Razvijalec video iger s tehnologijo Blockchain Raises $ 1mm | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Razvijalec video iger s tehnologijo Blockchain Raises $ 1mm

Razvijalec video iger s tehnologijo Blockchain Raises $ 1mm

Videli smo nekaj zanimivih idej in konceptov, ki temeljijo na blockchain tehnologije v zadnjih nekaj mesecih in veliko ljudi, ki so govorili o video igrah in blockchain tehnologij.

Ta teden Mark Kern, ki je bil ključni ustanovni član v Red5 Studios in je bil eden od prvotnih vodilnih razvijalcev na World of Warcraft napovedal svojo najnovejšo igralno podjetje MEK-Entertainmentand Oculus VR igre, ki bo povezal blockchain tehnologije.

Indie razvijalec igre je delal na skrivaj na novo igralni vesolju, ki bo jo poganja modding skupnosti, zgrajena za drušbe Oculus Rift od tal navzgor, in integrirana z blockchain tehnologijo podobno Bitcoin za pogon svojega igralca poganja gospodarstvo.

Igra ima retro 8-bit in SNES zgleduje art stil, ki jo poganja MEK Entertainment novega ray-sledenje, voxel grafike motorja. Igra je multiverse vsebuje velike postopkovne pokrajine in uporabniške scriptable strežnikov.

Kern je pridružil več drugih igre industrije strokovnjakov, vključno z nekdanjimi ključnih razvijalcev iz drušbe Oculus Rift, ID Software, Red 5 Studios, Activision-Blizzard in Chucklefish, kot tudi strokovnjaki iz nastajajočega kripto-valute industriji.

Coin Fire mogel natančno določiti Mark iz težkih razvoja govoriti z njim o novi igri in kaj prinaša prihodnost za blockchain tehnologij z igrami.

Mike: Pojma igra videti res kul. Kaj vas je spodbudilo, da ustvarite igro 8BIT za tako zmogljivo platformo?

Mark: No, 8-bit bolj marketinško stavkov pričarati občutek retro igranja, ki smo želeli, da se poda do igralcev. Motor je dejansko zelo močna "mikro-vokselskih"-ray zasledimo motor, ki deluje na zelo hitro hitrost slikanja, ki so bistvenega pomena za VR iluzijo. Mi lahko prikaže 4096 mikro vokselskih za vsakega tradicionalnega velika vokselskih v igri, kot Minecraft.

Ampak, da odgovor, ki ga vprašanje, smo retro grafika pristop za nekaj razlogov. Prvi je bil, da imamo radi retro igre na srečo, in DNS dni. V knjigi, ki je navdihnila to igro, "Ready, igralec One", ki ga Ernest Cline je zagozda poln retro 80-ih in 90-ih igralnih referenc. Želeli smo ujeti ta občutek. Druga je, da smo majhna indie studio, in smo si želeli druge majhne studie, da bi lahko ustvarili MMO izkušnje v naši igri. Napoteni nacionalni strokovnjaki slog grafika je prišlo 30-40x lažje in hitreje, da bi kot naslednje generacije modelov. To je res odpira vrata za majhne modder ekip 1-3 ljudi.

Mike: smo slišali besedo, ki jo iščete, kako lahko blockchains povezati z igrami? lahko nam vse več posebnosti za naše bralce na to, kar je videti kot s svojo igro?

Mark: Zelo smo navdušeni nad zagotavljanjem valute v igri za igralca do igralca poslov. To ni zlatih kapljic v igri, btw, svoje več kot valuta, namenjena za prevoz vrednost med igralci. Ker imamo ta univerzum igralnih strežnikov z različnimi igrami, smo želeli univerzalna valuta, ki bi lahko delali "med svetovi", tako rekoč, in celo, če je mogoče, izven igre. Javnost in decentralizirana narava blockchain tehnologije odlično prilegajo z našimi cilji.

