Tretja postaja Crypto Station CryptRadio je začela 1. oktobra | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Tretja postaja Crypto Station CryptRadio je začela 1. oktobra

Tretja postaja Crypto Station CryptRadio je začela 1. oktobra

Pred kratkim smo profilirana BIT-FM in so zajeti Chain Radiosince, preden je začela in zdaj bo še en igralec na prostor začenja 1. Oktobra.

CryptRadio se dogaja, da se bo v živo po seriji uspešnih mehkih zagonov in testiranj in smo sedli z Lee ustanovitelj postaje govoriti o tem, kaj prinaša prihodnost za CryptRadio.

Mike: Z je veriga Radio in BIT-FMwhat, da naredi CryptRadio edinstven od tega, kar počnejo drugi v tem radijskem prostoru?

Lee: Da bi razumeli, kako gledamo na naše storitve moram vam nekaj ozadja o sebi Lee (ustanovitelj in o zračnem osebnosti). Prihajam iz obsežne prodaje ozadju delajo za 14 let v prodajnem visoki ravni / trženje sem delal s ponovnimi prodajalci, da bi našli načine za rast svojega podjetja. Industrija Prihajam iz zelo brez naprej razmišljanja in tveganje, da je bila / je moja naloga, da bi moje stranke premagati to, da bi jih za uresničitev svojih ciljev, drugi del mojega ozadju uporabim, da je DJ in imajo ljubezen do vsega, kar glasbo.

Torej, tukaj je, če se ti dve ozadja pridejo skupaj razlikovati, kaj želimo narediti. CryptRadio.ca želi Proaktivno potegnite zunanji svet v.

Naše predstave in vsebina pa vedno vodenje kripto prizvok bo imel tudi zelo znani občutek, da radijskih ljudi poslušati vsak dan.

Naši Talk segmenti navada osredotoča le na tehnične vidike šifrirnih, bomo poskušali, da bi razpravljali v realnem svetu uporabe šifrirnih, in največja razlika je, da bomo povabili naše poslušalce, da pokličete v živo in delijo svoje misli o tem smo se predstavljajo, in tudi omogočajo kličoči premakniti razpravo v smeri, so po njihovem mnenju pomembne.

Mike: Povej nam malo več o programiranju, ki ga izvaja na vaši postaji. Kaj pa prihodnost? Katere so nekatere od vaših načrtov za zagotavljanje vsebin za svoje poslušalce?

Lee: Torej, v trenutku, ko smo naredili 3 mehkih zagonov, predvsem za testiranje sistemov, proizvodnje in v živo snemanje pokazati. Tisti, ki so z nami v verjetno slišal nekakšno mešanico pogovorni oddaji / glasbe. Smo imeli celo ena od I / O kovanec moštvo dev je dogovorita, da se nam pridružite v živo in govoriti o svoji novi HTML5 denarnico, ki je izšla naslednji dan.

Želimo, da bi lahko imeli za vsakogar nekaj. Naša glasba bo kjerkoli v razponu od države do hip-hop rock, imamo še en dan za amaterske pevce, trakovi, DJ, da predložijo svoje delo, ki se igra na naših odprtih MIC oddajah.

Prihodnost je odvisna od tega, kako dobro smo prejeli.

Kot mnogi ta projekt je nekaj, kar sem, in druga dva člana moje ekipe ta začetek za prvo pomoč širiti besedo o Crypto in seveda upamo, da bo nekega dne lahko naredimo to naša delovna mesta za polni delovni čas, tako da bo naš razvoj odvisen od tega, kako veliko povpraševanje smo dobili od poslušalcev, in koliko podpore smo dobili od potencialnih oglaševalcev in sponzorjev.

Naša vsebina bo potekal od številnih virov, seveda popularne glasbe in glasbenih trendov, novice skupnosti in sposobnost pretvarjanja, da novice v razpravo naši poslušalci bodo želeli sodelovati v, če je možnost, pojavi pa bi radi delo z ljudmi po vsem svetu udeležuje Crypto shodih, da postane nekako na tleh novinarji za žive dogodke.

Mike: Kaj pa glasbene licenc? Vemo, da Bit-FM prizadeva zagotoviti licence za vožnjo radijsko postajo interneta in da Chain Radio pridobila licenco s precejšnjimi stroški. Kaj je situacija videti na CryptRadio?

Lee: Velika vprašanje!

To je zahtevno področje, saj je zelo veliko piščanca ali stanje jajce. Za pridobitev licence je lahko velik strošek, pa smo delali z nekaterimi storitvami, ki ponujajo kolektivne licence, in stopnje, da je del tega kolektiva temelji na koliko ur zraka, ki nastaja, kakor tudi prihodki si ustvarjajo, licenca pokriva Severno Ameriko in Kanado, ki menimo, da bo pokrila svoje potrebe.

Kako te vrste licence je relativno enostaven, lahko pa spet zahteva nekaj sprememb v našem ponudnik streaming relativno enostavno stikalo, da bi.

Torej za zdaj delamo naprej in pričakujemo, da bi morali imeti, da je urejeno pred oktober 1st.

Mike: Kakšne načrte so vzpostavljeni za ohranitev postajo trajnostno? Videli smo Chain Radio borijo s tem so stroški pretakanje, licenc, in stalne napade DDOS so jih pretepli navzdol na dokaj redno.

