Sporočilo za javnost iz programa BitcoinExpo 2014 | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Sporočilo za javnost iz programa BitcoinExpo 2014

Sporočilo za javnost iz programa BitcoinExpo 2014

 Opozorilo: To je sporočilo za javnost, če bi Coin Brief s BitcoinExpo 2014.

BitcoinExpo 2014

BitcoinExpo 2014is srečanje središče nastajajoče moči rastoče Kitajske in zahodnih tradicije in novosti v tehnologiji.

Organizatorji Srednjeevropske Bitcoin Expothat je na Dunaju potekala konec maja je že dokazal, da imajo veliko možnosti za globalno povezati ljudi v industriji Bitcoin. Ustvarili so zelo prijazni in neformalnem vzdušju, kar je povzročilo, kot dodano vrednost in pomagali ustvariti in podpirati nove poslovne projekte v industriji. To so le nekatere izmed mnogih pozitivnih učinkov. Organizatorji obljubil, da bo BitcoinExpo 2014will še boljši in še vedno razlikuje od drugih konferencah. Kitajska je največji trg z največjim obsegom izmenjave, največji proizvajalec rudarjev in dominira tudi na mnogih drugih področjih. Potem je tu še zahodni del sveta, ki je na drugi strani ponuja največje osebnosti. BitcoinExpo 2014will združujejo obe edinstvene značilnosti vzhodom in zahodom.

Šanghaju Expo bo razlika

BitcoinExpo 2014will je tridnevni dogodek, ki se bo začel v petek septembra 19thwith stranke. "To bo najboljša priložnost za mreženje, gradnjo odnosov in bo pomagala tudi vsi udeleženci, da uživajo celoten dogodek bolj kot katera koli druga" pravi glavni direktor dogodek Andrej SEBESTA in ugotavlja, "da bo odlična priložnost uvesti in spoznati kitajsko kultura bolje ". Sobota bo začelo s tako konferenco in expo. Po odprtju plenarnega zasedanja in uradni začetek, lahko udeleženci uživajo zelo inspirativno govor, ki zajema skoraj vsak vidik in najnovejše teme, ki se bodo predstavili s strani lokalnih strokovnjakov, kot tudi tisti iz drugih delov sveta. Drugi neizogiben del prireditve je razstava bili vsi lahko uživali v predstavitvi blagovne znamke novih ali zelo inovativnih izdelkov in storitev in se pogovorite z veliko predstavnikov zanimivih podjetij. Torej, če želite, da se pridružijo in imajo priložnost za srečanja s predstavniki najbolj spoštovanih poslovnih ali si želijo, da imajo zanesljive informacije o kitajski Bitcoin skupnosti iz svojih zelo dobro priznanih članov in še veliko več, kupite vstopnice zdaj za Earlybird cene tukaj.

Kdo, kdaj in koliko?

Enrepreneurs, vlagatelji, ustanavljanjem, pravni strokovnjaki, svetovalci, navdušenci, študenti in vsi drugi, je dobrodošla.

Konferenca bo potekala v Šanghaju na 19-21 septembra 2014.

Imate čas do 8. Avgusta za nakup zgodnji ptič 2 dni polno vstopnico za SAMO 169EUR / RMB 1488 ali VIP tridnevnem vstopnice za SAMO 299 EUR / RMB 2588.

BitcoinExpo 2014will ne le eden največjih Bitcoin povezanih dogodkov, ampak eden izmed najbolj dostopen vseh dogodkov z veliko ponuditi celotno šifrirnega skupnosti, zato ne oklevajte, pridružite in pomoč pri rasti skupnosti po vsem svetu. Bitcoin Expo 2014will potekala v Šanghaju na september 19-21, 2014.

Sorodne novice


Post Dogecoin

10 Futuristični ali neobičajni projekti, ki sprejemajo Bitcoin

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin pipe

Post Dogecoin

13 Podjetja, za katera upamo, bodo sprejele Bitcoin (lepo prosim?)

Post Dogecoin

11 priljubljenih Bitcoin zagovornikov

Post Dogecoin

18 super Bitcoin Memes

Post Dogecoin

Posnetek kratke posodobitve spletnega mesta: velike spremembe pridejo

Post Dogecoin

Coin Fire za rudarje

Post Dogecoin

Kako preživeti bitkoin crash Infographic

Post Dogecoin

Liberté Mining se trudi nekaj drugačnega

Post Dogecoin

Sporočilo za javnost: Trucoin napoveduje raztovarjanje svojega partnerstva s NCC in Presto Financial along with Plans za uradni začetek, ki bo skoraj četrtino pokritosti starih partnerstev ameriških držav

Post Dogecoin

Top devet: najljubša zdravila Bitcoiners, ki uporabljajo Silk Road

Post Dogecoin

10 Mala ali oddaljena mesta, ki so zajeli Bitcoin