Zakaj bi podjetja izbrala Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Zakaj bi podjetja izbrala Bitcoin

Zakaj bi podjetja izbrala Bitcoin

Eden od ključev, da se omogoči trajnostno rast Bitcoin v valutnih trgih, je obstoj močnih kanalov za trgovino. S tem mislim potrebujemo več trgovcev, ki sprejemajo BTC za svoje blago in storitve.

Zakaj bi trgovec, ki ima trdno podjetje odloči, da bo začel sprejemati Bitcoins?

Najprej Bitcoins odpraviti nekaj nadležnih značilnosti sodobnih plačilnih procesorjev. Eden od teh je bremenitev. Trgovci vsako leto izgubijo velike deleže prihodkov za povratne bremenitve zaradi ukradenih kartic ali zahtevnih kupcev. V večini primerov, blago se ne povrnejo v teh situacijah. Z Bitcoin pa lastniki podjetij lahko prepričani, da denar je, ko vidijo nekaj potrdila v bloku verige same, za vedno.

Druga nevšečnost je visoka stopnja pristojbin, ki za obdelavo plačil, kot so kreditne kartice podjetja ali Paypal zadolžen za prodajo vašega izdelka. Plačane pristojbine za Bitcoin transakcije vseh pomembnih velikosti so zanemarljive največ. Te pristojbine niso za dobičkarstvo bank, ampak za plačilo računov za elektriko z vrstniki v omrežju, ki varujejo Bitcoin plačila. Osebno vidim, da je to bolj kot poštenega plačila za storitve, ki jih ponujajo (0,0001-0,0005 BTC).

Najbolj privlačen razlog za sprejem Bitcoins je tržno moč ima. Bitcoin skupnost je zelo angažirano in podpira nove trgovce. Podjetja, kot so WordPress in Namecheap so se valovi, ki jih sprejema bitcoins za njihove izdelke, z očitnimi finančnih nagrad. Bitcoiners so radovedni pasma, ker so tako navdušeni, da plača s svojo digitalno valuto. V bistvu, večina od njih razumeli, kako pomembno je, da so podjetja, ki se sprejemajo svoje BTC in bi bili pripravljeni plačati premijo za nagrade takšno odločitev.

Bitcoins niso brez pomanjkljivosti, seveda. Najprej zahtevajo visoko stopnjo tehnološke pismenosti za učinkovito uporabo. Varnost za vaše zasebnih ključev je dosegljiva, vendar učenci lahko na koncu kar drage napake. Druga pomanjkljivost je, da je valuta še vedno zelo niha, kar je optimalna za večino podjetij, ki imajo razmeroma tesen denarnega toka. Na srečo, obstajajo načini za ublažitev obeh teh dejavnikov. Najbolj očitna je vzpostavitev spletnega trgovca, ki zaračunava pristojbino za sprejem Bitcoin plačil v vašem imenu in vam s promptno ceno za fiat v vašem bančnem računu.

Še ena prednost uporabe Bitcoin in drugih cryptocurrencies je visoka anonimnost vključeni, na primer Komodo Currenciesprovides Secure & Anonymous Valuta plačila (beri njihova bela paperfor več informacij).

V vsakem primeru, če ste trgovec katere koli vrste, in še niso raziskane Bitcoin za vaše podjetje, da bi vam predlagam, da to storijo.

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Prva polovica leta 2014 prinaša štiri bitkoinske konference Združenim državam

Post Bitcoin

CME terminacije bi se morale ustaviti, voziti bitkoin ceno proti nič - Motls

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: EFG-ji BTC

Post Bitcoin

Kaj so Bitcoinovi bloki in Bitcoinove potrditve?

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: napredovanje med top 100 spletnih strani

Post Bitcoin

Kreativni načini dvigovanja Bitcoin za dobrodelnost in zbiranje sredstev

Post Bitcoin

Bitcoinova prihodnost je svetla: padec cene in evolucija

Post Bitcoin

Masivni seznam Affiliate programov Bitcoin, ki delujejo

Post Bitcoin

Več kot 40 držav se zanima za novi Bitcoin bančni avtomat iz Lamassuja

Post Bitcoin

Trucoin se odpre na tisoče ljudi na čakalni listi v več kot dveh državah duzen

Post Bitcoin

Zakaj je napovedovanje mehurčkov Bitcoin nesmiselno?

Post Bitcoin

Bitcoin poučuje libertarje vse, kar ne vedo o ekonomiji - The Washington Post