Kaj je DarkSend? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj je DarkSend?

Kaj je DarkSend?

Torej, kaj je DarkSend +? DarkSend + je najnovejši izvajanje tehnologije v ozadju Darkcoin, ampak kaj to dejansko storili? Verjetno ste že slišali, da je v bistvu izvajanje CoinJoin, proces mešanja z G. Maxwell je prvotno predlagala. Vendar pa je v zadnjih 6 mesecih, Evan Duffield, glavni razvijalec Darkcoin, je poskušal več različic mešanje kovancev in končno prišli do preprosti in elegantni sistem, ki resnično skriva vse vidike posla.

Torej, kako je, da Darkcoin je Darksend res anonimni?

No, čeprav je ideja zdi dovolj preprosta, Evan prišli na ta končno izvedbo šele po dolgem procesu, z veliko masažo in nekaj trkanja na cesti. DarkSend, v njem je končni obliki, morajo:

1. Mix kovancev, tako da ni mogoče ugotoviti njihov izvor, zato je denarnico je priloženo.

2. Skrij vse sledi, če kovanec prišli, kot so naslovi IP in denarnico naslovi, itd

3. Ali zgoraj decentralizirano, zaupanja manj mode.

4. Ali zgoraj, tako da se transakcije je uporabnikov lahko obdelajo takoj.

Zakaj se Darkcoin razvit, da je popolnoma anonimen?

V samem začetku, gospod Duffield načrtovana na izdelavo njegov kovanec težko, vendar ne nemogoče izslediti. Skupnost kmalu so mu ugotovili, da ni bilo dovolj. Če je bilo tako, da bi prekinil zasebnost, bi zasebnosti biti pokvarjen. Tam je vedno veliko govori o vladnih institucij dešifriranje naše osebne podatke.

Vendar pa je pravo vprašanje, in ljudje z največ motivacije, da bi prekinil svojo zasebnost, ne vlade, temveč taksist zasebnih informacij tatovi, kovance tatovi in ​​marketingu. To so ljudje z časa, motivacije in talent, da uniči občutek druge osebe zasebnosti in varnosti veliko bolj kot vladna institucija, vendar ne želim, da jih popust bodisi. V vsakem primeru je NSA Združenih državah je standard grožnja, zamislili ali ne, da imamo vsako rešitev proti, da vidim, če je g Duffield je rešitev dovolj dobra.

Prav tako je vhod in izzivi šifrirnega kovancev skupnosti, ki potiska g Duffield izboljšati Darkcoin, dokler ne bomo imeli tok DarkSend je, in v skladu z g Duffield, končni obliki. Trenutno v testiranju, DarkSend + uspešno dosega zgoraj navedene pogoje. To počne le s prenosom "mešanje" preko več vozlišč, ki se imenuje "masternodes", kjer je tudi če masternode slab igralec in evidentiranje podatkov o transakcijah je predelava, da ne bodo mogli ugotoviti nobene prave informacije. To ne vem, če so posli že predelan dvakrat, štirikrat ali osem. Če so prvi prejeli transakcije denarnico (ki jih je mogoče sklepati, kot bo očitno, da ni prišel s kolegi masternode), pa še vedno ne bodo vedeli, da je končno obliko (ali številka računa na blockchain) je pri je obdelava končana.

To pomeni, da bi vsak poskus, da se prijavite jalovo, in seveda zaupanje manj. Možnosti, da bi bila skupina poškodovane masternodes v nadzorom enega slabega igralca sposobna zbrati podatke za medalje od začetka do konca eksponentno zmanjša preko števila mešanja plasti. Prav tako se je število masternodes zahteva, da je v rokah ene osebe je finančno malo verjetno. Zaradi tega je sistem praktično nemogoče, da poči, in prav gotovo ne bi mogel redno poči.

Zadnji Odlična realizacija G. Duffield imel, je bila, da če bi se kovanci, izraženi in mešano, medtem ko je sedel brez dela v denarnici, bo vedno na voljo, da se pomešajo s kovanci, in nove pre-nominirane kovanci bi na pripravljen, ko oseba, ki želi, da jih pošljete. Ta rešuje nadležno in morda usodno napako, da bodo morali čakati, včasih zelo dolgo časa, da bi plačilo, ker je nihče drug okoli izplačila za mešanje s. Kovanci, ki čakajo na pripravljena že bila izslediti in sprememba iz posla se bo v času, pošljejo za mešanje še enkrat, preden se pošlje v drugo plačilo. Na ta način, tudi sprememba ne more biti nikoli priključen na svoj 'prejšnje transakcije.

Kako bo treba plačati masternodes Darkcoin je?

Preostali izboljšavah DarkSend + vključiti plačevanje masternodes. To je pod-the-kapuco izboljšave, ki spreminjajo sistem glasovanja in o zavrnitvi sistem, tako da se bodo rudarji, ki so se izkazali za nezanesljive igralci ekipe, ne bo več odgovoren za glasovanje, za katerega dobi plačano masternode, in če nočejo plačati masternode, njihov blok zavrnjena. To se je izkazalo v testih za reševanje vprašanj Razkol omrežje že doživeli, ko je mreža poskušali nadgraditi plačati masternodes za svoje delo.

Naslednjič: Kako masternodes spremenila kripto svet.

Sorodne novice


Post Dogecoin

Kako preživeti bitkoin crash Infographic

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin pipe

Post Dogecoin

Izbira 10 znanih Bitcoin haters

Post Dogecoin

Kje dobiš novico Bitcoin? 10 bitkoinov blogov, ki jih morda poznate

Post Dogecoin

8 Zdravniki, ki se boste bolje počutili v zameno za Bitkoine

Post Dogecoin

Liberté Mining se trudi nekaj drugačnega

Post Dogecoin

Kartica Bitcoin: prenosi prek operacijskega sistema Infographic

Post Dogecoin

11 super oglasi Bitcoin

Post Dogecoin

Ali veste, kaj se zgodi, ko se Bitcoin pojavi v Happy Tree Friends?

Post Dogecoin

Intervju: Bodite pozorni na Bitcoin Megaphone

Post Dogecoin

Kako voditi profitno bitcoin rudarsko kmetijo

Post Dogecoin

18 super Bitcoin Memes