Liberté Mining se trudi nekaj drugačnega | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Liberté Mining se trudi nekaj drugačnega

Liberté Mining se trudi nekaj drugačnega

Liberté Rudarstvo je napovedal začetek nove oblak rudarske storitve v celoti napaja iz 100% obnovljivih virov vodne energije temelji na protokolu stranke.

Kanadska družba upravlja z ekipo izkušenih rudarjev, ki uporabljajo rudarske mreže P2Pool pomaga ublažiti priložnost za 51% napad na omrežje Bitcoin. Zdaj jih prinaša možnost za vsakogar, za nakup oblak rudarskih sredstev prek resnično decentralizirano in preglednega sistema nasprotne stranke.

Z izdajo sredstev prek protokola Nasprotna stranka, ki omogočajo ta sredstva, ki se prosto trguje na realnem času decentralizirano izmenjavo Couterparty je. Nasprotna stranka je inovativna platforma za trge peer-to-peer in finančnih instrumentov. Za razliko od Wall Street in druge centralizirane finančne institucije, nasprotne zagotavlja odprt, zagotoviti finančna orodja in trgov, ki ne zahtevajo zaupanja vredna tretja stranka ali posrednik za uporabo.

Platforma je zgrajen na vrhu Bitcoin in razširja funkcionalnost omrežja Bitcoin v novih in brez primere načine. Z nasprotne stranke, vsak z internetno povezavo bodo imele dostopa do finančnih instrumentov, ki so bili prej na stalo previsoki ali pa sploh ni na voljo.

Sredstva se oblak rudarske storitve se lahko trguje, vendar za razliko od konkurenčnih storitev se opravlja v trenutku prek decentraliziranega izmenjave, ki ga upravlja sam Nasprotna stranka omrežja. Edinstvena narava tega vira to naredi razliko od vseh drugih na voljo v tem trenutku.

Liberté Rudarstvo bi lahko postala vodilna industrija v "zeleno" rudarstvu. Medtem ko so tekmovalci touted operacije, ki so čista in energetsko učinkovita, Liberté Rudarstvo je prva operacija za uporabo 100% vodne energije. Njihova podatkovni center pogon uporabljajo skoraj vsi popolnoma obnovljivih virov, brezplačno emisij, čistih virov energije za delovanje rudarjenja.

"Vodilni rudarski bazen porabi 159,519,788KW / H moči v prvem letu poslovanja. Predstavljajte si, če bi bila ta možnost čist, se energija iz obnovljivih virov, kot je ta, ki ga Liberté rudarstvo uporablja. Hidroelektrarne ponuja izrazito prednost, da je oddaja nobenih emisij toplogrednih plinov. Uporabljamo celoti obnovljivih vodo namesto omejenih fosilnih goriv, ​​ki omogoča nižje stroške energije za delovanje Liberté rudarstvu. "

-Ryan Scott, predsednik uprave, Liberté rudarstvo

Liberté Rudarstvo je ena od najbolj preglednih rudarskih bazenih v obstoj. Uporaba nasprotne prikazuje vsa sredstva, ki se prodajajo in s katerimi se trguje omogoča vsakomur, da se preveri celovitost operaterja. Z P2Pool prikazuje statistiko delovanja rudarskih in jasno objavljene kontaktne podatke, lahko kupci prepričani v njihovo naložbo. Našel sem to idejo transparentnosti popolnoma konca do konca, da je osvežujoča sprememba od tistega, kar smo v zadnjem času opažamo tudi pri drugih operacijah oblak rudarjenja.

P2Pool je decentralizirana Bitcoin rudarski bazen, ki deluje z ustvarjanjem peer-to-peer omrežja Miner vozlišč.

P2Pool delnice tvorijo "sharechain" z vsako delnico, ki se sklicuje hash prejšnjega delnice. Vsaka delnica vsebuje standardno Bitcoin blok glave, nekaj P2Pool specifične podatke, ki se uporablja za izračun transakcije generacije (celotne subvencije, izplačilo scenarij tega deleža, za takojšnjo uporabo, hash prejšnjega delnice, in trenutni cilj za delnice), ter Merkle veja, ki povezuje, da generacije transakcijo na blok v glavi je MERKLE hash.

Veriga nenehno uravnava svoj cilj, da generacije približno eno delnico vsakih trideset sekund, tako kot Bitcoin ureja, da ustvari en blok vsakih deset minut. To pomeni, da iskanje delnice težje (kar ima za posledico višjo variance) več ljudi moje na P2Pool, čeprav imajo velike rudarjev možnost, da izrazijo svoje težave, in tako zmanjšati njihov vpliv rudarjenja na minimalno težavah P2Pool je.

