Syndicoin vam omogoča financiranje vsebin na spletu | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Syndicoin vam omogoča financiranje vsebin na spletu

Syndicoin vam omogoča financiranje vsebin na spletu

Z vso dramo, ki je bila odvija kot prepozne o Bitcoin mestih in payolaone vprašanje, ki je prišel do večkrat od mnogih na vseh straneh vprašanje je, kako lahko plačamo pisateljev za vsebino na spletu.

Veliko zadevnih območij se je v zapisu pravijo, da ne bodo prenehali s prakso sprejemanja payola članke, mnogi uporabniki na Twitterju tudi dejal, da so v redu s prakso payola ker imajo avtorji jesti kot dobro in da niso vedeli za boljša rešitev.

Bi Syndicoinbe potencialno rešitev za to vprašanje in za pomoč pri financiranju mesta, ki se proizvajajo vsebine?

Syndicoin je zanimiv koncept, ki ga razvijalec Julian Haight, ki po spletni strani Syndicoin ustvaril:

Med brskanjem po spletu, Syndicoin vodi zasebno upoštevanju zahtevkov za plačilo iz sodelujočih mest.

Ko ste pripravljeni, obiščite Syndicoin pregledati in plačati za vsebino, ki jo želite. Odstranite predmete, ki jih ne marajo, nato plačati. Preglejte plačilo v vašem Bitcoin denarnice, preden jo oddaja v omrežje.

S plačilom za vsebine, ki jih nagraditi založniki in jih spodbuditi, da se zanašajo na neposredno financiranje namesto oglasov.

Koncept gotovo zveni precej neverjetno. Kot bralec mest, ki jih ne bi bilo treba prefund denarnico, nimate za prijavo za vsako storitev. Vi preprosto brskanje po internetu, ko se normalno delati in mestom omogočijo pošiljanje uporabiti predlagane nasvete za vsebino.

Coin Ogenj pred kratkim API Syndicoin in ko obiščete, če ti je res všeč, kaj bereš imajo možnost, da pomaga financirati te vrste novinarstva. Ker je tako malo založniki podporo Syndicoin neposredno Julian ustvaril razširitev za Chrome pomaga premostiti vrzel - zbira Bitcoin darovanje naslove strani, ki jih ponujajo, tudi če niso neposredno podpirajo Syndicoin.

Med obiskom kovanca Fire ste morda opazili majhno škatlo gor v zgornjem desnem kotu na strani obremenitve. To je Syndicoin v akciji!

Iz končnega uporabnika standpoint stvari ne bi bilo veliko lažje. Julian nam pokaže, kako izgleda z drugega konca stvari in kako pošljete donacijo je enostavna z Syndicoin. Račun je ustvarila in vam omogoča, da plačilo za to, kar hočeš. Če ne želite plačati za določeno stran, ki jo lahko preprosto izbrišete iz računa in da bo šel stran.

Coin Fire sedel z Julianom, da so mu povej nam več o Syndicoin.

Coin Fire: Hvala, ker nekaj časa govoriti z nami. Kaj vas je spodbudilo k ustvarjanju Syndicoin?

Julian: Seveda je najprej, da sem Bitcoin navdušenec. Verjamem v to, kot hranilec vrednosti in transakcijskem sistemu. Ob istem času, moj dan, delo je webmaster za proizvajalca z vsebinami, parentmap.com. To delo me je razmišljanje o proizvajalca z vsebinami, poslovnega modela. Želel sem, da bi ustvarjalci vsebine drugo možnost vrednotenja njihovega dela.

Coin Fire: Kakšne izzive ste soočajo dela na Syndicoin?

Julian: Očitno je, da je glavni izziv je sprejetje in kritična masa.

Drugi izziv doslej je pri delu z dvema glavnima denarnice (Bitcoin qt in Bitcoin-denarnico na android), tako da moj sistem je združljiv z obema.

Tehnologija syndicoin uporablja (bip70 - https://github.com/bitcoin/bips/blob/master/bip-0070.mediawiki) je nov in denarnice še ne v celoti in dosledno podpira. Popravil sem eno težavo z Bitcoin-qtwhich smo mi dali glavobole in razviti delo, okoli Bitcoin-denarnico na android.

