Za krpo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Za krpo

Za krpo

Ena stvar, ki sem bil radoveden, je tisto, kar v zakulisju a Bitcoin faucetlooks všeč.

Kakšne izzive soočajo lastniki in upravljavci, zakaj so to počeli, kakšne zgodbe ali imajo za povedati. Torej sem anketirala različne ljudi v pipa sceni Bitcoin.

Ko sem začel to spletno stran moj cilj ni bil le, da bi pregled, ampak praska srbi za pisanje, ki sem jih in Brus svoje znanje in poglobili svojo potencialno obrti. Po zagonu spletne strani sem vodil več kot za Bitcoin Talk internetnega foruma o Bitcoin in se odločil poskusiti in izslediti nekaj lastnikov in upravljavcev Bitcoin pipe, da vidim, če je kateri pripravljeni govoriti z menoj.

Sem prevzela, da bi bilo počasi bo, kot je to dokaj nova spletna stran in nisem imel veliko priložnosti, da jo razdelijo veliko, vendar v nekaj minutah od mojih zahtev, da govorijo z razvijalcem pipe nekateri odgovori začeli prihajati.

Bil sem noro navdušena, da začnete kopati v povedati zgodbe in morda celo spoznali, kaj vozi drugim, ki se ustvarjajo teh straneh.

Govoril sem z devthedev, ki se uporablja za delovanje devfaucet, da je bila največja na več kot 2.000 uporabnikov, Boelens, ki se uporabljajo za upravljanje Domače Pineapple pipo, ki je imel več kot 14.000 unikatnih obiskov, in lastnik zadaj CoinLearn videti, kaj je všeč, da je na drugi strani otoka pipa.

Hvala za vse vas fantje za vzeli nekaj časa, da govori z mano.

Kako si vsak dobil svoj začetek v cryptocurrencies kot Bitcoin?

Devthedev: Imam svoj začetek, ko mi je prijatelj predstavil cryptocurrency.

CoinLearn: Lahko me pokličete druga generacija bitcoiner. Zamudil sem čoln CPU / GPU rudarstvu. Ko sem se pridružil Bitcoin svet, Bitcoin bilo trgovanje na vrhuncu, to je več kot 1000 USD. Tako kot večina drugih mojega časa, tudi jaz dobil svoj prvi nekaj Satoshis iz pipe, kot je rudarstvo pomeni znatno naložbo zdaj.

Boelens: sem bil vključen v Bitcoin skupnosti za več kot eno leto prav zdaj, in sem začel, ko sem na naložbo v BTC-ju in ugotovil, Reddit in bitcointalk. Pravkar sem objavil občasno, spoznala nekaj zanimivih ljudi, in vpletla počasi.

Kakšna je bila motivacija za začetek Bitcoin pipa?

Boelens: Moj osnovni motiv je bil, da je bilo enostavno vzpostaviti z TradeFortress 'skript uporabo inputs.io v času (kar se je izkazalo, da ni tako enostavno, ko sem moral spremeniti veliko), prav tako je samo zdelo zabavno, ti " bom deliti bogastvo z drugimi, dobili ogledov strani gredo za svojo spletno stran, ki je posledica dobička iz oglasov. Nikoli se nisem pravi dobiček, samo vedno sem tekel tudi s tem, kar je bila izplačana.

CoinLearn: Nekaj ​​sem opazil, da je večina pipe eno stran CAPTCHA temelji in ne daje nobene dodane vrednosti za uporabnike in oglaševalce. Zato sem mislil, zakaj ne bi kodo nekaj, kjer bi ljudje dobili nekaj, da se učijo, kot tudi zaslužiti. S tem je ideja CoinLearn me je udaril...

Devthedev: Da bi nazaj na skupnost in ozaveščanje o inovativnih valute.

Kateri so bili nekateri od izzivov, ki jih s katerimi se soočajo ali se soočajo teče pipa? Ali adblockers vprašanje?

Boelens: Tam so zagotovo bilo nekaj vprašanja / izzivi. Na začetku sredstev je bilo vprašanje, in TradeFortress (lastnik scenarij), prav tako ni pomagalo dobro. Prišlo je vulnerablity v pisavi, ki je povzročil nekdo, da bi dobili ključ API in ukradel 0,18 BTC, potem ko jo obnavlja in jo imajo "fiksno", ki ga TF, je bil ukraden enak znesek in sem izgubil 0,36 BTC, ki je bil velik korak nazaj. Prav tako je zavrnil, da ga vrne (kar je nekako razumljivo, saj je moje tveganje). Sicer nisem imel, da je veliko vprašanj, poleg zaprtja inputs.io, seveda.

