Izdaja storitve Nxt Multigateway: trgovina BTC in LTC v Nxt! | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Izdaja storitve Nxt Multigateway: trgovina BTC in LTC v Nxt!

Izdaja storitve Nxt Multigateway: trgovina BTC in LTC v Nxt!

Medtem ko je jedro programske opreme NXT še naprej razvija in vključuje nove funkcije, so podjetni kodiranje gradnjo funkcije in orodja, ki vzvoda obstoječih funkcionalnosti. Eden od najbolj razburljivo od teh je Multigateway storitev (ali MGW): avtomatiziran sistem, ki vam omogoča, da samodejno prenese drugih cryptocurrencies v NXT blockchain, kjer se lahko trguje na popolnoma decentralizirano izmenjavo sredstev NXT je.

Več cryptocurrencies - NXT, Mastercoin in nasprotne stranke, na primer - so ustvarili decentraliziranih izmenjave sredstev na njihovih platformah. Te izmenjave naj uporabniki izda sredstva, ki se lahko trguje na trustless, popolnoma decentraliziran sistem. Funkcionalnost je razburljivo, ampak vsak izvajanje sooča isti osnovni problem: uporabniki sistemov morajo zaupati, da so sredstva, ki jih je trgovanje podprta z nekaj realnega, saj ne obstaja način, da dokaže, da je oseba, ki izdaja "Bitcoin" na drugi cryptocurrency je trgovinski sistem je dejansko to Bitcoin. NXT Multigateway rešuje ta problem elegantno.

NXT Multigateway je ustvaril jl777 nxtforum.org je (znan tudi kot James), z grafičnim uporabniškim vmesnikom, ki ga longzai ustvaril. Tri varno, neodvisno nadzorovanih strežniki so ustvarili za vsako valuto, ki naj bi se z njimi trguje na borzi sredstev NXT. V nalog za kovanec izda kot sredstvo za NXT blockchain, mora kovanci se deponira na edinstven naslov, ki je ustvarjena za vas sistem. Vloge na ta naslov se preveri z transakcij multi-podpis, in se izdajajo na NXT sredstev borzi šele, ko sta dva od treh strežnikov, se strinjajo, da so kovanci pravi. Umiki se ravna po enakem mehanizmu, in vsako dejanje, ki je ravna z NXT transakcijo za stroške nizko plačilo transakcije NXT je. Tukaj je, kako to deluje, z uporabo Bitcoin kot na primer:

  1. Vstopite vmesnik MGW v stranko NXT, in ustvarjajo edinstveno Bitcoin depozit naslov.
  2. Uporaba vaš najljubši Bitcoin denarnico, pošljite bitcoins na svoj depozit naslov
  3. Ko je transakcija potrdi Bitcoin blockchain in preverjeni z dvema od treh prehoda strežnikov, bodo Bitcoins izda in dodal na svoj račun kot "mgwBTC" sredstev
  4. Uporabite NXT Asset Exchange, da se nakup in prodajo naročila s svojimi bitcoins, ali jih prenesejo na druge NXT računov.
  5. Ko želite, da umakne svoje Bitcoins, preprosto določite destinacijo Bitcoin naslov v "umik" delu vmesnika MGW, in počakajte, da se transakcija potrjena.

Na v tem procesu nobenem trenutku so vaši kovanci, ki so izpostavljeni vsako človeško bitje ali centralizirani strežnik. Za prvič v zgodovini cryptocurrency je NXT skupnost ustvarila skoraj-trustless metodo za premikanje cryptocurrencies iz enega blockchain v drugega, tako da jih lahko uporabljajo in s katerimi se trguje na popolnoma decentralizirano platformo. To vam omogoča, da popoln nadzor nad vašim Bitcoin ali Litecoin, in odpravlja možnost, da bodo izgubili zaradi propada centralizirano izmenjave ali heker napad.

MGW storitev Jedro trenutno podpira Bitcoin in Litecoin, ampak novo "univerzalni multigateway" programska oprema vam omogoča, da ustvarite svojo lastno MGW storitev za kateri koli drugi cryptocurrency ki podpira multisignature transakcije. Vse, kar morate storiti, je ustanovila tri varne, neodvisno nadzorovane strežnike za podporo svojega prehoda.

NXT je Multigateway storitev je zdaj v živo, in uporabniki NXT lahko trgujejo Bitcoin in Litecoin na NXT je sredstev izmenjave po sledite navodilom za namestitev v tem forumu nit. Če ste povsem novo za NXT in potrebujejo nekaj kovancev za pomoč pri kritju honorarjev za ustvarjanje naslov in pridobivanje ustanovi, post tukaj, da bi dobili nekaj prostega kovancev za začetek.

NXT Multigateway en del platformbeing zgradil jl777 večji NxtServices. Ta platforma predstavlja temelj za številne dodano vrednostjo NXT storitev, vključno z šifrirano realnem času klepet, avtomatski izračun dividend in izplačila za NXT sredstev, storitve zasebnosti kovance, in še več. Ostanite z nami, saj so nove funkcije sprosti!

Sorodne novice


Post Dogecoin

Bitcoin proti USD proti zlatu - Evo, zakaj Bitcoin zmaga

Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin in kriptokultnost spletnih strani po vsem svetu

Post Dogecoin

14 super Bitcoin zagon

Post Dogecoin

12 najpomembnejših publikacij Bitcoin

Post Dogecoin

Ta gigantski Bitcoin kitajski rudnik razkrije vse svoje skrivnosti

Post Dogecoin

18 super Bitcoin Memes

Post Dogecoin

10 neverjetnih bitkoin majic in dodatkov

Post Dogecoin

Kdo je Satoshi Nakamoto? Infografski

Post Dogecoin

15 Kraji, kjer lahko kupite pivo z Bitcoins

Post Dogecoin

Coin Fire za rudarje

Post Dogecoin

Kako voditi profitno bitcoin rudarsko kmetijo

Post Dogecoin

7 + 1 Pomembni nepridobitni profili, ki sprejemajo Bitcoin