Vendar pa obstajajo tudi druge aplikacije. Imamo koncept lastništva zemljišč v naši igri, npr. To je velik virtualni sredstva, ki jih je mogoče slediti na vrhu blockchains. Bitcoin barvne kovanci in tržnica sredstev NXT so veliko načinov, da to storijo. Obstaja tudi ideja decentraliziranega dražbeni hiši. Večina iger ima notranji dražbeni hiši, vendar so nekateri blockchains tam že podpira decentralizirana trgi za virtualne in celo realnih dobrin. Raziskovanje blockchain tehnologije, da bi nam povedal, ima dražbeni hiši, ki trguje med igrami je zelo zanimiva možnost.

Mike: Kakšen časovni okvir gledaš, ker je igra prišla ven?

Mark: Verjamemo v hiter razvoj in ciklov hitro sproščanje. Prav tako bodo gradnjo v fazah, zato pa nimam datum izdaje še ni, boste videli predvajati javno gradi od nas naslednje leto.

Mike: Katere so nekatere druge kul koncepti lahko vidite z igrami in blockchain tehnologij?

Mark: sem omenil nekatere od njih že, vendar sem zanima, če lahko uporabimo blockchain za stvari, prav tako, kot je varen igralca do igralca v igri e-mail in navzkrižno igre komunikacij. Če začutite temo tukaj, to je "križ igra" del. Mislimo blockchains ponujajo zanimiv način, da končno prenos informacij in sredstev med igrami, celo popolnoma različne vrste iger.

Zakaj je to zanimivo? No, od točke igralčeve stališča, si dal na stotine ur v igri, da zaslužijo nagrade in vnaprej vaš lik. Ali ni to sramota, ne obstaja način, da se vaše trdo delo z vami na drugo igro? Ali ne bi bilo super, če bi lahko pretvorite svojo opremo na trgu do univerzalne, decentralizirano valuti, in ga uporabi za nakup stvari v popolnoma drugačno igro? Na ta način se vaš trud in čas, kot igralec nikoli ne zapravi ali zaklenjena v eno igro.

Mike: vidiš igre, kjer so valute, pridobljene v igrah, s katerimi se trguje na trgih, skupaj z drugimi valutami, kot je Bitcoin?

Mark: Definitivno. Poglejte, Bitcoin je okoli pokrovčka a6B trga, ampak igre so na least14B tržnega pokrovček za samo virtualnih dobrin. Vsi pravijo, kripto valuta ni podprta z ničemer... Dobro, bi bilo v igrah. Virtualne valute v igrah že dobro razume in igralci sprejeli. Virtual zlato se kupuje in prodaja za vrednost, ki jo v času igralcev in truda toobtain zlata in predmetov v igri določena. Mi lahko prinese to vrednost blockchain, lahko bi bolj dragocena kripto valute, saj imajo "merilo" vrednosti, ki temelji na teh virtualnih predmetov.

Medtem ko so razvijalci igre pa precej redkobeseden o tem, kaj se pokaže, da se bodo sprošča več podrobnosti in informacij v bližnji prihodnosti in se spodbuja druge, ki jih zanima v igri in platforme za prijavo na spletni strani http: //MEK-Entertainment.com/because tiste, prijavite se bo prej prejeli dodatne ugodnosti in nagrade v igri kot posebno zahvalo od ekipe.

Sorodne novice


Post Dogecoin

13 najbolj aktivnih skupin srečanj Bitcoin

Post Dogecoin

Najboljše 7 bitkoin tetovaže

Post Dogecoin

7 + 1 Pomembni nepridobitni profili, ki sprejemajo Bitcoin

Post Dogecoin

9 super Bitcoin ilustracije

Post Dogecoin

10 Futuristični ali neobičajni projekti, ki sprejemajo Bitcoin

Post Dogecoin

Uvod v Myriadcoin in kratka zgodovina valute

Post Dogecoin

Syndicoin vam omogoča financiranje vsebin na spletu

Post Dogecoin

Mnenja o kriptocurrency od 6 bitkoin prijaznih političnih kandidatov

Post Dogecoin

18 super Bitcoin Memes

Post Dogecoin

Ta ameriški fotograf ima nov projekt, ki ga navdihuje Bitcoin

Post Dogecoin

5 stvari, ki sem se jih naučil iz Amazon, ki so mi odvzeli $ 21K v Affiliate komisiji

Post Dogecoin

Očetovski dan v Avstraliji: darilne ideje za vsakega oče Bitcoiners