Kako voditi profitno bitcoin rudarsko kmetijo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kako voditi profitno bitcoin rudarsko kmetijo

Kako voditi profitno bitcoin rudarsko kmetijo

Ena izmed najbolj edinstvenih vidikov Bitcoin je, da ga lahko ustvari skozi proces rudarstvo, ki je nekaj, kar vsakdo z računalnikom lahko narediš. To je v nasprotju z fiat valute, ki se lahko natisne le s strani vlade. To naredi Bitcoin nekoliko podoben zlato in druge plemenite kovine, saj jih je mogoče izkopati le, ni natisnjena na zahtevo. Bitcoin rudarstvo je precej drugačen od pridobivanja sredstev iz Zemlje pa. Namesto tega gre za računalnik reševanje zapletenih enačb. Enačbe rešene v Bitcoin rudarstvu so kriptografski razpršitev funkcije, ki so običajno navedeni kot haše.

Zakaj je Bitcoin rudarstvo pomembna?

Rudarstvo je pomemben, ker potrjuje transakcij in varuje blockchain. Brez rudarstvo Bitcoin transakcije se nikoli ne bi potrdili in Bitcoin bi postal neuporaben. Blockchain je seznam vseh transakcij v zgodovini Bitcoin je, in je sestavljena iz blokov, ki so skupine transakcij iz približno istem času. Na voljo je v povprečju na novo Bitcoin bloka vsakih 10 minut, vendar je to lahko divje razlikujejo od nekaj sekund med bloki za več ur.

Ko rudarstvo računalnik spremeni vse podatke iz zadnjega bloka transakcij v hash, ki je precej krajša od izvirnih podatkov o transakcijskih in je sestavljena iz kompleksnega niza črk in številk.

To bi bilo dokaj enostavno rešiti Bitcoin hash, če je bil preobrat seznam transakcij v hash edini pogoj, vendar Bitcoin protokol naredi to bolj težko skozi zahteva niz ničel v hash. V nadaljevanju nPo "spremenljivka se uporablja, da bi dobili zahtevane niz ničel, in je potrebno veliko ponovitev, da bi dobili pravo obliko razpršitve.

Vsakič računalnik dobi nepravilno oblikovano hash takojšnjo uporabo spremenljivka je spremenila in računalnik ponovno poskuša. Na splošno je potrebno milijarde iteracij, da bi našli pravo Bitcoin blok hash. Spreminjanje niti 1 pismo, v transakcijskih podatkov vodi v popolnoma drugačen hash, tako da se več transakcij dodamo blok pravi hash se nenehno spreminja. 
Sčasoma bo računalnik najti pravi hash, in to se imenuje iskanje blok. Ko se ugotovi, da je pravilna hash se blok lahko dodamo blockchain in vse transakcije v tem bloku so potrdili. A blok nagrade je nagrajena z računalnikom, ki rešuje bloka, ki je trenutno 12,5 Bitcoins. Ta znaša 1.800 Bitcoins ustvarjenih na dan prek rudarjenja, ali 1,2 milijona $. Jasno Bitcoin rudarstvo lahko zelo donosen, in dejansko več sto milijonov dolarjev je bilo vloženih v Bitcoin rudarstvo.

Kako lahko začnem Rudarstvo Bitcoins?

Obstaja veliko vrst Bitcoin rudarske opreme. Možno je, da mine Bitcoin na katerokoli computerusing centralno procesno enoto (CPU). Vendar pa bo vaša stopnja hash je o vrstnem redu MH / s (milijoni haše na sekundo), kar je neskončno majhna stopnja razpršitve v svetu Bitcoin. To bi trajalo milijone let, da bi našli blok z hashrate v MH / s območju.

Naslednji korak od uporabe CPU uporablja enota grafično procesno računalnika (GPU). Najhitrejši GPU v obstoj lahko mine Bitcoin okoli 1 GH / s (milijarde haše na sekundo). To bi trajalo tisoč let, da bi našli Bitcoin blok pa pri rudarjenju na 1 GH / s. Tudi če imate močne 1 TH / s (bilijonov haše na sekundo), rudarstvu ploščadi, ki stane vsaj $ 1000, bi trajalo več let, da bi našli blok.

Rešitev za to je pridružil rudarski bazen, ki je mrežo rudarjev, ki združujejo svoje rudarske moči, da bi našli blokov. Največji Bitcoin rudarski bazeni so bazen Ghash.ioand snežni brozgi je. Ko mine na bazenu zaslužite delež skupinske nagrade sorazmerno s količino haše jih rešiti, in na velikih bazenih, kot ghash.io lahko zaslužili kos bloka vsako uro ali manj. Rudarstvo Bitcoin sam postane izvedljivo le, če imate 1 PH / s (1 trilijonov hashes na sekundo) ali več, na dan 1. PH / s traja povprečno 20 ur, da bi našli blok in trenutno ni rudarji s takšno stopnjo razpršitve.
Čeprav je rudarstvo Bitcoin z računalnika CPU / GPU mogoče, in boš zaslužil nekaj Bitcoin je postal zastarel način rudarskih leti. Ko rudarstvo na 1 GH / s, v bazenu si zaslužil nekje med 0.00001-0.00005 Bitcoin na dan, v višini približno 1 cent. Strošek električne energije daleč presega 1 cent na dan, ko rudarstvo Bitcoin z GPU.

