Bitcoin ATM mrzlica: seznam 8 različnih strojev | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin ATM mrzlica: seznam 8 različnih strojev

Bitcoin ATM mrzlica: seznam 8 različnih strojev

Masa sprejetje Bitcoin spodbudil veliko tech-zdrava pamet podjetnikom, da vlagajo v nove vrste programske in strojne opreme ter mnogih cryptocurrency ATMsspread po svetu potrjujejo, da je nagnjenost.

Bitcoin Examiner zbrali podatke o osmih različnih bankomatih. Nekateri so dražji, nekateri ponujajo manj možnosti, nekateri imajo izrazito blagovno znamko za njimi... Vendar na koncu, ena stvar je gotovo: izbiro najboljše je težka naloga!

1. Robocoin

Robocoin ATM omogoča uporabnikom, da kupujejo in prodajajo Bitcoin. To je ena izmed najbolj znanih strojev na svetu, in družba, ki je naslednji korak s preoblikovanjem teh bankomatov v Bitcoin veje s funkcijami in storitvami, ki so podobni tistim, ki jih ponujajo banke.

Proizvajalec: temelji Vegas Las Robocoin

Cena: 

18.500

Dejstvo

Robocoin bo posodobitev svojih strojev z novimi bančnimi podobne funkcije v sredini leta 2014. Stroj bo omogoča uporabnikom, da neposredno pošiljanje digitalnih sredstev za vsako osebo, ki uporablja preprost telefonsko številko.

Kje ste našli enega od teh? Vancouver (Kanada) ali Seattle in Austin (ZDA).

2. Lamassu

Lamassu se ne šteje za ATM, saj le omogoča uporabnikom, da nakup cryptocurrency. To pomeni, da je naprava običajno imenuje "avtomat". Kljub temu pa je bila družba eden izmed prvih na svetu tvegati v Bitcoin ekosistemu in lamassu je bil uspeh po vsem svetu.

Proizvajalec: lamassu

Cena: $ 6,500

Dejstvo

 Ta kompaktna naprava sprejema bankovce iz več kot 200 držav.

Kje ste našli enega od teh? London (Velika Britanija) in Nova Mehika in Georgia (ZDA).

Spletna stran

3. Genesis1

Platforma Genesis1 "predstavlja vrhunec tehnologije ATM", po navodilih proizvajalca, Genesis1. To omogoča uporabnikom, da kupujejo in prodajajo Bitcoin in druge cryptocurrencies (kot Litecoin in Dogecoin) za fiat valute.

Proizvajalec: GenesisCoin

Cena: 14.500 $

Dejstvo

S funkcijami, kot so čitalnik kartic z magnetnim / EMV, 1700 do 6800 za uporabo Bank razreda sistema denarnih točenja in neobvezno bralnik prstnih odtisov, Genesis1 je eden izmed najbolj naprednih bankomatov na trgu.

Kje ste našli enega od teh? Whistler in Quebec (Kanada) ali Tijuana (Mehika).

Spletna stran

4. Coinplug

Identifikacija je potrebna za uporabo te Bitcoin ATM, ki je povezan z izmenjavo Coinplug, vendar obstaja meja 100.000 zmagal (okoli $ 100). Vendar pa lahko vsak naslov lahko uporablja do trikrat.

Proizvajalec: Coinplug in Nautilus Hyosung

Cena: N / A

Dejstvo

 Prvi dvosmerni platformo, ki proizvaja proizvajalec rednih bankomatov, Nautilus HYOSUNG. To omogoča uporabnikom, da kupujejo in prodajajo Bitcoin v zameno za fiat valute.

Kje ste našli enega od teh? Seul (Južna Koreja).

Spletna stran

5. Umbrellab

Zagona, ki se razvija to nenavadno Bitcoin ATM želi vključiti tehnologijo v zvezi z cryptocurrency v 300 obstoječih kioskov elektronskih storitev, trenutno deluje v različnih ustanovah po Združenih arabskih emiratih.

Proizvajalec: Umbrellab

Cena: N / A

Dejstvo: Čeprav je le enosmerna naprava, ki omogoča uporabnikom, da nakup Bitcoin z fiat valuto, ta stroj je že uspeh v Združenih arabskih emiratih, ki prispeva k priljubljenosti Bitcoin je.

Kje ste našli enega od teh? Dubaj (Združeni arabski emirati).

Spletna stran

6. PayMaQ

Pomanjkanje španske ureditve glede cryptocurrencies je veliko lažje za podjetja kot PayMaQ in Bbank za proizvodnjo in namestiti njihove zelo lastnih Bitcoin bankomatov je. Ti dve podjetji sta namerava širiti 100 strojev po vsej državi v naslednjih treh mesecih.

Proizvajalec: Umbrellab

Cena: N / A

Dejstvo: PayMaQ začenja dve različni Bitcoin naprave, ki se bo s svojim partnerjem Bbank upravlja. Prva različica bo uporabnikom omogočilo nakup Bitcoin v evrih, izključno s pomočjo računov med 20 € in 500 €. Po drugi strani, bo druga različica omogočajo strankam, da kupujejo in prodajajo cryptocurrency.

Kje ste našli enega od teh? Barcelona (Španija).

Spletna stran

7. BTM

Zagonski lokalni BitTeller začela prva BTM stroj v nedavnem dogodku CoinFest.

Proizvajalec: BitAccess

Cena: N / A

Dejstvo: Kot drugi Bitcoin bankomatov v Kanadi, BTC omogoča uporabnikom, da nakup Bitcoin z fiat valuti in tudi obrniti cryptocurrency v gotovini.

Kje ste našli enega od teh? Winnipeg (Kanada).

Spletna stran

8. BTC-o-matic

Stroji Bitcoin, ki jih BTC-O-Matic je v celoti avtomatiziran top-up bankomati in traja le nekaj minut, da se ustanovi. Poleg tega so naprave družbe optimizirana za delovanje v verigi.

Proizvajalec: BTC-O-MATIC

Cena: med 4.000 $ in 7.500 $.

Dejstvo: Družba trenutno razvija štiri različne bankomatov: The Flyex, DualFly in MiniFly - vse štejejo za avtomate in ni pravilno bankomatov -, kot tudi FLYMASTER, edini, ki izvaja dvosmerno operacije.

Kje ste našli enega od teh? Amsterdam (Nizozemska).

Sorodne novice


Post Dogecoin

Uvod v Myriadcoin in kratka zgodovina valute

Post Dogecoin

Razvijalec video iger s tehnologijo Blockchain Raises $ 1mm

Post Dogecoin

Osnove Dogeca

Post Dogecoin

7 + 1 Pomembni nepridobitni profili, ki sprejemajo Bitcoin

Post Dogecoin

13 najbolj aktivnih skupin srečanj Bitcoin

Post Dogecoin

Bitcoin proti USD proti zlatu - Evo, zakaj Bitcoin zmaga

Post Dogecoin

Top devet: najljubša zdravila Bitcoiners, ki uporabljajo Silk Road

Post Dogecoin

9 super Bitcoin ilustracije

Post Dogecoin

Mnenja o kriptocurrency od 6 bitkoin prijaznih političnih kandidatov

Post Dogecoin

Ta gigantski Bitcoin kitajski rudnik razkrije vse svoje skrivnosti

Post Dogecoin

Sporočilo za javnost: Trucoin napoveduje raztovarjanje svojega partnerstva s NCC in Presto Financial along with Plans za uradni začetek, ki bo skoraj četrtino pokritosti starih partnerstev ameriških držav

Post Dogecoin

Izbira 10 znanih Bitcoin haters