla in zdaj je priljubljena izbira med novimi investitorji.

Oglejte si ta informativni prikaz razumeti največje razlike med Bitcoin in zlata.

Vir: Mining.com


Bitcoin pokaže na kdo želi biti milijonar?Torej, po The Simpsons, je Bitcoin sedaj pojavil na znameniti oddaji "Kdo želi biti milijonar?". In vprašanje ni bilo vse, osnovna! No, vsaj ne za popoln tujec na cryptocurrency. Oglejte si sliko spodaj.

Vir: Imgur.com


Zbirka zlatih verig Nakit iz leta 2014Verjetno imajo waaaayyy, da veliko prostega časa na mojih rokah, ampak sem začel mesijanski okrog s Photoshopom včeraj razmišljal, kako kul bi bilo, če bi bil top nakit znamke odpravlja zbirko kripto-kovancev nakita. Seveda sem razmišljal o verige ogrlico Block. Torej, namesto da čakajo na Bvlgari ali Cartier, da deluje, sem se odločil, da ustvarite nekaj koncept oglasom sam.

Tukaj je prvi primer za Bvlgari, odlična za to v celoti elegantno nekoliko ekstravagantno videz.


Naslednja v naši Block Chain zbirko nakita za leto 2014 je več skrajnežev "ne briga" videz, Block Chain po Cartier.

In nazadnje, vendar ne najmanj pomembno, minimalističen videz le en blok....The Genesis Block s Tiffany & Co.

Imaš kaj več idej za kul oglase za Bitcoin ustvariti? Pustite komentar spodaj ali pa samo email mi tukaj.

Oh, in tudi ne pozabite, da je to šala v redu? Ne hodi naokrog sprašuje, kdaj so novi blok verige ogrlice, ki prihajajo ven, jaz ne mislim, da so ljudje na Bvlgari jo bodo cenili....

Sorodne novice


Post Dogecoin

Za krpo

Post Dogecoin

13 najbolj obetavnih kriptokvocij

Post Dogecoin

Syndicoin vam omogoča financiranje vsebin na spletu

Post Dogecoin

Posnetek kratke posodobitve spletnega mesta: velike spremembe pridejo

Post Dogecoin

Kako voditi profitno bitcoin rudarsko kmetijo

Post Dogecoin

18 super Bitcoin Memes

Post Dogecoin

15 Kraji, kjer lahko kupite pivo z Bitcoins

Post Dogecoin

Ali veste, kaj se zgodi, ko se Bitcoin pojavi v Happy Tree Friends?

Post Dogecoin

21 super Litecoin Rudarstvo

Post Dogecoin

5 stvari, ki sem se jih naučil iz Amazon, ki so mi odvzeli $ 21K v Affiliate komisiji

Post Dogecoin

Razvijalec video iger s tehnologijo Blockchain Raises $ 1mm

Post Dogecoin

10 Mala ali oddaljena mesta, ki so zajeli Bitcoin