Mystery Hotel Brand - Dejstva | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Mystery Hotel Brand - Dejstva

Mystery Hotel Brand - Dejstva

Opozoriti je Bitcoin zagovornik Charlie Shrem objavila na Twitterju, ki bo v nedeljo se mu pridružil velik hotel, kot so pilotni Bitcoin kot možnost plačila v enem hotelu.

To je privedlo do številnih špekulacij o tem, kateri bo hotelir se napoveduje Bitcoin sojenja zato sem se odločil, da bi izsledili čiste statistike.

Bodo napoveduje velik verigo hotelov poskusno Bitcoin na lokaciji NYC, to nedeljo ob @ NYCbitcoinfair3400 + lokacijah #bitcoin

- Charlie Shrem (@CharlieShrem) 13. Junij 2014

V tweet Shrem je navedeno, da bi bilo podjetje z več kot 3600 lokacijah, tako da je lahko pogled na kateri bi lokacije lahko kvalificirajo.

Največji hotelskih podjetij na svetu so, Accor, Carlson Rezidor Hotel Group, Choice hoteli, FRHI Hotels & Resorts, Hilton Worldwide, Hyatt, InterContinental Hotels Group, Marriott International, Pan Pacific Hotels and Resorts, Starwood Hotels and Resorts Worldwide, Taj hoteli Resorts in Palače in Wyndham Worldwide.

Naj kopati v odpravo hotelskih podjetij ni mogoče temeljijo samo na samo velikost.

Carlson Rezidor Hotel Group je le nekaj več kot 1300 lokacij, tako da se lahko varno odpraviti. FRHI Hotels & Resorts ima 105 lokacij, Hyatt obvladuje nekaj več kot 500 lastnosti, Pan Pacific Hotels and Resorts je nekaj več kot 20 lastnosti, Starwood Hotels and Resorts Worldwide je s približno 1.160 lokacijah, Taj Hoteli Resorts in Palače ima nekaj manj kot 100 lastnosti. Lahko rečem, da nobena od teh družb verjetni kandidati.

Tako da je pogled na podjetja, preostale, ki so, Accor, Choice Hotels, Hilton Worldwide, IHG, in Marriott.

Zdaj pa si oglejmo število lokacij vsake od preostalih družb mora rešiti za namige...

Accor ima 3600 lokacij, Choice Hotels je 6.300, Hilton Worldwide je 4,412 lokacij, IHG ima 4,602 lastnosti in Marriott prihaja z nekaj več kot 4000 nepremičnin.

Accor bi vsekakor zdi, da so najbližje število lastnosti za izjave Sherm izdelana iz 3.400 lokacijah. Torej, kaj je si oglejte Accor kot podjetje. Temelji iz Francije in ima v lasti več blagovnih znamk hotelov, vključno Sofitel v New Yorku, in Novatel Times Square v New Yorku.

Choice Hotels je ameriška Hotel podjetje, ki ima take znamke, kot so Comfort Gostilne, Comfort Suites, kakovost spanja in za druge "znamk, ki temeljijo gospodarstva". Vendar pa so tudi lastniki Ascend Hotel blagovno znamko, ki vsebuje več kvalitetnih hotelov, vključno z več v mestu New York in odročnih območjih.

Hilton Worldwide je znana blagovna znamka v ZDA deluje znamko Hilton, ampak predvsem, da so lastniki hotela Waldorf Astoria v New Yorku, ki je zelo dobro znan in spoštovan hotelu.

IHG upravlja več blagovnih znamk, vključno Holiday Inn Holiday Inn Express in je ena od največjih znanih znamk v Združenih državah Amerike. So trenutno v lasti in upravlja več hotelov na Times Square.

Marriott je tudi v ZDA temelji družbe, ki ima v lasti in upravlja podpis Algonquin Hotel Times Square.

Če bi bilo razmišljati o katerem hotelu bi bilo, bi rekel, kateri koli od teh so veliko kandidatov. Accor znamka ima najbližjo številko v številko, ki je naveden Sherm vendar drugih znamk vse deluje večje število lokacij in hotelih in vsi od njih so precej dobro znane podpis hotele v New Yorku posebej.

Kakšne so vaše misli?

Sorodne novice


Post Bitcoin

Začetni vodič za etereumsko rudarjenje v letu 2017 - Kako priti na eterum na vašem računalniku?

Post Bitcoin

Jody Drake iz Butterfly Labs Trditve ni bilo mogoče kupiti

Post Bitcoin

12 super Bitcoin Memes

Post Bitcoin

Dnevno poročilo Bitcoina: Brazilija pravi, da je preveč zgodaj za uredbo o bitkiinu, Charlie Shrem, ki je bil izrečen na 2 leti v zaporu

Post Bitcoin

Senator Manchin poslal pismo kongresu, ki je zaprosil za zavrnitev Bitcoin v ZDA!

Post Bitcoin

Kaj je Segwit? (Ločeno pričevanje)

Post Bitcoin

NYDFS zadrži dodatne BitLicense podatke do decembra, več dokazov, da je ta temelj zapravljanje svojega časa

Post Bitcoin

Vlaganje v Bitcoin, je zdaj pravi čas?

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: trg se sam pritrdi

Post Bitcoin

Bitcoins 2016 Halving: kaj je to in zakaj bi se morali skrbeti?

Post Bitcoin

Kako je Bitcoin Start Up Scena v Afriki?

Post Bitcoin

Alibaba IPO odgovoren za bitkoin crash!