Za razliko od Bitcoin, vozlišča ne vem celotno verigo - namesto tega imajo le zadnja 8640 delnic (zadnje 3 dni je vredno). Da bi preprečili napadalcu iz dela na verigi v skrivnost in ga nato spustite, nujni obstoječo verigo, so verige soditi po tem, koliko dela imajo od točke v preteklosti. Če želite ugotoviti, da je bilo delo opravljeno, saj te točke, vozlišča pogledaš na blokih Bitcoin, da sklicevanje delnic, vzpostavitev dokazljivo žig.

Decentralizirani izplačilo združevanje rešuje problem centralizirane rudarskih bazenih razgradljive decentralizacije Bitcoin in preprečuje tveganje težko odkriti kraje, ki jih operaterji bazen. To je zaradi te nastavitve, da tistih, ki kupujejo v Liberté Rudarstvo CELOTI vedo, da je rudarska strojna oprema dejansko deluje in videli rezultate in vedo, da se družba ne posnemanje off vrhu, kot je trdil, z drugimi postopki.

Ryan in njegovi partnerji, Leo in Nick, so vsi dobro znana in spoštovana Bitcoin članov skupnosti. Kot aktivni in življenjsko dobo članov Bitcoin fundacije in Bitcoin zveze Kanade, tima delež njihova strast za vračanje do skupnosti, v mnogih pogledih. Vsi trije so vključeni tudi pri spodbujanju lokalne Bitcoin meetups. Leo in Nick delujejo tudi sami Bitcoin ATM podjetij, znanih kot BitSentand BitTeller. Ryan deluje tudi spletni nakit podjetje imenovano Crypto Nakit.

Družba je danes napovedala, da bo sajenje drevo za vsak prodan za pomoč izravnavo emisij ogljika, izhajajočih iz drugih rudarskih sredstva.

Liberté Rudarstvo je izkoristiti na prostranih virov ogljikovega kmet, ki jim pomagajo pri sajenju drevesa v Kanadi za pomoč izravnavo emisij. Carbon Farmer je edinstven drevesa organizacija za sejanje v imenu posameznikov, organizacij in podjetij, ki želijo, da pomaga v boju proti emisij ogljika po vsem svetu.

Liberté Rudarstvo počne vse rudarjenja v plačilo prosti P2Pool kar ima za posledico tudi večje dobičke za imetnike sredstev Liberté rudarstvo.

Sedel sem z Ryanom iz Liberté rudarstvo, da poberem svoje možgane malo več glede rudarskih družb in v oblaku na splošno.

Leo: Ti fantje so doživeli rudarjev, ki se zdi, da je treba delovati nekaj uspešnih operacij trenutno tako, zakaj ste začenja novo ponudbo?

Ryan: Začenjamo našo novo rudarsko podjetje za reševanje nekaj skrbi vidimo pojavljajo v šifrirnega rudarski prostor. Najprej je centralizacija omrežja s pojavom skupine nadzorujejo znatno cepilnim moči. To vidimo kot resno grožnjo legitimnosti Bitcoin in nekaj, kar je treba izogniti za vsako ceno. 51-odstotni napad ali celo možnost, da bi se lahko zgodilo v vsakem trenutku ima potencial, da naredi škodo na ugledu Bitcoin. Za rast v sprejemanju in naložb, zaupanje je ključna sestavina. Nadaljevanje nevarnost napada ima sposobnost, da resno stunt rast Bitcoins. Načrtujemo, da bomo ublažili centralizacijo toliko, kot je mogoče z odprto in pregledno uporabo P2Pool.

Drug vidik, ki je vse bolj težko upravičiti, je vpliv na okolje, ki je Bitcoin ustvaril s svojimi rudarskih praksah. Učinek mreže je jasneje razvidno, če dajo v realnih številkah svetu.

Trenutno z mrežo sedi okoli 200 PH okoljski vpliv na moč, potrebno je v redu velikosti približno 192.000 bencinska osebna vozila in njene vsak dan povečuje. To je treba zmanjšati, za to, kar je smisel gradnjo novega digitalnega gospodarstva na arhaično in samozaposlene destruktivno temelj preteklosti.

Vemo, da se ne bodo spremenili čez noč, vendar moramo dati povprečne Miner priložnost za rudarsko na način, ki je ekološko odgovorno, čeprav morda nimajo dostopa do obnovljivih virov čiste energije. Mi smo tudi ob to korak naprej, ki ga v sodelovanju z kanadski emisijski kupon podjetje, imenovano Carbon Farmer.

