Posnetek kratke posodobitve spletnega mesta: velike spremembe pridejo | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Posnetek kratke posodobitve spletnega mesta: velike spremembe pridejo

Posnetek kratke posodobitve spletnega mesta: velike spremembe pridejo

Hej vsi,

Vem, da stvari, ki so bile počasne tukaj v zadnjem času, vendar smo v procesu dela na nekaterih zelo velikih stvari. Bodite pripravljeni za veliko sprememb v Coin Brief v naslednjih nekaj tednih! Nekateri ste morda opazili nekaj, ki smo preizkušanje že, vendar so le vrh ledene gore. Mi bo malo podrobnosti, toda to še zdaleč ni izčrpen seznam.

Spletna stran in Flow Redesign

Medtem ko smo delali na številnih novih funkcij, oddelkov, orodja in strani za kar nekaj časa, veliko, da se je izgubil za večino naših uporabnikov. Naša spletna stran, ali članek strani, ne da bi vse, kar imamo v ponudbi zelo jasno, in je lahko včasih težko najti točno tisto, kar iščete.

Site Navigation in New stranska vrstica

Za odpravo tega problema, smo začeli izvajati in testiranje novih navigacijskih orodij. Nekateri ste morda opazili oranžno puščico v zgornjem levem kotu zaslona. Klik to, ali na to povezavo, se odpre pojavni sidebar z več načinov, da krmarijo našo spletno stran, vključno z naslednjimi:

  koledar za krmarjenje členov po datumu

To je zahteva, da smo imeli od nekaj uporabnikov, nekaj časa nazaj, in zdi se, da je nekoliko priljubljen doslej. Če želite brskati po zadnjih objav, to je preprost način, da to storite.

Iskalno Bar na Iskanje koli izraz na Coin Brief

Da to je res. Mi ni zagotovila iskalno vrstico pred zdaj. Upali smo, da bo navigacija dovolj hitro, da bi bilo potrebno, ampak kot mesto še naprej raste, je postalo jasno, da ni zanesljiv. Če želite iskati koli določen izraz na kovancev Brief, iskanje bar, kjer morate iti.

A "polno" kazalo kovancev Brief

Pravim "polno", saj neposredno ne seznam vseh naših kovancev strani, saj bi nered stran, vendar pa zagotavlja povezavo do tega seznama. Tudi strani, ki še niso pripravljeni za javnost, ali pa mora uporabnik biti prijavljeni v njihovo uporabo, niso vključeni. Vendar pa se ne da, bi morali najti vse strani, kategorijo, in članek je na voljo na Coin Brief.

Vsebina za kovance Brief členov

Ta stranska vrstica vsebuje tudi kazalo vsebine za kar članek, ki ga trenutno gledate.

Ta nova stranska vrstica ni popoln še, in še vedno delajo na nekaj drugih funkcij, ki bodo dodani njo, kot tudi testiranje različne barvne sheme, velikosti pisave, oblike, in še veliko več. Prosim, vas prosimo, da nam pustite komentar na dnu, ali nam pišite na [zaščiten email], če imate kakšen predlog.

Redesign and Beyond

Imamo načrte, da zagotavljajo popolno spremembo v strukturi kovancev Brief, vendar na način, ki bi počutili seznanjeni, da uporabniki, ki se odločijo za uporabo naših trenutno na voljo informacije in orodja, hkrati pa poenostaviti način, na katerega se novi uporabniki in povratniki podoben dostop do naše vsebine. V tem trenutku ne moremo zagotoviti preveč podrobnosti o tem, vendar bo to velik napredek, ko je končano!

Kovanec Portfolio (BETA) in dodatno osebno Orodja

To je bilo omenjeno že enkrat prej, vendar je naša Coin PortfolioBeta je v teku. To je mogoče dostopati prek pojavni kredenca, ali v spustnem računa meniju v zgornjem desnem kotu zaslona.

Kako se kovancev Portfolio dela

Naša Coin Portfolio vam omogoča, da ročno dodate javni ključ in skupni znesek v svojih različnih denarnic, in portfelj bo slediti posameznika in celotne vrednosti v smislu BTC in USD. V tem trenutku je ta proces še vedno zahteva, da ročno posodobiti vse spremembe v količini kovancev, ki jih imate v vsakem denarnici. Vendar, v bližnji prihodnosti pa bo treba spremeniti, da se omogoči samodejno posodabljanje za denarnice, ki ste nam želite spremljati.

