5 stvari, ki sem se jih naučil iz Amazon, ki so mi odvzeli $ 21K v Affiliate komisiji | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

5 stvari, ki sem se jih naučil iz Amazon, ki so mi odvzeli $ 21K v Affiliate komisiji

5 stvari, ki sem se jih naučil iz Amazon, ki so mi odvzeli $ 21K v Affiliate komisiji

Avgusta 24th2009 sem dobil email iz Amazon, tukaj so njeni poudarki:

Ugotovili smo, da vaši pridružene povezave se pojavljajo kot sponzorirane povezave v iskalnikih pod izrazom "Kindle" in različic tega izraza. Ta dejavnost je prepovedana s pogoji sporazuma operacijskega...... Mi lahko zadrži vse napotitev provizije... Prav tako vas prosimo, da sprejme preventivne ukrepe, kot so dodajanje lastniških Pogoji Amazon do negativnih ključnih besed. Poleg tega, da ne bodo prejeli plačila za napotitev pristojbin zaslužili z uporabo teh ključnih besed.

Na tej točki sem bil skoraj 1 leto v spletno trženje in je bil moj prvi velik uspeh v Affiliate marketing. To je bila moja prva izplačila, ki jih prejme od Amazon in močno sem vložil v PPC trženje, da bi dobili tam, tu so moji stroški za 3 mesece sem bil aktivno promovirajo svojo spletno stran.
Adwords iskalno omrežje akcije:

Adwords prikazno omrežje kampanje (v času, ko je bil imenovan "omrežje Vsebina«):

Dodaj drugo 2K $ od Yahoo in Bing in dobiš okoli $ 12K odhodkov PPC. Moj izplačilo naj bi bilo le malo več kot $ 21K, tako da sem se počutil sem bil na roll. Ves čas je bil glas v zadnji moji glavi, da je bil zaskrbljen, da sem porabo denarja in še vedno niso dobili izplačanih (Amazon plača 60+ dni po tem, ko ste naredili za prodajo).

Nisem imel pojma, kaj je e-poštno sporočilo, ki se nanaša na. Sem temeljito prebral TOS od pridruženega programa in je znano, da ne morem ponudbo za korektnost pogoji, tako da nisem. Moja edina Verjetno je bil na KWS v širokem ujemanju bi lahko sprožile oglase s temi pogoji. Torej, če je, na primer, sem ponudbo na "pregledu bralnik e-knjige" KW "amazon ebook pregled bralec" bi tudi bruhati moje oglase.

Da skrajšam zgodbo, sem poskušal vse, da bi to uredili (e-pošto, Skype klice, pošiljanje poročil KW pokazati, kaj sem ponudbe na), ampak na koncu sem dobil naslednji odgovor:

Ponovno sem pregledal zgodovino računa, in potrdil, da se bodo vaši oglasi prikazovali na Yahoo.com za iskanja z uporabo ključnih besed "kindle bralno napravo", "Kindle pregled", "Kindle bralnika knjig«, »Kindle pregledi," in "Kindle e-knjige" med 19. Junija in 21. Julija 2009...

Čeprav razumem, da se ne strinjate s tem sklepom, je dokončna, ki temelji na več pregledih zgodovine računa. Vsa nadaljnja sporočila glede tega vprašanja ne bodo prejeli odgovora.

Bil sem okamenel. Skoraj vse moje prihranke sem porabil v času, ko o tem, in zdaj, ne samo, da nisem dobil plačano, tudi dolgujem denar za ljudi, ki sem si sposodil od za investiranje v svojih različnih marketinških akcij.

Na koncu okoli 2 / 3of je bil znesek plačan, da mi tako da sem naredil morda samo malo več kot 1k $ na teh 3 mesecih. Ta incident je bil le eden od mnogih sem imel v 5 letih sem bil affiliate trženje. Vsak incident me uči dragocene lekcije o tem, kako popestriti tveganje, povezano s tem poklicu in da je tisto, kar želim deliti z vami danes.

EReader Srednja takrat:

EReader Srednja po nekaterih oblikovalskih dotakne:

  

Pravilo # 1 - Preizkusite vsak affiliate program, preden vlagajo napore v to promocijo.

Danes, ko sem izbrati affiliate program za delo z I vedno najprej preizkusiti. Kar pomeni, da vlagajo malo količino, kot je mogoče, da preizkusite naslednje stvari:

  • Poročila, ki prihajajo v natančno (v bistvu, da so kliki, ki prikazuje)
  • Pretvorbe so registrirani in tam je razumno stopnjo konverzije
  • Plačila so izpolnjeni pravočasno

To pomeni, da bom moral, preden začnem res dobili na posel s promocijo določenega izdelka vsaj 2-4 tedne za testiranje to. In od mojega Amazon nesreča nikoli nisem vlagajo svoj denar, preden bo plačal za prvič. To je vedno boleče čas za družbo (tudi Amazon), da bi denar iz lastnega žepa, da bi rad videl, da si dober za to.

