Svetovni rekord? Igralec zmaguje 11.000 bitkoinov v enem vikendu v spletni igralnici JustDice | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Svetovni rekord? Igralec zmaguje 11.000 bitkoinov v enem vikendu v spletni igralnici JustDice

Svetovni rekord? Igralec zmaguje 11.000 bitkoinov v enem vikendu v spletni igralnici JustDice

Znani Bitcoin kockar znan kot Nakowa je mogoče zlomil rekord med igranjem na osnovi evropskega cybercasino Just-Dice: dobil 11.000 BTC - približno $ 1,3 milijona na sedanji stopnji - v enem vikendu.

Toda to ni ustavilo Nakowa, ki igra tudi pod imenom Charlotte. Včeraj, v ponedeljek (23.), je ohranil stave visoke in denar. Kako je en sam igralec povzroči takšno izgubo enega izmed najbolj dobičkonosnih igralnic v cryptocurrency ekosistemu? No, bodisi, da je zelo srečen, velik hazarder ali ima nekaj v rokavu.

Po spletni strani The Daily Dot, med tem ploden vikend, Nakowa za igre na srečo ni začela, kot tudi to končalo, z igralcem izgubila na stotine Bitcoins. Vendar pa je ohranil igral v svojem neustrašen slogu in odtrgali igralnico, ki se sooča približno 2.000 BTC v rdečih številkah. Nakowa je zmaga je bila tako velika, da je le-Dice zdaj čaka pomočjo varčevanja račun igralnice, ki ima približno 5,6 milijona $.

Višje stave seje se je zgodilo v nedeljo zvečer: v samo 18 sekundah, Nakowa osvojil več kot 1.000 Bitcoins 10 zvitkov. To pomeni približno $ 6833 na sekundo! Izdelava matematike na vikend, si je njegova denarnica polnjene s 11.000 BTC, ampak veliko vlagateljev in opazovalcev dobil sumljivo, ker je veliko čudnih dogodkov se je zgodilo v simultano. Samo-Dice je znano, za privabljanje vlagateljev, ki lahko dajo denar v spletno stran za druge igralce, da igrajo proti. Oni dobijo, da vse dobičke in izgube, ki na svojih Bitcoins.

Ko Nakowa prišel na spletu v petek, in opazil, kaj se začne dogajati, več vlagatelji poskušali pridobiti denar od Just-kocke, ampak DDoS napad vplival na igralnico za nekaj minut, tako da je nemogoče, da bi vlagatelji umaknili svoj denar. Ko učinki napada so bili konec, je Nakowa dobil nekaj visokih stav.

Torej ni čudno, sploh, da so vlagatelji "strah" za kockar. Eden od njih je celo ustvaril Twitter račun, da naj vedo, ko Nakowa dobi na spletu. Na ta način so lahko poskušali odprodati tako hitro, kot jih lahko.

Ti isti investitorji začel širiti teorije o kockar: je on samo srečo ali jih je pogruntal, kako da večina ali celo kramp Just-Dice? Ali je posameznik ali skupina stave močna? Lahko je celo biti le-Dice zaposlenega poskuša ukrasti denar od vlagateljev? Za zdaj nihče ne ve zagotovo. Kar vemo, je, da je Nakowa, kdor je 11.000 BTC bogatejši.

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin proti litecoin - velike razlike in podobnosti!

Post Bitcoin

Kdo podpira Bitcoin Cash (popoln seznam)

Post Bitcoin

Kako kupiti velike količine bitkoina - 3 stvari, ki jih je treba poznati

Post Bitcoin

Smrt Bitkoina - dnevno Reckoning

Post Bitcoin

Priložnosti za bitkoinske arbitraže: Kratek vodič

Post Bitcoin

Kaj je Bitcoin Network Lightning? Začetnikova razlaga

Post Bitcoin

Open Bazaar Beta 3.0 naredi decentralizirane trge bolj dostopne

Post Bitcoin

Pravilno Bitcoin Analiza cen 3. del: Profesionalnost

Post Bitcoin

Gana ima prvo Bitcoin konferenco v Afriki

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics in Gavin Andressen

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cen: Uvod v USD za vrednotenje BTC

Post Bitcoin

Povečajte porabo 3% dobička Bitcoin za spodbujanje ozaveščenosti o bitki