11 priljubljenih Bitcoin zagovornikov | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

11 priljubljenih Bitcoin zagovornikov

11 priljubljenih Bitcoin zagovornikov

Po izpostavi svoje največje nasprotnike, danes smo prestavljanje in želite, da vam pokaže seznam oseb in institucij, ki so potrdili cryptocurrencysince začetku. Konec koncev, Bitcoin ima ogromno bazo oboževalcev in ti naslednjih 11 priljubljenih zagovorniki so le nekateri izmed njih.

1. Paul Graham

Paul Grahamis trenutno tretja glavna tehnologija investitor pokazati podporo za Bitcoin. Bil je eden izmed najbolj spoštovanih in vplivnih Bitcoin zagovorniki, saj v zgodnji fazi zgodovine digitalne valute.

2. Nemško ministrstvo za finance

Germanytook veliko korakov za pomoč cryptocurrency rasti doslej, zadnja pa novo pravilo, ki pravi, da je Bitcoin "zasebni denar" in "denarna enota".

3. Frank Schäffler

Nemogoče je govoriti o Nemčiji in prezreti ime Frank Schäffler. Znani član finančnega odbora Parlamenta naredi vse, kar je v njegovi moči, da spodbujajo svojo ljubljeno cryptocurrency.

4. Jason Calacanis

Ameriški Internet podjetnik in bloger je bil eden izmed prvih oseb, ki govorijo o Bitcoin na spletu, ki širijo besedo in ozaveščanje. "Mi smo 100% prepričani, da bodo vlade začetek prepovedi Bitcoins v naslednjih 12 do 18 mesecih", je napisal leta 2011.

5. Wikileaks

Po primeru Julian Assange, Wikileakshad za premagovanje finančno blokado. In veš kaj pomagalo? Bitcoin, seveda.

6. Expensify

  

V začetku tega leta, je storitev Expensifyenabled Bitcoin plačila, pri čemer je velik korak, da pomaga in potrdi cryptocurrency.

7. Nassim Nicholas Taleb

To Libanonski ameriški esejist, raziskovalec in statistik - ki je vedno osredotočen svoje delo na težave naključnosti, verjetnosti in negotovosti - je velik Bitcoin podpornik. V začetku leta je pisal na Reddit: "Bitcoin je začetek nečesa veliko: valuta brez vlade, kar je potrebno in nujno."

8. David Friedman

Znani ekonomist je eden izmed ljudi, ki skuša dvigniti zavedanje o Bitcoin, ki ga pojasnjujejo, da ljudem na preprost način, kot je to storil v tej analizi.

9. Ashton Kutcher

Slavni hollywoodski igralec sam predana moči Bitcoin nazaj v maju, ko je napovedal, da je vlaganje v cryptocurrency. Takrat je dejal, "Bitcoins so očitno vse bolj pomembna (...) Največja stvar z Bitcoin se ni sama Bitcoin, ampak kaj, da decentralizirana tehnologija res?".

10. Kevin Rose

Kevin Rose je znano cryptocurrency podpornik s področja financ. "Kupljene nekaj več Bitcoins na $ 95 včeraj... Nekaj ​​zelo addicting o Bitcoin", je Twitted nazaj v maju.

11. Kevin O'Leary

0

Poslovne naložbe bančnik Kevin O'Leary, je O'Leary skladov, je pred kratkim pokazala, koliko mu je všeč Bitcoins, ki pravijo, da je rast cryptocurrency ki je zaslužil mesto med svetovnimi valutami.

Sorodne novice


Post Dogecoin

10 najdražjih predmetov, ki jih lahko kupite z Bitcoins

Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin in kriptokultnost spletnih strani po vsem svetu

Post Dogecoin

Očetovski dan v Avstraliji: darilne ideje za vsakega oče Bitcoiners

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin pipe

Post Dogecoin

Izdaja storitve Nxt Multigateway: trgovina BTC in LTC v Nxt!

Post Dogecoin

21 super Litecoin Rudarstvo

Post Dogecoin

12 najpomembnejših publikacij Bitcoin

Post Dogecoin

13 Podjetja, za katera upamo, bodo sprejele Bitcoin (lepo prosim?)

Post Dogecoin

Razvijalec video iger s tehnologijo Blockchain Raises $ 1mm

Post Dogecoin

13 najbolj aktivnih skupin srečanj Bitcoin

Post Dogecoin

Tretja postaja Crypto Station CryptRadio je začela 1. oktobra

Post Dogecoin

Osnove Dogeca