Pravilo # 2 - Nikoli se ne zanašajte na močno na enega prodajalca

Ko sem bil spodbujanje bralce eBook je bilo približno 92% mojih dobička iz Amazon. To je razlog, zakaj sem bila popolnoma zdrobljena, ko se je to zgodilo. Danes, takoj ko sem preizkusiti affiliate program in vidim, da deluje, sem takoj začeli iskati drugo s podobnim izdelkom, da bom lahko diverzificirati svojo tveganje.

Na primer, danes sem spodbujanje več Forex podjetja. Torej, čeprav sem lahko verjetno bi več dobička s spodbujanjem le eno podjetje, sem aktivno odločijo za spodbujanje dva, čeprav je eden izmed njih manj donosne. Na ta način sem vedno vzvod za pogajanje o pogojih in še bolj pomembno, da nisem preveč zanesljiv na kateri koli izmed njih.

Pravilo # 3 - Nikoli se ne zanašajte na močno na en izdelek

Kadarkoli ste prodajate izdelek za nekoga ciljate posebno osebnost. V mojem primeru je bil premožni, tech zdrava pamet stari fantje (presenetljivo dovolj večina mojih strank je bilo starih 50-60 let). In če veš, persona, veš kaj drugi izdelki, ki jih zanima.

Na primer, lahko bi enostavno na voljo tudi več različnih tablet, ki so bili prihajajo ven v tistem času. Omenil sem že, da morate za diverzifikacijo tvegate? To ne pomeni, da morate izgubiti fokus in se prijavite do 10 različnih affiliate programov, ampak kot je dejal generalni Tolwin v Wing Commander 4 "Cena svobode je večna previdnost".

Pravilo # 4 - zgraditi dober odnos z vaš affiliate upravitelja

Partnerski programi, ki imajo namenske menedžerjev partnerske me dal na enostavnost. To ponavadi pomeni, da družba spoštuje njeno povezano podjetje in da bom imel nekoga za pogovor, ko sem jo potrebujejo. Prav tako je pomembno, da se opazil vaš affiliate upravitelja, da bo vedel, da ti odgovori, ko jo potrebujete.

Kaj sem ponavadi, ko se prijavim za program je pošljete e-pošto na moj Affiliate upravitelja s kratkim uvodom o sebi in nekatera vprašanja o programu, da pokažejo, da sem mislimo resno. To bo tudi vam pomaga še po cesti, ko je čas, da se ponovno pogajajo svoje pogoje.

Pravilo # 5 - Vedno uporabljajte več virov prometa

Tole sem se naučil ne iz Amazon incidenta, ampak iz drugega projekta. Vidim preveč podružnice, ki so osredotočeni le na SEO ali PPC ali seznam stavbe. Še enkrat, boste morali razpršitev tveganj, in če to pomeni, umazali in učenje malo socialni marketing ali trženje vsebine, potem je to samo nekaj, kar boste morali storiti.

Na zadnji Google posodobitev algoritma sem doživela ogromen udarec za moje SEO prometa (izgubila okoli 2/3 njega), in to me ugotoviti različne načine, kar lahko, da promet na moji spletni strani, razen SEO (ampak vse o tem v drugo delovno mesto).

Sorodne novice


Post Dogecoin

13 Podjetja, za katera upamo, bodo sprejele Bitcoin (lepo prosim?)

Post Dogecoin

8 Mind piha Bitcoin heists

Post Dogecoin

8 Zdravniki, ki se boste bolje počutili v zameno za Bitkoine

Post Dogecoin

Syndicoin vam omogoča financiranje vsebin na spletu

Post Dogecoin

50 Insane dejstev o Bitcoin Infographic

Post Dogecoin

Bitcoin naredi splash na CES 2015 v Las Vegasu

Post Dogecoin

18 super Bitcoin Memes

Post Dogecoin

12 najpomembnejših publikacij Bitcoin

Post Dogecoin

SEC preiskava GAW rudarjev v teku

Post Dogecoin

Za scenami pri BetMoose

Post Dogecoin

15 Kraji, kjer lahko kupite pivo z Bitcoins

Post Dogecoin

Novacoin: sporni otrok Peercoin in Litecoin Infographic