Lee: Mislim, da tako kot v primeru kakršnega koli projekta naprej je njihova cesta večinoma neznana, vendar imamo načrt, ki upamo, da bo ustvaril sredstva, ki jih potrebujemo za dovoljenja, izdelava spletne strani, in vse tradicionalne stvari, kot so hidroelektrarne, strojna oprema, najem itd

Torej, najprej, če ste videli našo spletno stran, da je osnovni in en del podobno kot Chain Radio smo prosi za donacije, medtem ko je bilo nekaj, ki je pomagala donacije / skupnosti oglaševanje sredstva je jasno, ne bi bil naš glavni vir sredstev.

Torej bom se opira na mojih glavnih sposobnosti kot prodaja strokovno in aktivno prositi za mala in medicinski velikosti podjetij oglaševati pri nas, vendar pa morajo biti pripravljeni sprejeti kripto. Kaj bo to storiti, je prinesel uporabnikom šifrirnih več mestih, da bi porabili svoj kovanec, naučiti novih poslov o skupnosti, ampak tudi ustvarjajo, kar menimo, da bo 60% - 80% sklada moramo, da je stanje prihaja iz sponzorjev in bomo sčasoma raziskati donacije enkrat, ampak skupnost v trenutku, ko smo videli, da ni res "daje" ena na splošno vsaj ne toliko, da lahko prinese vrednost, zato menimo, da ni naš kraj, da zaprosi za brezplačno denar od hop.

Tako dobra novica je, imamo nekaj podjetij, ki so se strinjali, da nam jih je pokazal, kako enostavno je, da sprejme Bitcoin in naj bi bil na krovu za oglaševanje svojih izdelkov in storitev.

Mike: Postaja se začenja 1. Oktobra? Kakšne stvari pa si jih bo na ta dan?

Torej, 1. Oktober je datum, ko smo se skril za začetek, spet do tehnične ali licenciranje, ki se lahko potisne nazaj, vendar lahko rečem, stvari, ki so na dobri poti za oktober 1st.

Naš cilj za oktober 1. Bo, da bi čim več možnosti interakcije, kot je mogoče, imamo 3 I / O kovanec vdati, kar bo v veliki meri temeljijo na socialnih medijev interakcije LIVE. SO primer prvi tweet o vprašanju občinstva bo zmagal, seveda bomo imeli nekaj veliko glasbe igral, pri čemer je začetek bomo verjetno imel malo vsega v segmentih, da daje ljudem občutek za to, kaj pričakovati, smo celo nekaj Odpri mikrofon izvirno glasbo z nekaj dobre lokalne talente.

Bomo imeli oglaševalci in naročnika reklame, in Laura naš rezident začetnik bo predstavil njen segment, "newbie območja", ki bo osredotočena na novih ali radovedneži, da Crypto, seveda smo v načrtu, ki se razvija na dan.

Mike: Zakaj ste zainteresirani za spletno radijsko postajo za cryptocurrency?

Pa sem vedno imel ljubezen do glasbe, in v zadnjem času velik ljubezen šifrirnih. Verjamem tudi, da je velika prihodnost CRYPTO ali vsaj idejo poslovanja njeno uporabo. Želel sem, da bi našli način, da pospeši proces sprejema v glavni tok poslovno skupnost šifrirnih.

Videti dela storitev, kot Bitpay in drugih podobnih podjetij, ki so kar sprejemajo Bitcoin lažje, in praktično, sem navdih in se počutil skoraj poziv k dejanju. Radio je bilo nekaj, ki združuje ljubezen do glasbe in Crypto na ta poziv k dejanju. Radio je odličen medij, ki doseže milijone, kaj je boljši način, da bi teči ob prehodu Crypto v bolj sprejemljiv način poslovanja.

Mike: Kaj vas in vašo ekipo o cryptocurrency najbolj vznemirja?

Tako pravi navdušenje izhaja iz možnosti in koliko lažje počne vse, kar bi se lahko z uporabo tega načina plačila. Kot prodajni osebo ena stvar, ki sem vedno borijo z so stranke, ki so imeli izzive pri iskanju poceni načine, da sprejemajo plačila.

Na primer, da bi za podjetja, ki se ustanovi kot prejemnika z velikih kanadskih bank narediti spletno bančništvo dokumente in pravna birokracija je um-piha.

Torej Crypto na pomoč.... Ustanoviti denarnico, da sprejme Crypto izbire in si ustanovi z "spletno bančništvo", tako rekoč. Ne birokracija, na bančnih provizij. Torej, na kratko, kaj nas najbolj vznemirja, je, kako Crypto lahko, in verjamemo, da bo spremenila način poslovanja se izvaja, in kako se te vrste decentraliziranega valute omogoča manjše in srednje velikosti podjetij rastejo. Naše navdušenje je res v svetovnem vloge realnega vidimo mogoče.

Sorodne novice


Post Dogecoin

13 najbolj obetavnih kriptokvocij

Post Dogecoin

Kako voditi profitno bitcoin rudarsko kmetijo

Post Dogecoin

15 Kraji, kjer lahko kupite pivo z Bitcoins

Post Dogecoin

Maskota Bitcoin, posebna risanka, Jon Matonis in prvi Seulov bankomat

Post Dogecoin

Ali veste, kaj se zgodi, ko se Bitcoin pojavi v Happy Tree Friends?

Post Dogecoin

18 super Bitcoin Memes

Post Dogecoin

Kako preživeti bitkoin crash Infographic

Post Dogecoin

11 Zgodovinski bitkoinski momenti: slikovno odštevanje zgodovine kriptokultnosti

Post Dogecoin

Sporočila z dragulji

Post Dogecoin

Osnove Dogeca

Post Dogecoin

12 najpomembnejših publikacij Bitcoin

Post Dogecoin

Ta ameriški fotograf ima nov projekt, ki ga navdihuje Bitcoin