14 super Bitcoin zagon | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

14 super Bitcoin zagon

14 super Bitcoin zagon

Bitcoin je vpliv in moč, je očitno po vsem svetu z rojstvom nekaj novih podjetnikov in podjetij, ki so vsak dan odločijo objemu cryptocurrency.

Dobrodošli v poslovnem svetu Bitcoin, kjer podvigi pojavijo samo zaradi obstoja tega neverjetno novo tehnologijo. Tukaj je seznam 14 neverjetno ustanavljanjem od zelo drugačen fieldsof virtualne valute vesolju.

1. TruCoin Technologies

Ta platforma omogoča trgovanje Bitcoin skozi več izmenjav med uporabo samo eno storitev. "Prepričani smo, da so avtonomni posamezniki v najboljšem položaju, da odloči, če je treba svoje dohodke in premoženje razporejeni", si lahko preberete na spletni strani TruCoin je.

2. Mt. Gox

Kljub temu, da gre skozi veliko težav, v zadnjem času, Mt. Gox še izmenjava Bitcoin, ki upravlja največje število transakcij.

3. Alydian

Zagonski Alydian, ki se jih je podjetniški inkubator Bitcoin Coinlab podpira, "je revolucionarno industriji Bitcoin z rudarstvom podjetje obsegu".

4. Butterfly Labs

Butterfly Labsproduces več rudarskih naprav, med drugimi aplikacijami. Podjetje je bilo, ki se ukvarjajo z nekaj zamude pri pošiljanju svojih predhodno naročiti in dolgo pričakovan naprav.

5. Bitpay

BitPaywas ustanovljena maja 2011 in je danes procesor vodilna na plačilnem področju Bitcoin. "Naša naloga je, da Bitcoin vsakega trgovca najljubši način plačila", družba terjatve.

6. Coinbase

Zagon s sedežem v San Francisco ustvaril mednarodno digitalno denarnico, ki vam omogoča varno uporabo, nakup in sprejeti Bitcoin. Poslanstvo Coinbase je, da bi cryptocurrency enostaven za uporabo po vsem svetu.

7. BitInstant

BitInstant gre tudi skozi nepravem času: to je trenutno ne deluje zaradi velikega procesa nadgradnje in je bil obtožen zločinov, kot neupravičene obogatitve. Trije uporabniki pred kratkim vložila tožbo proti podjetju. Glavni cilj zagonu je zagotoviti hitre prenose sredstev med in v izmenjave Bitcoin.

8. Coinsetter

To Bitcoin trgovalna platforma omogoča življenja forex trgovcev lažje. Coinsetter se opisuje kot "zanesljivo in uporabniku prijazno platformo".

9. Tradehill

Tradehill premier trdi, da je "varen in zanesljiv virtualna valuta trgovanja rešitev za profesionalne vlagatelje, podjetja in vlade". Storitev je usmerjena k posameznikom in organizacijam, ki želijo zamenjati 10.000 $ ali več.

10. BTCe

0

Ta temelji Bolgarija izmenjava cryptocurrency uporabnikom omogoča trgovanje Bitcoins, Litecoins in Namecoins za ameriških dolarjev, evrov in rubljev.

11. Bitcoin Magazine

1

Bitcoin Magazinewants, da je "najbolj točne in najnovejše vir informacij, novic in komentarjev o Bitcoin in šifrirnih-valute". Trenutno je revija doseže več sto tisoč bralcev na mesec.

12. BTC Jam

2

BTC Jamis peer to peer Bitcoin posojila omrežja, pri čemer "lahko vlagatelji zaslužili višje donose in posojilojemalci lahko mere jih lahko privoščijo".

13. Gliph

3

Gliphwas nedavno pokaže v 99Bitcoins, saj je družba zagotavlja storitve, ki združuje transakcije komunikacijskih in Bitcoin.

14. BtcTrip

Od vseh trgovcev, ki se ukvarjajo in sprejemajo Bitcoin, BtcTripis posebnega. Ta platforma ponuja priložnost za nakup letalske vozovnice z cryptocurrency in nove storitve, so kmalu.

Sorodne novice


Post Dogecoin

20 Čudne stvari, ki jih lahko kupite na Silk Road

Post Dogecoin

Ta ameriški fotograf ima nov projekt, ki ga navdihuje Bitcoin

Post Dogecoin

17 Mala podjetja, ki sprejmejo Bitcoins

Post Dogecoin

Kaj je DarkSend?

Post Dogecoin

Intervju: Bodite pozorni na Bitcoin Megaphone

Post Dogecoin

Maskota Bitcoin, posebna risanka, Jon Matonis in prvi Seulov bankomat

Post Dogecoin

Liberté Mining se trudi nekaj drugačnega

Post Dogecoin

12 najpomembnejših publikacij Bitcoin

Post Dogecoin

7 super ASIC bitcoin rudarjev

Post Dogecoin

Ali veste, kaj se zgodi, ko se Bitcoin pojavi v Happy Tree Friends?

Post Dogecoin

Syndicoin vam omogoča financiranje vsebin na spletu

Post Dogecoin

Izbira 10 znanih Bitcoin haters