13 najbolj aktivnih skupin srečanj Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

13 najbolj aktivnih skupin srečanj Bitcoin

13 najbolj aktivnih skupin srečanj Bitcoin

Bitcoin je lahko decentralizirana in sredstvo anonimnosti za mnoge uporabnike. Vendar pa je za veliko od njih je tudi nekaj, ki združuje ljudi. Po vsem svetu so se navdušenci cryptocurrency ekipo za oblikovanje lokalne Bitcoin Meetup groupsthat, od časa do časa, organizirajo super dogodke. Oglejte si nekaj najbolj aktivnih skupin spodaj!

1. Izrael

V Tel Aviv Bitcoin Meetup Grouphas 483 članov in je že organizirala osem prejšnjih dogodkov. Še ena na način, ki je predvidena za 15. Avgust, ob 19.00. To se bo zgodilo v Electra Tower, 98 Yigal Alon.

2. Tokio

Tokyo Bitcoin Meetup Group, na Japonskem, je bila ustanovljena že leta 2011 in je napredoval 21 meetups prej. Ima 119 članov in programirani dogodek na 6. Septembra, od 19.30, na Nishimura sadja salonu (Shibuya-ku Udagawacho 22-2 2F, Tokyo).

3. Washington DC

Washington DC Bitcoin Meetup Skupina, v Združenih državah Amerike, ima 118 Bitcoiners in 33 prejšnjih dogodkov, organiziranih v preteklosti. Naslednje srečanje bo zgodilo v Northside Social (3211 Wilson Blvd, Arlington, VA), 6. Avgusta, od 19.00.

4. London

Čeprav v Londonu Bitcoin Meetup Grouphas ni dogodek rednih, ekipa je pred kratkim organizirala srečanje na koncu julija. S 394 članov in 17 preteklih dogodkov, to je nedvomno eden izmed najbolj dejavnih skupin v Bitcoin vesolju.

5. Toronto

The Toronto Bitcoin Meetup Groupis skoraj dosegla pomemben pečat: ekipa bo kmalu organizirala svojo deseto sreÄŤanje, 7. Avgusta, ob 19.00, v The Charlotte sobi (19 Charlotte St, Toronto, ON). Obstaja 173 Bitcoin navdušenci v tej skupini.

6. Miami

Miami International Bitcoincommunity ima 83 članov, ki so se zbrali sedem krat prej. Ta skupina je bila ustanovljena lani februarja.

7. Švica

Nova točka - v Kasernenstrasse 77, Zürich - bo gostila naslednji sreÄŤanje skupina Švica Bitcoin, ki ima 73 članov, organizira. Po šestih uspešnih dogodkov, je naslednjič dogaja 6. Avgusta, ob 18.30.

8. New York City

New York je eden izmed najbolj aktivnih Bitcoin Meetup skupin na svetu. Bitcoin NYC, ki ima 463 "Satoshi Cyber ​​apostole«, spodbuja razprave o cryptocurrency vsak četrtek ob 18.00.

9. Silicon Valley

Silicon Valley Bitcoin Usersgroup, v Kaliforniji (ZDA), je že od leta 2011 in ima 161 članov. Skupina je že organizirali 14 prejšnje meetups.

10. India

0

Glavna skupina Indija Bitcoin je razdeljena na dve manjši Meetup skupini: Bangalore in Ahmedabad. V kombinaciji, imajo 193 članov in 26 dogodkov, organiziranih v preteklosti.

11. Argentina

1

Meetup Fundacija Bitcoin Argentinais zagotovo ena izmed največjih šifrirnih skupinah po: imajo 460 Bitcoiners in devet prejšnje izkušnje na svojem koledarju. Njihov naslednji sreÄŤanje se bo zgodilo 15. Avgusta, ob 19.30, v Duarte (Godoy Cruz 1725, Buenos Aires).

12. San Francisco

2

San Francisco je bil eden izmed najbolj aktivnih Bitcoin mestih od začetka v cryptocurrency vala. Zato je njihova sreÄŤanje skupino, imenovano San Francisco Bitcoin Socialhas 406 članov in je organizirala 16 dogodkov. Tam je tudi sreÄŤanje na obzorju: to se bo zgodilo 27. Avgusta, ob 19.00, v mestu, ki je ekskluzivno za člane.

13. Budimpešta

3

Bitcoin Budapestgroup, na Madžarskem, ima 206 članov, čeprav je le organiziran en prejšnji dogodek doslej, verjetno zato, ker je pred kratkim skupina ustanovljena v maju letos.

Sorodne novice


Post Dogecoin

20 Poceni stvari, ki jih ljudje lahko kupijo na spletu z Bitcoinom

Post Dogecoin

18 super Bitcoin Memes

Post Dogecoin

8 Zdravniki, ki se boste bolje počutili v zameno za Bitkoine

Post Dogecoin

Najboljše 7 bitkoin tetovaže

Post Dogecoin

17 Mala podjetja, ki sprejmejo Bitcoins

Post Dogecoin

12 najpomembnejših publikacij Bitcoin

Post Dogecoin

10 Mala ali oddaljena mesta, ki so zajeli Bitcoin

Post Dogecoin

Ta gigantski Bitcoin kitajski rudnik razkrije vse svoje skrivnosti

Post Dogecoin

Za scenami pri BetMoose

Post Dogecoin

Bitcoin naredi splash na CES 2015 v Las Vegasu

Post Dogecoin

9 super Bitcoin ilustracije

Post Dogecoin

Bitcoin proti USD proti zlatu - Evo, zakaj Bitcoin zmaga