Adblockers niso bili eno vprašanje za mene, pravzaprav. Dajo mi oglase v Divs, uporablja slike ki jih je predložil naročnik in dodal povezavo do nje. Ne verjamem, da adblocker odkriti tiste kot oglasi. Če uporabljate nekaj podobnega Googlove oglase za dobavo oglase za vas, verjetno je vprašanje.

Devthedev: Eden največjih izzivov je bil stalne poskuse taksist.

CoinLearn: 1. Za mesece, ko sem bil razvoj mesta, vključno z logotipom, sem vedel, CoinLearn.com bil prost. To je dobil rumeni karton dan preden sem se potrudil, da ga dejansko rezervacijo na spletu. Torej, še enkrat moram odločiti, katero domeno sem potreboval, da v skladu s poravnavo ob in spremembe logotipa in besedil.

2. V nekaj dneh po začetku, smo naleteli na napad SQL injection. Zato sem moral vzeti dol spletno stran in dodajte obliž, da se ustavi v prihodnosti.

3. Poskušal sem, da ne bo imel CAPTCHA za enostavno uporabo. Toda začel opažati v ozadju, da so ljudje s pomočjo auto-pilot zaslužil kovancev. Zdaj imamo kapitan na koncu izvedeli strani.

4. Sprva nihče ni bil zainteresirani za oglaševanje na spletni strani. Zato sem moral plačati iz svojega žepa. Zdaj ko smo se voziš gor krivuljo Alexa in dobili ton prometa, oglaševalci so valjanje v.

Ali Bitcoin pipe dober način, da bi začeli v Bitcoin? Ali pa služi kot vstopna točka?

Boelens: Včasih sem pipe nekajkrat, ko sem slišal v 2010-ish, in potem ne mislim veliko od tega. (Oh, kako si želim, da ne bi formatiran, da HDD). Mislim, da so dobra vstopna točka, to je počasen način zaslužka, vendar pa vam predstavili, kako so posli delajo, in vam majhno količino Bitcoin za eksperimentiranje s, kaj vse možnosti, z njim so.

Devthedev: Ja, to je bil naš glavni cilj, in verjamemo, da smo pripeljali nove kripto uporabnikov.

Mike je Misli

Kot sem govoril, da te različne fantje res pomagal nadalje zagotavljamo mi, da so pipe odličen način za ljudi, ki imajo nič izkušenj z Bitcoin vsaj dobili občutek, kako se vse dela.

Seveda, se je število kovancev, ki jih dejansko dobili, so zelo majhne, ​​vendar če ste šele ki je videti na mokre noge malo in imajo svoj prvi posel prišli do vaše denarnice so to verjetno dober način, da grem.

Veliko pipe so popping up vsak dan delamo v naši moči, da bo z njimi in vam pošten pregled.

Jasno je, da je večina pipe le zlom še in najbolj bo nikoli naredil, vendar pa zagotavljajo veliko storitev.

Vsak od ljudi, ki sem govoril s tega dela skupnosti je več kot pripravljen odgovoriti na vprašanja, sem jih predstavil in so bili v celoti odprt in iskren. To je kul, da vedo, da je ta skupnost!

Sorodne novice


Post Dogecoin

BTC za novince: razumevanje bitkoinov in njihovo kopiranje Infographic

Post Dogecoin

15 Kraji, kjer lahko kupite pivo z Bitcoins

Post Dogecoin

10 neverjetnih bitkoin majic in dodatkov

Post Dogecoin

8 Mind piha Bitcoin heists

Post Dogecoin

18 super Bitcoin Memes

Post Dogecoin

10 Futuristični ali neobičajni projekti, ki sprejemajo Bitcoin

Post Dogecoin

Očetovski dan v Avstraliji: darilne ideje za vsakega oče Bitcoiners

Post Dogecoin

Ali veste, kaj se zgodi, ko se Bitcoin pojavi v Happy Tree Friends?

Post Dogecoin

13 najbolj aktivnih skupin srečanj Bitcoin

Post Dogecoin

Kje dobiš novico Bitcoin? 10 bitkoinov blogov, ki jih morda poznate

Post Dogecoin

10 najdražjih predmetov, ki jih lahko kupite z Bitcoins

Post Dogecoin

Razvijalec video iger s tehnologijo Blockchain Raises $ 1mm