SEC preiskava GAW rudarjev v teku | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

SEC preiskava GAW rudarjev v teku

SEC preiskava GAW rudarjev v teku

UPDATE 08/18/15

Začetno poročanje kovanec Fire je v preiskavi SEC je javno potrdila s SEC je izdala javno izjavo, ki potrjuje aktivna preiskava je v teku.

V okviru preiskave, osebje v Boston regionalnega urada SEC je služil Garza s sodnim pozivom, ki zahteva njegovo pričevanje v juliju 2015. Po strinjate z več razširitev svojega dneva pričevanja, Garza pojavil v pisarnah Komisije 12. Avgusta 2015, vendar pa je zavrnil zagotoviti nobene vsebinske pričevanje. Vloga SEC je zahtevala, da iz zveznega okrožnega sodišča prepričljivimi Garza da pričati v odgovor na sodni poziv. Sodišče je potrdil sklep o dodelitvi vloge SEC na 17. Avgust, 2015 - SEC izjavo

G Garza brat Carlos ključni član družbe "prodajno ekipo," je subpoenaed s SEC, in ni bila zadruga z agencijo. Vse podrobnosti si lahko preberete na CoinDeskor preko spletne strani SEC.gov.

Kovanec Ogenj je lahko samo potrjujejo, da je "aktivna" Preiskava GND rudarjev, Josh Garza, Paybase, Paycoin, in več drugih "imen poslovanja" za g Garza teku, ki ga ZDA Securities and Exchange Commission.

Kovanec Ogenj je pridobil več kot 1.000 strani preiskovalne datoteke iz potrjenega zaposlenega Komisije, ki ima tudi Senzacija osnutek morebitnega ukrepanja za reševanje sporov izvršitev proti družbi. Dokumenti, navedeni urednikom Coin Fire vsebuje več sto omembe izbrisanih objav na forumu o podjetju lasti in upravlja Hashtalk forume, e-pošte od potencialnih žrtev prevare z vrednostnimi papirji, novice iz različnih spletnih strani, številne družbene medijske objave, zapečatena sodni poziv zahteven IP povezane z določenimi računov na znanem kraju, kjer so Garza in potencialne nogavic lutke upravlja, in več scenarije iz video posnetkov, ki jih je embattled podjetja, ki so odvetniki kazenskega navaja vsebujejo veliko potrditev morebitne nepravilnosti naložili.

Dokumenti, ki bi Coin Fire so surovine preiskave pojasnila, ki se uporablja za odločitev, ali bo izvršilni ukrep proti družbi potekajo. Veliko postavk znotraj jakno preiskave so izven standardnega obsega preiskave SEC.

Komisija je urad vlade posvečen finančnim goljufijam in finančnih kaznivih dejanj, za razliko od goljufije potrošnikov. Medtem ko so dokumenti vsebujejo obtožbe zoper družbo od potrošnikov misappropriations ali druge potencialne prevare, le odseki izpostavil ali se sklicuje na drugih lokacijah v dokumentu, so sekcije, ki vsebujejo podrobnosti o tej ponudbi nezakonitih papirjev.

Eden od temeljev za ukrepanje preiskave in predlog za izvršbo, je povezana s tremi izjavami g Garza, ki na spletu, ki je Komisija počuti usposobljena prodaje g Garza kot nezakonito ponudbo vrednostnih papirjev. Izvršilni odvetniki preživel nekaj tednov zbirajo podatke, da je g Garza naredili več prizadevanja za "čistilni" z interneta.

Prvi večji izjavo, da je videl naše uredništvo je poudarjeno v teh dokumentih je izjava g Garza avgusta 2014. G Garza je navedeno, da je delež dobička za ZenPool prišel "dan trgovanja." Dejstvo, da je izjavil, da je iz dneva trgovanja ustvarila razmere, v katerih je po različnih zakonih o vrednostnih papirjih, zaradi česar je varnost. To je prvi večji kamen, da SEC namerava za uporabo v potencialno izvršilnega ukrepa.

Kovanec Ogenj ne more dati drugih dveh izjav v tem trenutku zaradi potencialno ogrožali varnost v teku preiskave; Vendar obe izjave g Garza so velik del preiskave.

Komisija podrobno tudi v stilu časovno-line računovodstvo dogodke teče gor k še bolj nedavne dogodke, kot so propadle "tla" iz izjav g Garza, kasneje pa uredili na mestu Hashtalk in drugih cryptocurrency strani z novicami.

