Danes je bilo počasi, toda kaj je pričakovati čez vikend | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Danes je bilo počasi, toda kaj je pričakovati čez vikend

Danes je bilo počasi, toda kaj je pričakovati čez vikend

Hej vsem,

Želel sem, da se zagotovi, da imamo vsaj eno delovno mesto za danes, tudi če je zdelo, da je danes drugače tiho. Naša običajna ekipa piscev so zvezan delajo na različnih projektih, ostali člani ekipe so bili trdo delajo na potiska naprej, in sem končal, ki se ukvarjajo z veliko bolj od "poslovnih" strani spletne strani, kot bi si želela. Vendar pa se je treba mastno za to na koncu! Tukaj je, kaj gledati za čez vikend:

Racionalizacija Digital Valuta "Coin predstavnika" organizacijska socializacija proces

Naši Coin Reprezentativne projecthas bila dokaj uspešna doslej, in se pripravljamo, da se za naslednjo stopnjo. Pogosto tweet o ITTO naših privržencev, ali objavite na različnih subreddits digitalne valute, in da je delal za fazo sojenja. Ta metoda je povzročilo nekaj spektakularnih predstavniki in zanimivih likov. Nekateri so od znanih digitalnih valut, in drugi iz neznanih niše (glej Tacocoin)!

Čez vikend bomo sprošča bolj očitno postopek za člane skupnosti digitalnih valut, da postanejo kovancev predstavniki, in zagotavljajo večjo prepoznavnost za vse naše uporabnike o samem projektu. To bo tudi, kaj pomeni biti "Coin predstavnika", in zakaj bi več skupnosti iztegnil vsaj enega člana, ki zastopa njihove coincommunity. Vendar pa do takrat, vas prosimo, da preverite nekaj zadnjih člankov iz Potcoin, Myriadcoin, Litecoin, Darkcoin, Vertcoin, NXT, in Monerocommunities!

Kovanec kratko je Weekly Rekapitulacija, Dotik na Vsa Bitcoin in digitalne valute Novice iz prejšnjega tedna

Kristi, ki so se mnogi od vas v interakciji s pomočjo našega računa Twitter, je bil tweeting kratko povzamem člankov kovanca kratko je v zadnjih nekaj tednih. Mislim, da je fantastična ideja, in bi radi, da se je korak dlje. Bomo začeli objavi tedensko Rekapitulacija članek, ki ne bo samo Rekapitulacija dogodki, ki smo pisali o, ampak vsebujejo številne druge pomembne zgodbe, povezane s Bitcoinor drugih digitalnih valut.

Veselim se videnje, da objavljene enkrat jutri, ali pa ga je v nedeljo najkasneje. V prihodnje bomo poskušali določiti poseben dan v tednu, na katerem naj izpustijo te preglede.

Coin kratek Najnovejše Podcast, in kratke hlače, iz Evan in Seana

Evanand Sean

Dva od naših rednih avtorjev, so objavo podcast za kar nekaj časa. Ti so prejeli veliko povratne informacije, in naš YouTube channelis začenja poberem pare (še posebej po razgovoru z Erik Voorhees). Njihovo najnovejše delo mora biti na voljo jutri. Tudi v naslednjih tednih, bomo sprošča vrsto dodatnih intervjujev, ki so zdaj uradno rednih in se bo kmalu zabeleženih.

Digitalna Valuta Portfolio, vam poklanja Clay

Medtem ko je večina od vas verjetno ne ve, kdo Clay je (in zdi se mu, da mu je všeč, da je tako), bom iz njega sedaj. On je moj soustanovitelj in je stranski razvoj Coin Brief. On pa je delala na številnih zanimivih orodij za kar nekaj časa, in ena izmed najbolj uporabna se približuje zaključku. Ne da bi šli v preveč podrobnosti, bo naša Coin Portfolio bi bilo veliko lažje, da vodijo kartic na vseh svojih različnih digitalnih valut in njihova skupna vrednost, brez potrebe, da nam zaupate, ali katero koli drugo tretjo osebo, z vašimi osebnimi podatki, ali sami kovanci.

Digitalni Valuta Natečaji in Darila!

Bili smo načrtovanje gostila več tekmovanj za dalj časa, kot je naš prvotni slogan contestwent zelo dobro. Čeprav morda ne uradno začne tekmovanje ali izdalo konec tedna, pričakujejo obvestilo o tem, kaj bo naslednje tekmovanje ali izdalo biti, in kako, da se pridružijo!

Bitcoin in Digital Valuta novice

Seveda, to je še vedno naš osrednji cilj, in skupaj z drugimi dogodki, obvestila, in nadgradnje tukaj napovedala, pričakujem, da vidim veliko naših običajnih poročil, analiz, mnenj in mnenja popping up. Še enkrat se opravičujemo za pomanjkanje njej danes. Popoln vihar busywork, resničnem življenju, in drugih motečih dejavnikov privede do tega navzdol dan.

Kot urednik, in eden od soustanoviteljev, sem prevzeti polno odgovornost za to. Moral bi ga opazili že prej, v dan, ko sem še imel časa, da bi kaj o tem, in našel način, da bi dobili vsaj nekaj člankov. Poskrbel bom, da bi bila bolj pazljiva v prihodnosti, in izdelati sistem za obravnavo tovrstne situacije, bi moral spet pojavijo.

Kakorkoli že, upam, da ste vsi imeli čudovit vikend! Ne pozabite preveriti pri nas.

Zelo spoštovanjem,

Dustin O'Bryant

Soustanovitelj in urednik Coin Brief

Sorodne novice


Post Dogecoin

Očetovski dan v Avstraliji: darilne ideje za vsakega oče Bitcoiners

Post Dogecoin

Ta ameriški fotograf ima nov projekt, ki ga navdihuje Bitcoin

Post Dogecoin

7 super ASIC bitcoin rudarjev

Post Dogecoin

Bitcoin ATM mrzlica: seznam 8 različnih strojev

Post Dogecoin

Intervju: Bodite pozorni na Bitcoin Megaphone

Post Dogecoin

11 priljubljenih Bitcoin zagovornikov

Post Dogecoin

BTC za novince: razumevanje bitkoinov in njihovo kopiranje Infographic

Post Dogecoin

10 neverjetnih bitkoin majic in dodatkov

Post Dogecoin

10 Futuristični ali neobičajni projekti, ki sprejemajo Bitcoin

Post Dogecoin

Kako voditi profitno bitcoin rudarsko kmetijo

Post Dogecoin

7 Morate gledati video posnetke Max Keizer Bitcoin

Post Dogecoin

21 super Litecoin Rudarstvo