Mi bo sajenje drevo za vsak prodan prek Liberté rudarstvo TeraHash. Ne samo, da smo ponujajo rudarjem priložnost, da svoj del, ki ga rudarjenja na okoljsko odgovoren način, vendar smo jim daje priložnost, da pomaga nadomestilo škode, ki se opravlja na planetu, ki ga rudarji, ki uporabljajo električno energijo, ki se ustvari z uporabo fosilnih goriv.

Leo: Kaj vas je spodbudilo k uporabi nasprotno stranko za izdajo sredstva za liberté?

Ryan: Vedno smo bili pritegnila decentraliziranih tehnologij. Sem bil po razvoju številnih projektov, ki vam omogoča izdajanje sredstev ali uporabniško določene žetonov. Menili smo, nasprotno stranko na voljo na najbolj učinkovit način, da izda Bitcoin rudarsko sredstvo, ki nam omogoča, da se izplačila rudarske neposredno lastniki sredstev naslov nasprotne denarnice. Prav tako nam omogoča dostop do varnega trgovalne platforme za stranke v trgovanje svoje premoženje na odprtih trgih. Lastništvo premoženja izkorišča Bitcoin omrežje sam, ki omogoča vsakomur, da preveri naše vnos sredstev v nasprotju z našimi statistiko delovanja rudarskih na P2Pool. Nasprotna pomaga ščiti naše stranke pred grožnjo z napadom, krajo svoja sredstva / sredstva s centraliziranim strežnika smo nadzor. To daje popoln nadzor premoženja in odgovornosti do stranke.

Leo: Kateri so največji izzivi, ki ste jih s katerimi se srečujejo pri vzpostavitvi poslovanja za liberté?

Ryan: Naš največji izziv je bil vedno skupna zmogljivost moči. Stvari se hitro spreminjajo v rudarski prostor Bitcoin in strojne opreme, ki je zdaj dosegla gostoto moči nikoli videl v standardnem podatkovnem centru. Iskanje nizko ceno gostovanja rešitev z visoko gostoto moči na strežnik rack ni bila lahka naloga. Kot smo hitro ugotovili, so sedanji podatkovni centri niso zasnovani z Bitcoin v mislih. To je, zakaj smo se odločili za izgradnjo lastne objekt, ki smo nadzorovano.

Leo: Ali ste kdaj imeli načrte za gradnjo svoje naprave?

Ryan: Naredili bomo tisto, kar je najboljše za naše stranke. Imeli smo nekaj izkušenj pri nakupu žetonov za namene izdelave, čestitam kdorkoli v predelovalnih dejavnostih kot njen ni lahka naloga.

Nadaljevali bomo z izgradnjo trdnih odnosov z našimi sedanjimi dobavitelji, kot smo se osredotočili na svoje prednosti. Stvari se lahko hitro spremeni v prostor Bitcoin in smo vedno odprti za ideje, kot smo rastejo. Jaz bi raje vlagajo v raziskave in razvoj obnovljivih brezplačnih virov energije, saj bi to zagotovilo večjo korist za svet kot celoto.

Mislim, odprt virov design bi bil prvi korak k temu, da se prepričajte, da je dosegel množice in ni bila zaustavitev kot mnogi v preteklosti. Ob stran od Bitcoins knjig tukaj.

Leo: Ali uvajanje vrsto različnih naprav iz različnih ASIC podjetja?

Ryan: Ja, smo napotili več vrst strojne opreme iz uglednih proizvajalcev.

To omogoča, da naš poslovni model, da ostanejo čim bolj prožni. Izpolnili smo veliko dobrih ljudi v proizvodnem sektorju strojne in ti odnosi so tisti, ki nas imajo draga in radi spodbudili. Na koncu pride do matematike. Naša glavna naloga je, da rudarji, ki jih skuša tako težko, kot je mogoče povečati učinkovitost in ohraniti nizke stroške.

Leo: Kaj se dogaja, da vas loči od zelo velikih vlaganjih podprta operacije?

Ryan: smo trdno prepričani, da naše delovanje izstopa kot najbolj okolju prijazno delovanje Bitcoin rudarskih do danes. Naša želja je, da zgraditi boljšo prihodnost za vse in da se začne z določitvijo napake iz preteklosti. Nudimo tudi zaupanje vlagateljev, da so registrirana kanadsko podjetje.

Leo: Ali ste kdaj poiskati sredstva tveganega razširiti svoje poslovanje?

