7 + 1 Pomembni nepridobitni profili, ki sprejemajo Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

7 + 1 Pomembni nepridobitni profili, ki sprejemajo Bitcoin

7 + 1 Pomembni nepridobitni profili, ki sprejemajo Bitcoin

Že na tisoče spletnih trgovcev na drobno, gostilne in hoteli sprejeti Bitcoin, ampak drug sektor se začenja objemu vsakogar najljubši cryptocurrency: neprofitne organizacije. Iščete plemenito vzrok za podporo? Google vprašanje je verjetno, da vas potopite v blato kovanec-hrepenenja skupnosti - od političnih anarhistov do gibanja internetno piratstvo. Oglejte si sedem od bolj pomembnih družbenih pobud, ki so morda vredno svojega težko izkopati denar.

1. Kan Academy

Brezplačni spletni akademija za učence želijo, da se naučijo skoraj nič - matematike, biologije, fizike, humanistike, računalniško programiranje in še veliko več. Znanje je v seriji video lekcij in se testira preko spletne vaje. Raste v svetovnem večjezičnega učenja mestu, bi Khan Academy tudi spremeniti življenje milijonov otrok po vsem svetu.

2. Outpost Sean

 

Pensacola pomoč brezdomcem pretvori Bitcoins v prosti obroki v razmerju 1/40 - da je 1 BTC nakupom 40 obroki za brezdomce. So tudi vam poslali fotografijo vsakem obroku, da vaš Bitcoin kupil za manj sreče.

3. BitGive

Bitgive določeno Zgrtati milijone dolarjev v Bitcoins in podpirajo dobrodelne organizacije po vsem svetu. Za zdaj je Crosshair lebdi v javnih zdravstvenih in okoljskih projektov, tako da, če čutite zavezani k raziskavam raka crowdfunding ali trajnostni razvoj, to dobrodelnost je vaš najboljši stavo. BitGive vodi Bitcoin bigshots, kot so Patrick Murck (generalni svetovalec Fundacije Bitcoin) in Stephen par (soustanovitelj BitPay).

4. Fr33 Pomoč

Skupina prostovoljcev teachordinary državljanom veščine prve pomoči. Prav tako svetujejo zdravstvene delavce, o tem, kako vzgajati svoje okolje o prvi pomoči in uporabo CPR stroj. V zadnjem času je FR33Aid postavljeno zajetne količine pomagati pri Typhoon prizadel vasi na Filipinih.

5. Free Software Foundation 

Je digitalna svoboda nekaj, kar cenijo? Free Software Foundation je organizacija, ki lahko usmerjajo svoje navdušenje (in Bitcoins) v akcijo. Ki jih upravljajo, in prvak brezplačno GNU programske opreme, financiranje Savannah (po skladišču prostih izvorne programske kode) in se prepričajte, da lestvice proste programske opreme na voljo na spletu, še naprej narašča.

6. Seasteading inštitut

Get to: plavajoča mesta raztreseni po vsej ocean, kjer se ljudje eksperimentiranje z novimi, bolj odprte oblike upravljanja. Presneto. To je dolgoročni cilj Seasteading inštituta, ki je že nabavljal $ 200.000 za prvo fazo projekta.

7. Wikileaks

Ta ni potrebno predstavljati. Paypal in Mastercard ukvarjajo več z Wikileaks. Torej Bitcoins so rešilna bilka za leakers iz neprijetne resnice.

1. Donate na Filipinih Typhoon pomoč sklada

 

Bitme ustanovitelji Avish Bhama in Sean Lavine so se poziv k dejanju, za zbiranje sredstev za opustošil skupnosti na Filipinih. Najmočnejši orkan v zgodovini zapustil najmanj 12.000 mrtvih, kot je odnesla cele vasi. Sklad je doslej zbrali več kot 60 bitcoins in je še vedno odprt za donacije. Sklad relief neposredno podpira poslovanje Filipinih Rdečega križa.

Seznam neprofitne organizacije, ki je vezan na nadaljnjo širitev, kot je več ljudi začelo uporabljati Bitcoins. Torej, najti svoj vzrok in da daje!

Sorodne novice


Post Dogecoin

Najboljše 7 bitkoin tetovaže

Post Dogecoin

Maskota Bitcoin, posebna risanka, Jon Matonis in prvi Seulov bankomat

Post Dogecoin

11 priljubljenih Bitcoin zagovornikov

Post Dogecoin

Intervju: Bodite pozorni na Bitcoin Megaphone

Post Dogecoin

Sporočilo za javnost: Trucoin napoveduje raztovarjanje svojega partnerstva s NCC in Presto Financial along with Plans za uradni začetek, ki bo skoraj četrtino pokritosti starih partnerstev ameriških držav

Post Dogecoin

Segwit proti Bitcoin Unlimited in Bitcoins Fork Explained Preprosto

Post Dogecoin

5 stvari, ki sem se jih naučil iz Amazon, ki so mi odvzeli $ 21K v Affiliate komisiji

Post Dogecoin

Izdaja storitve Nxt Multigateway: trgovina BTC in LTC v Nxt!

Post Dogecoin

19 Pravi kraji, kjer lahko porabite svoje bitke

Post Dogecoin

22 Nenavadne predmete, ki jih lahko kupite z Bitcoins

Post Dogecoin

Kaj je DarkSend?

Post Dogecoin

Ta gigantski Bitcoin kitajski rudnik razkrije vse svoje skrivnosti