Sporočilo za javnost: Trucoin napoveduje raztovarjanje svojega partnerstva s NCC in Presto Financial along with Plans za uradni začetek, ki bo skoraj četrtino pokritosti starih partnerstev ameriških držav | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Sporočilo za javnost: Trucoin napoveduje raztovarjanje svojega partnerstva s NCC in Presto Financial along with Plans za uradni začetek, ki bo skoraj četrtino pokritosti starih partnerstev ameriških držav

Sporočilo za javnost: Trucoin napoveduje raztovarjanje svojega partnerstva s NCC in Presto Financial along with Plans za uradni začetek, ki bo skoraj četrtino pokritosti starih partnerstev ameriških držav

Danes TrucoinGlobal Holdings napovedala, da bo prekinitev partnerstva v Florida hčerinsko temelji Trucoin ZDA, ki je bila ustanovljena z NCC in Presto Financial. Trucoin globalno, je matična družba blagovne znamke Trucoin in njegovih tehnologij, prav tako napovedal, da bo uradni začetek potekala v prihodnjih tednih, se ponaša s skoraj trideset podpira države.

Atlanta, GA 24. Julij 2014 -Trucoinhas napovedal, da se raztopi svoj odnos z National unovčevanje čekov in valute in Presto Financial, ki je v lasti Larry Cohen. V prizadevanjih za povečanje območja pokrivanja, tako v ZDA in na mednarodni ravni, bo Trucoin preživeli naslednjih nekaj tednov zaključna dogovor z drugo licenco denar poslovne storitve, ki bo imelo za posledico skoraj štirikratno pokritost, ki je stara partnerstvo ponujajo potrošnikom.

Chris Brunner, predsednik Trucoin globalnega Holdings je navedeno, "bomo zapiranje našo beta obdobje v preteklosti, ki jih podpira osem držav, pa bodo sedanje stranke absolutno nobenega problema, ki izstopa koli Bitcoin imajo lahko v svojem računu in bodo lahko prijavili v in pregledajo svoj račun v vsakem trenutku. Smo posvečena pomoč po telefonu in spletu, da pomaga pri ljudje, ki imajo lahko vprašanja, ali potrebujejo pomoč pri svojem računu. "

Dodal je, da se zagotovi javnost, da je "Medtem ko se lahko ta poteza predstavlja začasno neprijetnosti za nekaj, poteza prihaja iz prizadevanj, da bi dostop do veliko širši skupini potrošnikov. Zdelo se nam je, da moramo to storiti zdaj, da bomo lahko zagotovili bistveno večjo skupino potrošnikov imajo dostop do hiter in enostaven način za nakup Bitcoin. Trucoin Globalni bo vedno hvaležen našim nekdanjim partnerjem za pomoč pri nas prišli do te točke, vendar je čas, da se ante in bi ta izdelek čim več potrošnikov, kot je mogoče. Skoraj vsakdo, ki uporablja naš izdelek, medtem ko je bilo v beta fazi bodo lahko še naprej kupujejo Bitcoin nemoteno enkrat predstavimo našo uradno javno začetek. "

Po uspešnem dveh tednih beta, ki je vključevala razburjenje obresti in pripombe strank - z uporabo "najhitrejši način za nakup Bitcoin v svetu" - je podjetje zdaj pripravljena razširiti svojo bazo strank z uradnim začetkom enkrat preostalih kosov novega posla, so zaključena. "Zelo smo veseli, in menijo, da je bila naša beta krog izjemno uspešna. Več pozitivnih pripomb smo prejeli na spletu od ljudi, ki se uporabljajo za izdelek, v prvih osmih podprtih držav. Nekaj ​​je pripomnil, da so v resnici "odpihnilo", da bi lahko pridobili Bitcoin tako hitro in enostavno, zato menimo, da smo dosegli tisto, kar smo določeno storiti med načrtovanim beta obdobju. Prav tako je postalo jasno, da se nam, da je čas, da se razširi pokritost, tako da je več imeli dostopa do njega, za zadovoljitev ogromno povpraševanje po naših storitev, "je dejal Brent James, podpredsednik za marketing in komunikacije.

"Še ena napoved se bo kmalu, ki bo veliko ljudi zelo zadovoljni. Tisti, ki so bili z uporabo naših storitev v beta bo mogel nadaljevati z uporabo naših storitev, da še naprej kupujejo bitcoins ko smo objaviti uradni začetek; Vendar pa v tem času, bodo še vedno lahko prijavite in umakne ali si ogledate njihov račun, kadar koli želijo. Kmalu bo veliko več mogli kupiti Bitcoin v nekaj minutah na spletu za zelo prvič. "Podjetje ni izdal uradni začetek dneva, kot je danes, ampak objava se pričakuje v naslednjih nekaj tednih.

O Trucoin Globala

Trucoin Global je vodilni ponudnik finančno tehnologije storitev v pionirskih rešitev valuta sektorja digitalnih za skladnosti, preprečevanje goljufij in enostavnost uporabe.

Za več informacij, pritisnite samo:

Brent A. James

VP Marketing in komuniciranje

[Email protected]

Za več informacij:

Www.trucoin.com

Sorodne novice


Post Dogecoin

Očetovski dan v Avstraliji: darilne ideje za vsakega oče Bitcoiners

Post Dogecoin

Ta ameriški fotograf ima nov projekt, ki ga navdihuje Bitcoin

Post Dogecoin

Bitcoin naredi splash na CES 2015 v Las Vegasu

Post Dogecoin

Segwit proti Bitcoin Unlimited in Bitcoins Fork Explained Preprosto

Post Dogecoin

8 Mind piha Bitcoin heists

Post Dogecoin

13 najbolj aktivnih skupin srečanj Bitcoin

Post Dogecoin

5 stvari, ki sem se jih naučil iz Amazon, ki so mi odvzeli $ 21K v Affiliate komisiji

Post Dogecoin

Tretja postaja Crypto Station CryptRadio je začela 1. oktobra

Post Dogecoin

Za scenami pri BetMoose

Post Dogecoin

10 najdražjih predmetov, ki jih lahko kupite z Bitcoins

Post Dogecoin

13 najbolj obetavnih kriptokvocij

Post Dogecoin

18 super Bitcoin Memes