Izvršilni odvetniki za Komisijo pripravila tudi poročila za morebitni prihodnji spor z navedbo,

"[.] Je naše prepričanje, da je gospod Garza sistematično s pomočjo svojih zaposlenih in" moderiranje "so odstranili velik del potencialnih dokazov iz njegove spletne strani in uporabo storitev odvetnikov, ki se uporabljajo za ustrahovanje drugih spletnih strani, da se odstranijo morebitni dokazi iz javne evidence. "

Jakna vsebuje več kot samo dokaz morebitne kršitve zakona s strani podjetja. Prav tako ima bogate osnutek sodnih dokumentov, ki bi lahko kasneje vložene zoper družbo in načel družbe.

En dokument vsebuje informacije o Cantor Fitzgerald je Stuart Fraser in njegove vključenosti v sagi o tekočih. Dokument potrjuje, da je G. Fraser sodeluje kot investitor (izjave, ki so Coin Fire in mnogih drugih mestih niso mogli preveriti, do tega dokumenta), in kaže, da bi se nekateri nezaželeni SEC pozornost, ki prihajajo svojo pot, kot dobro.

Jakna komisija vsebuje tudi obsežne dokaze, ki jih žrtve na internetu arhivirani in ima osnutke dokumentov, ki si prizadevajo sodne pozive v prihodnosti, ki prosijo za kopije pomembnih informacij, ki jih potrošniki in žrtve, da jih potrdi, za morebitno uporabo v prihodnosti sodišča.

Drugi oddelki jakno preiskave so pomembne zaradi nedavnih dogodkov z uvedbo trgovalne platforme ali nakup trgovalnih platform, na katerih je družba omogoča strankam za nakup, prodajo ali trgovino Paycoin. Komisija meni, da je neposredna tržna manipulacija tudi prišlo.

Ker so naše uredništvo in odvetniki preseje skozi strani plašča, je postalo bolj jasno, da se premika gospoda Garza za tako odstranitev informacij iz interneta in omejujejo drugim, izmenjavo informacij kaže, da je agencija postala bolj ohrabrili, da poiščejo še bolj zunaj informacije.

Kovanec Ogenj je pridno delajo z našo uredniško ekipo in pravno ekipo, da odloči, kateri deli jakno se lahko delijo, ne da bi ogrozili preiskavo, naši viri znotraj SEC, ali morebitne tretje osebe, ki lahko uničijo dodatne dokaze. Mi bo delitev te dokumente in informacije v naslednjih nekaj mesecih v seriji posvečena temu tekoče zgodbe, kot smo sposobni, da to storijo.

Medtem ko je SEC še datoteko ali začeti nobenih aktivnih izvršilnih ukrepov proti g Garza oziroma pridruženih podjetij, ki so jih začeli kopičenje potencialno dokaze za ta dejanja in iščejo od tistih, ki v javnosti, ki menijo dodatne informacije, ki jih je žrtev prevare z vrednostnimi papirji.

Naš vir delijo naslednje informacije naša ekipa z navedbo,

Tisti, ki so po njihovem mnenju potencial žrtev prevare z vrednostnimi papirji mora takoj obvestiti Komisijo za vrednostne papirje in Exchange s toliko ustreznih informacij, ki jih imajo. Pravilno spletna stran za to je:

Http://www.sec.gov/complaint/tipscomplaint.shtml

Medtem ko lahko dejanje doseči točko preiskave traja več mesecev ali celo potencialno let, več informacij agencija ima potencialne kršitve zakona, več sredstev lahko namenjen za preiskave in morebitno izvrševanje.

Ta objava in serija je rezultat dela Leo, Mike in Christina od kovancev Fire ekipe.

Slika, ki jo Scott S.

Sorodne novice


Post Dogecoin

Izbira 10 znanih Bitcoin haters

Post Dogecoin

12 najpomembnejših publikacij Bitcoin

Post Dogecoin

7 + 1 Pomembni nepridobitni profili, ki sprejemajo Bitcoin

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin pipe

Post Dogecoin

Intervju: Bodite pozorni na Bitcoin Megaphone

Post Dogecoin

Sporočila z dragulji

Post Dogecoin

8 Mind piha Bitcoin heists

Post Dogecoin

11 priljubljenih Bitcoin zagovornikov

Post Dogecoin

Ali veste, kaj se zgodi, ko se Bitcoin pojavi v Happy Tree Friends?

Post Dogecoin

Razvijalec video iger s tehnologijo Blockchain Raises $ 1mm

Post Dogecoin

5 stvari, ki sem se jih naučil iz Amazon, ki so mi odvzeli $ 21K v Affiliate komisiji

Post Dogecoin

Bitcoin proti USD proti zlatu - Evo, zakaj Bitcoin zmaga