Drug izziv je prišel pri izdelavi QR kodo. Prvotno, sem upal, da bo vse podatke o transakcijah na odjemalcu. Sem moral opustiti ta cilj, da se pripravijo na QR kodo (podatkov o transakcijah je pogosto večja kot QR kode lahko shranite).

Coin Fire: Kakšni so vaši načrti za prihodnost za Syndicoin?

Julian: Nimam nobene velike načrte za izboljšave. Kot odgovor na povratne informacije, ki jo dobim, ki podpira toliko primere uporabe, kot sem lahko. Želim, da sistem
enostavno in racionalno - v skladu s prvotnim konceptom.

Moj glavni cilj zdaj je promocija. Bom proslavi mesto - dodajte logotip & nekaj več barve.

Jaz sem ustvaril krom razširitev za pomoč boot-trak sistem. Dodaja syndicoin javascript na vsako stran obiskal, tako da so vsi Bitcoin naslove na teh straneh shranijo v syndicoin kot zahtevkov za plačilo.

Coin Fire: Bitcoin rešuje veliko vprašanj Micropayment, ki so bile vložene v preteklosti. Kaj misliš, da bo trajalo, da se oblikovalci vsebine ponujajo odlaganje preko Bitcoin na lestvici?

Julian: Mislim, da proizvajalci vsebin bo sprejela postopoma. Najprej Bitcoin skupnost, ampak postopoma bolj mainstream strani - če se lahko dokaže, da bodo uporabniki plačajo prostovoljno. To je še vedno veliko vprašanje. Upam syndicoin in Bitcoin bo enostavno dovolj, da smo lahko pokažejo ljudje bodo plačali.

To bo zanimivo videti, kako Bitcoin se ukvarja z vprašanjem glasnosti transakcije. Gavin je dejal Bitcoin ni res primerno za micropayments.

Govori o plačilih manj kot en cent in sem za plačevanje bolj v območju $.25- $ 1. Mogoče to niso "micropayments" v smislu on uporablja. Upam, da večje možgane kot moja bo rešil problem, ki Bitcoin sposobna izpeljati več transakcij ceneje.

Syndicoin poskuša reševati vprašanje z združevanjem več transakcij, ki niso časovno občutljive v eno. Ampak da gre samo tako daleč. Bitcoin bo treba boljši odgovor na koncu, tudi če je tako osnovno kot povečanje velikosti bloka ali blokov frekvenco.

To bo zabavno videti, kaj se dogaja. To je razburljiv čas za Bitcoin in čutim, da sem kako začeti z syndicoin ob pravem trenutku. Upam in verjamem, bomo lahko našli rešitev in obdržati Bitcoin teče gladko, saj raste. Na Luno!

Sorodne novice


Post Dogecoin

Maskota Bitcoin, posebna risanka, Jon Matonis in prvi Seulov bankomat

Post Dogecoin

SEC preiskava GAW rudarjev v teku

Post Dogecoin

Razvijalec video iger s tehnologijo Blockchain Raises $ 1mm

Post Dogecoin

Očetovski dan v Avstraliji: darilne ideje za vsakega oče Bitcoiners

Post Dogecoin

Kje dobiš novico Bitcoin? 10 bitkoinov blogov, ki jih morda poznate

Post Dogecoin

13 Podjetja, za katera upamo, bodo sprejele Bitcoin (lepo prosim?)

Post Dogecoin

14 super Bitcoin zagon

Post Dogecoin

11 Zgodovinski bitkoinski momenti: slikovno odštevanje zgodovine kriptokultnosti

Post Dogecoin

10 Mala ali oddaljena mesta, ki so zajeli Bitcoin

Post Dogecoin

20 Čudne stvari, ki jih lahko kupite na Silk Road

Post Dogecoin

19 Pravi kraji, kjer lahko porabite svoje bitke

Post Dogecoin

Najboljše 7 bitkoin tetovaže