Ryan: Naša ekipa je vedno išče vlagatelje, ki imajo podobne vrednote, kot so naše. Trenutno smo v procesu iskanja finančnih sredstev tveganega iz dveh ločenih virov. Če se kdo zanima za vpletal smo vedno odprti za pogovore.

Leo: KNC Miner in drugi so začeli, da bi dobili v prostor oblak rudarstvo. Kako mislite o tem?

Ryan: Pozdravljamo vso konkurenco v prostor, saj v srcu smo povprečno rudar iščejo najboljše nastavitve za rudarstvo.

Prepričani smo, da bo v bolj konkurenčnem prostoru je manj prostora za posameznike, ki želijo napotiti prevara scenarije, da bi rudarji težko prislužene Bitcoin. Eden od naših ustanovnih glavnic je biti odprt in pregleden, kot je mogoče. Objavljamo video posnetkov našega rudnika pokazati ljudem, da smo otipljiv podjetje z objekta in dejanske strojne opreme, ne le drug letenje ponoči ustanovi, ki se bo med nogama s kovancem.

Naše podjetje si prizadeva narediti stvari, ki jih želijo, smo videli v drugih operacijah, ko smo začeli rudarstvo. Občutek "To je mogoče narediti bolje," je razlog, da smo začeli Liberté rudarstvo in zato menimo, da bomo ostali pomembni v tej industriji za nekaj časa, da pridejo.

Leo: Videli smo veliko prevare nedavno vključno Lunamine, ki je bil zelo dobro izvedene in celo Gavin Andresen spraševanja rudarske operacije. Kako težko se bo za razlikovanje svoje poslovanje od tistih slabih igralcev?

Ryan: Mislim, da je bilo samo oprijemljivosti in sodelovanje stranke pridejo v tem svetu zaupanja manj šifrirnega valute ironično pa je treba še, da je stopnja zaupanja.. Želimo, da se vključijo v skupnost in jim pokazati, da so rudarji, tako kot ti in če imajo težavo, da nas lahko pokličete.

Če želijo si oglejte našo spletno stran imamo video posnetke in smo načrt za izdelavo več. Želimo, da bi bili ljudje tako navdušeni nad rudarstvu, saj smo obenem pa okolju prijazno. Prav tako smo ugotovili, da ne smrdi, ko druge operacije reči "ne" za video posnetke in nikoli ne pridejo ven in povedati, kdo so. To si ljudje sprašujejo in upravičeno tako, rudarji imajo pravico do vpogleda v objekt in vem, postopki so legitimne. Mislimo, da je čas, da rudarji vstane in prisilila družbe, da igrajo po pravilih.

Kaj javno zlata družba pove svoje stranke ne more niti videti fotografijo njihovega delovanja? Če to ne pomeni, da se počutite prestrašena ne vem kaj bo.

Ljudje pravijo, da je to divji zahod od Bitcoin, vendar menimo, da je samo puščava želimo videti v Bitcoin je tista, ki se ne izvaja s sežiganjem fosilnih goriv za podporo omrežja.

Liberté Rudarstvo je ena od bolj nujnih konceptov za vstop v oblak rudarski prostor do sedaj s tako močnim poudarkom na preglednih, decentralizirano in energetskih zavestnih prizadevanj.

Ob osebno videl video posnetke opreme, govorili z ustanovitelji in bil sem navdušen nad idejo uporabe nasprotno stranko za sredstva rudarskih to je eden od prvih rudarskih oblakov, da sem bil navdušen nad časa.

Sorodne novice


Post Dogecoin

Ta gigantski Bitcoin kitajski rudnik razkrije vse svoje skrivnosti

Post Dogecoin

10 Mala ali oddaljena mesta, ki so zajeli Bitcoin

Post Dogecoin

20 Poceni stvari, ki jih ljudje lahko kupijo na spletu z Bitcoinom

Post Dogecoin

5 stvari, ki sem se jih naučil iz Amazon, ki so mi odvzeli $ 21K v Affiliate komisiji

Post Dogecoin

Tretja postaja Crypto Station CryptRadio je začela 1. oktobra

Post Dogecoin

7 super ASIC bitcoin rudarjev

Post Dogecoin

Kaj je DarkSend?

Post Dogecoin

14 super Bitcoin zagon

Post Dogecoin

Najboljše 7 bitkoin tetovaže

Post Dogecoin

Sporočilo za javnost iz programa BitcoinExpo 2014

Post Dogecoin

22 Nenavadne predmete, ki jih lahko kupite z Bitcoins

Post Dogecoin

13 Podjetja, za katera upamo, bodo sprejele Bitcoin (lepo prosim?)