Torej, to preprosto ni vredno, da mine Bitcoin s CPU ali GPU. Trenutno je edini način za donosno rudnik Bitcoin je uporaba aplikacije integrirano vezje (ASIC), ki je stroj, izdelan posebej za rudarstvo Bitcoin. Najšibkejši Asics imajo hashrates od 1-3 GH / s, so velikost palcem in se lahko priključi na USB. Na splošno to stalo okoli 20 $, tako da je dostopna za vsakogar, ki želi priti v Bitcoin rudarstvo. Te majhne ASICS so nedonosne pa, da bi bilo dobro vzeti več kot eno leto, da zaslužijo 20 $ si najprej porabil za ASIC, in ta ocena sploh ne upošteva stroškov za električno energijo.
Resni Bitcoin rudarji potrebujejo veliko močnejše Asics, da bi zagnali dobičkonosno poslovanje rudarstvo. Ti Asics so običajno imenujemo rudarskih ploščadi, in so sestavljeni iz čipov ASIC, sistem oskrbe z električno energijo, in hladilni sistem. Najmanjši ASIC rudarske naprave delujejo pri 10 GH / s in stanejo okoli 50 $. 10-GH / s rudar proizvede približno 0,0003 Bitcoin na dan, približno 20 centov, tako da bi potrebovali približno eno leto, da bi prekinil celo z 10 GH / s ploščadi.

Da bi realne dobičke, ko rudarstvo Bitcoin morate kupiti veliko večji ploščad, saj je cena za hashrate pade večja ploščad je. A 1 TH / s stroški Bitcoin rudarstvo ploščadi med 200 $ in 500 $, in bo ustvarila 0,05 Bitcoin ($ 30) na mesec. To pomeni, da 1 TH / s rudarski stroj bo prekinil celo v 7-15 mesecih, vendar se to ne upošteva zajetne stroške električne energije. Po premoru celo točko, s katero bi se več sto dolarjev na leto dobička z 1 TH / s rudarske ploščad.
Na žalost rudarske naprave ne ostane donosna za vedno. Težava rudarske Bitcoin se hitro povečuje. Ker je oktober 2013 Bitcoin rudarska težava povečala s 150 milijonov na 18 milijard, kar je 12.000% povečanje. Ta porast v težavah pomeni, da zaslužijo manj Bitcoin na GH / s, z vsakim mesecem. 1-2 let od zdaj celo 10 TH / s rudarske ploščadi ne bo več donosna, in stroški električne energije bo verjetno presegel prihodek rudarstvo Bitcoin.

Tako, da bi prost dostop na dobičkonosno poslovanje Bitcoin rudarsko morate nenehno nakup novih in bolj naprednih rudarskih ploščadi z dobičkom. Mnogi resni Bitcoin rudarji nakup novih rudarskih ploščadi vsak mesec. Teoretično se lahko obrnete operacijo 1 stroj rudarske v polnopravni Bitcoin rudarske kmetiji v nekaj letih, če začnete z močnim ploščadi in ponovno vlagajo dobičke v nove stroje.

Ali obstaja enostavnejši način za začetek Rudarstvo Bitcoins?

Drug način, da mine Bitcoin je skozi nakup rudarske pogodbe na spletni oblak rudarstvo. Najbolj priljubljena Bitcoin oblak rudarsko mesto, je Genesis rudarstvo. Ko kupite rudarske pogodbe o vas začnejo takoj prejemajo izplačila Bitcoin, in pogodba o rudarski traja večno. Eden od opozorila poslovanja rudarskih oblakov je, da vam zaračunajo pristojbine električne energije in vzdrževanje strojne opreme, in te takse absorbira približno 30% svojih rudarskih dobička na začetku.

Osebno mislim, da je večina, če se je treba izogibati vsi rudarskih območij v oblaku. Razlog pa je, da so 99% od njih samo ponzijeva shema in ostalo preprosto ne bo dovolj dobičkonosna.

Kaj je najbolj dobičkonosna način za Mine Bitcoins?

Bitcoin rudarstvo težava se hitro povečuje, kar pomeni, da bi dobili manj Bitcoin na stopnjo razpršitve z vsakim mesecem, medtem ko stroški električne energije in vzdrževanja ostala enaka. Na splošno Bitcoin rudarske naprave zastareli 6-12 mesecev po tem, ko jih kupiti. Bistveno je, da se ponovno vlagajo dobičke v nove rudarske opreme, če želite, da vaš rudarski Bitcoin teči dolgoročno, in da je skupna za rudarji za nakup nove opreme za vsak mesec. V hitrem tempu svetu Bitcoin rudarstva, edini način, da bi dobili delež čistega dobička je za nakup najnovejše in najbolj zmogljivo Bitcoin rudarske tehnologije.

Sorodne novice


Post Dogecoin

7 Morate gledati video posnetke Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

18 super Bitcoin Memes

Post Dogecoin

8 Zdravniki, ki se boste bolje počutili v zameno za Bitkoine

Post Dogecoin

Za scenami pri BetMoose

Post Dogecoin

20 Čudne stvari, ki jih lahko kupite na Silk Road

Post Dogecoin

Sporočilo za javnost: Trucoin napoveduje raztovarjanje svojega partnerstva s NCC in Presto Financial along with Plans za uradni začetek, ki bo skoraj četrtino pokritosti starih partnerstev ameriških držav

Post Dogecoin

Kaj je DarkSend?

Post Dogecoin

11 priljubljenih Bitcoin zagovornikov

Post Dogecoin

13 najbolj aktivnih skupin srečanj Bitcoin

Post Dogecoin

Segwit proti Bitcoin Unlimited in Bitcoins Fork Explained Preprosto

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin pipe

Post Dogecoin

Izdaja storitve Nxt Multigateway: trgovina BTC in LTC v Nxt!