8 Zdravniki, ki se boste bolje počutili v zameno za Bitkoine | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

8 Zdravniki, ki se boste bolje počutili v zameno za Bitkoine

8 Zdravniki, ki se boste bolje počutili v zameno za Bitkoine

Če približno letom dni, da bi lahko težko našli katero koli podjetje, ki je dala Bitcoin, ki je popolnoma spremenila. Ne samo, da si lahko kupijo hrano, plačajo za pijačo v lokalu in fullfil vaše vsakodnevne potrebe po velikih trgovcev na drobno, kot so Walmart in Target, lahko pa poskrbimo tudi za svoje zdravje z cryptocurrency.

Govorimo o pridobivanju pravi zdravnik sestanek s strokovnjakom in plačevanje z digitalnim denarjem. Oglejte si teh osem inovativnih zdravnikov in klinik, ki se ne bojijo cryptocurrency.

1. Nordorthopaedics v Litvi

Nordorthopaedics, ortopedske kirurgije klinika v Vilni, glavnem mestu Litve, je sprejemanje Bitcoin. V zameno, lahko dobite novo koleno ali operacijo artroskopsko.

2. Vanity Plastična kirurgija, Florida

Vanity Plastična kirurgija je ime skupine klinik, ki temeljijo na Floridi, ki so jih sprejeli plačilo Bitcoin za plastično kirurgijo od novembra.

3. Moj zdravnik Medical Group v San Franciscu

Da bi zaščitili zasebnost njegovih strank, zasebno prakso dr Paul Abramson je, ki se imenuje Moj zdravnik Medical Group in se nahaja v San Franciscu, ki je sedaj omogoča bolnikom, da plačilo s Bitcoin.

4. Profident na Poljskem

Zobna ambulanta in proizvajalec opreme Profident, ki se nahaja v poljskem mestu Kielce, že sprejema digitalni denar in ima 10-odstotni popust za Bitcoiners.

5. Elite telo Skulptura v Beverly Hillsu

Elite telo Skulptura je bila verjetno prva kozmetična kirurgija center, da se pridružijo Bitcoin vesolje, spet v juniju. Skupina ima klinike v Beverly Hills in Sacramento.

6. MindSci Psihiatrična v New Yorku

Dr. Pradeep Atluri je psihiater tabla certifikatom, ki vodi zasebno prakso MindSci Psihiatrične, ki se nahaja v središču Manhattna, v New Yorku. Specializiran je za kombinirano uporablja zdravil in psihodinamična psihoterapije in sprejema Bitcoin.

7. Plodnost nega v Kaliforniji

Dr. C. Terence Lee je znana plodnost specialist, ki proizvaja prvo Bitcoin otroka (na sliki), ko je sprejel cryptocurrency v zameno za zdravljenje plodnosti. V ordinacija, ki se imenuje Plodnost Care, ki se nahaja v Brea, Kalifornija.

8. VETCO v Albuquerque

No, ta ni ravno za Bitcoiners, ampak za Bitcoiners "hišne ljubljenčke. Veterinarska ambulanta VETCO, v Albuquerque (Nova Mehika), je prvi veteran klinike v Združenih državah Amerike, naj dejavno sprejeti Bitcoin za veterinarske storitve.

Sorodne novice


Post Dogecoin

11 Zgodovinski bitkoinski momenti: slikovno odštevanje zgodovine kriptokultnosti

Post Dogecoin

9 super Bitcoin ilustracije

Post Dogecoin

8 Mind piha Bitcoin heists

Post Dogecoin

Izdaja storitve Nxt Multigateway: trgovina BTC in LTC v Nxt!

Post Dogecoin

Pregled Monera

Post Dogecoin

14 super Bitcoin zagon

Post Dogecoin

Segwit proti Bitcoin Unlimited in Bitcoins Fork Explained Preprosto

Post Dogecoin

20 Poceni stvari, ki jih ljudje lahko kupijo na spletu z Bitcoinom

Post Dogecoin

19 Pravi kraji, kjer lahko porabite svoje bitke

Post Dogecoin

Ta gigantski Bitcoin kitajski rudnik razkrije vse svoje skrivnosti

Post Dogecoin

Intervju: Bodite pozorni na Bitcoin Megaphone

Post Dogecoin

Razvijalec video iger s tehnologijo Blockchain Raises $ 1mm