Coin Fire za rudarje | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Coin Fire za rudarje

Coin Fire za rudarje

Rudarstvo je lahko resen posel, za mnoge navdušence Bitcoin.

Kovanec Požar je bil eden izmed mojih najljubših krajev za obisk pri splošnem Bitcoin novice, ampak ko gre za rudarstvo v mestu ni vedno imel najboljše poročila, novice, članke, ali pregledi.

Zagon takoj, čeprav sem v upanju, da to spremenite.

Moje ime je Lee in sem bil rudar za preteklo leto. Osebje Coin Fire sem se pridružil kot novi rezidenta rudar in bom vam prinaša najnovejše cryptocurrency rudarski novice, recenzije in še veliko več.

Imam nekaj recenzij cevi in ​​ne more čakati, da jih delite z vami. Novi Coin Fire / rudarji razdelek bo začela v naslednjih nekaj dni in se veselimo, da delitev najkasneje v cryptocurrency rudarski svetu z vami.

Image courtesy of BKeychain.comCoinTerra začne naročila za 16nm rudarCoinTerratoday napovedala svojo naslednjo generacijo Bitcoin miner - Aire Miner ™. Na pričakovano zmogljivost na vat 5x sedanje generacije rudarje je 16nm ASIC temelji AIRE Miner je zdaj na voljo za omejeno časovno prednaročilu s pričakovanim dobavo v Q1 2015.

Po uspešnem začetku TerraMiner IV ™ Bitcoin Miner v januarju 2014, CoinTerra se zdaj sprejema prednaročila za njihovo naslednjo generacijo Bitcoin Miner, revolucionarno AIRE Miner.

Aire Miner, trenutno naj bi ladja strankam v Q1 leta 2015 je z visokim izkoristkom Bitcoin rudar, ki temelji na CoinTerra novi 16nm Shiva ™ ASIC predvidena za trak ven konec septembra 2014.

Aire Miner prinaša na trg, ne le pomembne izboljšave zmogljivosti v majhni obliki faktorja, ampak tudi zagotavlja učinkovitost izjemno moč.

Aire Miner je zdaj na voljo za prednaročila po uvodnem ceni 2.499 $ na enoto + S / H za omejen čas. Kupci lahko


Drobljenje BTC China InfographicŽivljenje BTC Kitajske v zadnjem mesecu ni bila lahka. Ko največji Bitcoin exchangein svet, platforma je težko zadeti v decembru, ko je kitajska vlada napovedala omejevalne ukrepe v zvezi s Bitcoin.

To infographic, vam prinaša Bitcoin preizkuševalca, podrobnosti, kako BTC Kitajska snela iz tirov uspehu.


Ali je Bitcoin samo pretepel Paypal? InfografskiBitcoin je bil praznuje nekaj novih mejnikov na dnevni osnovi, v zadnjih mesecih, in v začetku tega tedna smo bili priča novi veliki trenutek: ko Bitcoin "premagal" PayPaland postala peti največji plačilni omrežja na svetu.

Vendar so številke tako jasno in enostavno, kot to? Mogoče ne, ampak bo to infographic vam prinaša Bitcoin preizkuševalca vam delno osvetlile o tej zadevi.

Dodaj ta informativni prikaz na vašo spletno stran, tako da kopirate in prilepite naslednjo embed kodo:

Ali Bitcoin pravkar premagal Paypal? [Informativni prikaz], ki jih ekipe na Bitcoin Examiner


Najnovejši Dilbertov strip je navdihnjen v BitcoinuZačetek dan s smešno strip, ki ga je slavni Dilbertcan't igrala slabo. Vendar pa je lahko tudi betterif je ta trak navdih v Bitcoin!

Tokrat avtor Scott Addams odločil, da bo Dogbert izgledal malo Satoshi. Kot vedno, je njegov "rahlo" nesramen in nadzor narava pride gor. Ampak, hej... On je ustvaril Bertcoin, zato smo ga odpusti.

Če niste vedeli, Dilbert tako daleč, da ne veste, kaj zamujate. Oglejte si uradni websiteand imajo smeh s trakovi Dilbert je.


Feathercoin: ali bi to lahko bila majhna sprememba kripto? InfografskiS skupno 336 milijonov kovancev in nagrado 200 kovancev na bloku, Feathercoin je veliko razlik, če ga primerjamo z Bitcoin. Ta cryptocurrency je navdihnila Litecoinand po svoji spletni strani, da "ne tekmovati z Bitcoin ali Litecoin, jih dopolnjuje".


Pet let Bitcoin InfographicTo je od petega rojstnega Bitcoin je že skoraj mesec dni. Mejnik je praznovala 1. Novembra, na dan, ko Satoshi Nakamoto izdal prvotno belo paperthat je v izvoru cryptocurrency.

Leta 2008 se je ustanovitelj Bitcoin spremenila svet in danes želimo proslaviti ta dosežek z najboljšo dokaz uspeha valute: številke!


GAW Zopet povečuje cene HashletUredniki Opomba: Leo prvi post tukaj na kovancev Fire prvotno vsebovala affiliate povezavo GND rudarje. Osebno sem govoril z Leo v zvezi s tem in da Coin Fire ne opravlja z uporabo affiliate povezave v novicah. Bil je strinjal, da to ni več to korak naprej in sem osebno odstranil to affiliate link. Mi uredniško integriteto kar je zelo pomembno pri kovancev Fire in tovrstna praksa ni v duhu urejevalce, tudi če je bila razkrita kot affiliate link v zgodbi. - Mike

GND Rudarji se bodo znova zvišali cene na GND Hashletonce na novo ceno $ 24.95 za 1MH / s od $ 19,99 (navzgor od prvotne cene $ 15.99) v prizadevanju za upočasnitev povpraševanja po nakupih, tako da ima družba časa, da sproti z vedno večjimi zahtevami vidijo za storitev.

Coin Fire bodo imeli poglobljen pregled storitve Hashlet kasneje ta teden.

Sorodne novice


Post Dogecoin

Pregled Monera

Post Dogecoin

8 Mind piha Bitcoin heists

Post Dogecoin

Bitcoin ATM mrzlica: seznam 8 različnih strojev

Post Dogecoin

Posnetek kratke posodobitve spletnega mesta: velike spremembe pridejo

Post Dogecoin

15 Kraji, kjer lahko kupite pivo z Bitcoins

Post Dogecoin

Izdaja storitve Nxt Multigateway: trgovina BTC in LTC v Nxt!

Post Dogecoin

13 Podjetja, za katera upamo, bodo sprejele Bitcoin (lepo prosim?)

Post Dogecoin

Top devet: najljubša zdravila Bitcoiners, ki uporabljajo Silk Road

Post Dogecoin

Kartica Bitcoin: prenosi prek operacijskega sistema Infographic

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin pipe

Post Dogecoin

5 stvari, ki sem se jih naučil iz Amazon, ki so mi odvzeli $ 21K v Affiliate komisiji

Post Dogecoin

12 najpomembnejših publikacij Bitcoin