Na žalost, to ni vedno možno s kovanci, ki so v spletni denarnici, ali izmenjavo, zaradi prevladujoče uporabe hladilnice in konsolidacijo sredstev s strani teh storitev. Ko je na voljo samodejno posodabljanje, se bo naši uporabniki imeli možnost, da izberejo samodejno ali priročnik za vsako denarnico začel, kar omogoča maksimalno uporabnost.

Kaj je naslednje?

Kovanca Portfolio je še, da je v zgodnjih fazah. Na tej trenutni točki ne sme biti zelo koristna za vsakega uporabnika, še posebej, če uporabljate le nekaj cryptocurrencies (ali samo eno).

Vendar pa je le prvi korak v veliko večji paket orodij, ki bo po meri za vsakega uporabnika, ki se odloči za uporabo naših storitev. Želimo, da našim uporabnikom na način, da bo res kopati navzdol v svoje finance, in nemudoma obvesti o vsaki spremembi, ki se dogaja. Imamo veliko idej, kako to doseči, in že delajo na nekatere od njih, ampak kot sem že dejal, je bil kovanec Kratek ustvarjen, da se poganja skupnost, in uspevajo na zamaškov. Če obstajajo orodja, ki bi radi videli, povratne informacije, ki bi radi, da nas, ali splošne predloge, prosimo, ne oklevajte, da nam sporočite!

Kovanec Predstavniki in Skupnosti Driven vsebine

Naš program Coin predstavnik je bila uspešna doslej, in je povzročilo nekaj zelo motiviranih članov različnih skupnosti Zahvaljujoã digitalni valuti stopam naprej, da predstavljajo svojo skupnost in valuto. Bomo še naprej napredovati s tem programom, in nadaljnjo racionalizacijo procesa organizacijska socializacija za posameznike, ki so zainteresirani za pridružitev.

Vendar program Coin predstavnik je le en del naše zavezanosti k zagotavljanju dostopa do visoko kakovostnih informacij, ki jih skupnosti, za skupnost. Bodite pozorni na nove objave v bližnji prihodnosti, o sistemu, ki bo manj pod našim nadzorom, in bo to zabavno, se ukvarjajo, in morda celo dobičkonosna, za posameznike, ki bi želeli pomagati drugim.

Možnosti za zaposlitev

Obstaja povezava "delovna mesta" v naši nogi že, ampak v tem trenutku imamo nekaj posebno kratkoročno, in potencialno dolgoročno potrebuje. Če to velja za vas, in vas zanima sodelovanje z nami, prosimo, obrnite na kovanec Briefvia katero koli metodo, navedeno.

Razvoj stran / Oblikovanje

Clay počne odlično delo z našega razvoja, vendar pa bi radi, da mu zagotovi z nekaj pomoči. Prenova doživljamo bo zahtevalo veliko dela, in če imate izkušnje z HTML, PHP, CSS, UI / UX, grafičnega oblikovanja, ali drugih sorodnih znanj, in bi želeli pomagati, nam to sporočite.

Pisatelji / Avtorji

Kovanec Kratek ima skupina pisateljev, ki proizvajajo veliko vsebine, in so zelo usposobljeni, kaj delajo. Vendar pa smo se vedno iščejo nove, kakovostne avtorje, da delajo z nami. Če imate izkušnje na tem področju, in bi želeli sodelovati z nami, nam pošljite zgled svojega preteklega dela, kot tudi vse edinstvene sposobnosti, izobrazbe ali znanja, ki jih ima, in oceno, kako pogosto lahko pišete. Če nimate primere predhodnega dela, napišite 600 + besedo vzorec članek za pregled.

Sorodne novice


Post Dogecoin

10 najdražjih predmetov, ki jih lahko kupite z Bitcoins

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin pipe

Post Dogecoin

Novacoin: sporni otrok Peercoin in Litecoin Infographic

Post Dogecoin

Danes je bilo počasi, toda kaj je pričakovati čez vikend

Post Dogecoin

Liberté Mining se trudi nekaj drugačnega

Post Dogecoin

8 Zdravniki, ki se boste bolje počutili v zameno za Bitkoine

Post Dogecoin

15 Kraji, kjer lahko kupite pivo z Bitcoins

Post Dogecoin

19 Pravi kraji, kjer lahko porabite svoje bitke

Post Dogecoin

Sporočila z dragulji

Post Dogecoin

Razvijalec video iger s tehnologijo Blockchain Raises $ 1mm

Post Dogecoin

Syndicoin vam omogoča financiranje vsebin na spletu

Post Dogecoin

50 Insane dejstev o Bitcoin Infographic