7 super ASIC bitcoin rudarjev | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

7 super ASIC bitcoin rudarjev

7 super ASIC bitcoin rudarjev

ASIC minersare najbližje boste kdaj bo do denarja stroj! Te zveri moči in učinkovitosti so najbolj priljubljena vrsta rudarske naprave prav zdaj, in njihova priljubljenost in povpraševanje še vedno višja kot v dan so pokazali največ.

Ko smo prispeli na MDDSZ posebnega integrirano vezje (ASIC) dobo, smo vedeli, da ne bi šel nazaj. Ne, nismo želeli iti nazaj! Prav zaradi tega ne bo nič bolje kot z čipov ASIC, tehnologija je posebej zasnovana, da mine Bitcoins.

To je govorica, da je bil eden od teh rudarjev pred kratkim prodala za $ 20.000 USD na Ebay. Prav? Ne vemo. Ot lahko samo govorice, ampak resnica je, da so ASIC rudarji zaledenitve na torto. Danes, ASIC pomeni poslovanje in dobiček, in mi smo tukaj, da vam nekaj najboljših rudarjev kažejo tam.

1. Butterfly Lab je BitForce 500 GH / s rudarstvo stroj

Z neverjetnih 500 gigahashes na sekundo učinkovitosti, je ta ASIC rudarstvo stroj iz Butterfly Labs prvič videl delovati v juniju.

2. Bitforce SC 60 Bitcoin Miner

Novi enotni Bitforce SC (Super računalnik) lahko proizvedejo 60 gigahashes na sekundo, ki porabijo okoli 270W, medtem ko teče na vrhu svoje hitrosti.

3. Avalon V1

Ta modularni sistem z ASIC procesorjev je bil prvi ASIC Bitcoin rudarstvo strojne opreme, ki se pošiljajo s BitSynCom LCC. Avalon V1 matična plošča ima štiri razpršitev enot, kar bi predstavljajo približno 89 gigahashes na sekundo.

4. 5 GH / s ASIC Bitcoin rudarstvo strojne opreme

To ASIC rudarstvo stroj, ki ga Butterfly Labs ustvaril nekaj časa, da se dostavijo, ko pa je končno prišel je izkazalo, da je to dobra naložba. To razvijalec enota lahko doseže 5 gigahashes na sekundo.

5. Hitro hash-on 256 GH / s Modul

To rudarstvo ploščad, ki jo Active Mining Corporation razvila, bo ena od najhitrejših konj na dirki s 256 gigahashes na sekundo. Proizvajalec ga imenuje "najhitreje Bitcoin Minnig Chip".

6. KnCMiner

Ustvarjalci tega KnCMiner se dogaja z obljublja 28 nm ASIC design v tem rudarskem ploščad, ki se imenuje projekt Jupiter. Stroj lahko gredo do 400 gigahashes na sekundo.

7. ASICMiner USB Block Erupter

To ASIC rudar morda ne bo močan kot njeni "bratov", vendar ima nekaj, česar drugi ne: to je prenosen. Preverite našo informativni prikaz o tem rudarskem napravo.

Sorodne novice


Post Dogecoin

13 najbolj obetavnih kriptokvocij

Post Dogecoin

Najboljše 7 bitkoin tetovaže

Post Dogecoin

Bitcoin proti USD proti zlatu - Evo, zakaj Bitcoin zmaga

Post Dogecoin

Ta gigantski Bitcoin kitajski rudnik razkrije vse svoje skrivnosti

Post Dogecoin

BTC za novince: razumevanje bitkoinov in njihovo kopiranje Infographic

Post Dogecoin

Top devet: najljubša zdravila Bitcoiners, ki uporabljajo Silk Road

Post Dogecoin

21 super Litecoin Rudarstvo

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin pipe

Post Dogecoin

11 super oglasi Bitcoin

Post Dogecoin

Coin Fire za rudarje

Post Dogecoin

Kako preživeti bitkoin crash Infographic

Post Dogecoin

Izbira 10 znanih Bitcoin haters