Kaj je Ethereum? - Najbolj ambiciozen sistem od Bitcoin | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj je Ethereum? - Najbolj ambiciozen sistem od Bitcoin

Kaj je Ethereum? - Najbolj ambiciozen sistem od Bitcoin

Ethereumis eden izmed prihajajočih "cryptocurrency 2.0" sistemov, ki bodo ustvarili valuto, ki je več kot samo valuto. Obstaja več sistemov, ki bodo poskušali nekaj podobnega, kot so NXT

Mastercoin, in nasprotne stranke, vendar je način Ethereum se razvija zaradi česar je precej edinstven.

Kaj je tako posebnega na Ethereum?

Ethereum, za razliko od drugih 2.0 valute, se razvija od tal navzgor. To se ne bo temeljila na Bitcoinblockchain sploh, in razvojne ekipe so ob idejo rudarjenja, in blockchain, na naslednjo stopnjo. Večina valut 2.0 se razvijajo s sposobnostjo za ustvarjanje neke vrste pametnih pogodb ali pametnih lastnosti in Ethereum počne isto.

Vendar pa za razliko od drugih 2.0 valute, Ethereum se ne opredeljuje, kaj bodo pogodbe se lahko počne, niti ni dajanje kakršno koli omejitev na ustvarjanje novih možnosti uporabe za to je sistem. Namesto, Ethereum je uporaba "pogodbe", kot gradnike za omrežja, in vsaka pogodba je program, ki je lahko izdelana pa bi razvijalec aplikacije všeč. Osnovni Ethereum sistem je zagotoviti decentralizacijo, vzdrževanje pogodb, in zagotoviti trustless transakcije, pogodbe pa so za to, kaj transakcije same.

Katere so možne aplikacije za to?

Do sedaj, neodvisni razvijalci, ki delajo na testnem omrežju, so se razvili, ali začela razvijati, širok spekter uporabe, da zapolni "pogodba" vlogo. Nekateri gradijo porazdeljeno program za shranjevanje v oblaku, ki bo funkcionalno deluje kot decentralizirano različico Dropbox. Drugi so oblikovanje nove digitalne valute, ki bi dejansko deluje kot digitalni valuti zgrajena znotraj drugega cryptocurrency. Eden od razvijalca celo gradi vizualno pametno pogodbo graditelja, ki bi omogočil uporabnikom, ki nimajo izkušenj pri načrtovanju, da imajo možnost za oblikovanje funkcionalne pametno pogodbo, ali program.

To je tisto, kar naredi Ethereum tako neverjetno. Funkcionalnost Ethereum omrežja ni vnaprej določene. To je omejena le z domišljijo razvijalcev, ki se odločijo za gradnjo v njem.

Kako lahko dobim vpleten?

Ethereum je še vedno testirajo, zato so "etre", ki so osnovna valuta omrežja, ne more biti trajno zaslužil v tem trenutku. Vse etri, ki so zaslužili bodo prenehale obstajati ob koncu obdobja testiranja.

Vendar pa je rastoča skupnost tvori okoli Ethereum, in jedro razvojna ekipa spodbuja nikogar, celo osnovno programsko sposobnost, da se pridružijo v. Z testnega omrežja, lahko razvijalci graditi in preizkusiti možnosti uporabe omrežja, in priprava izdelkov za živo začetek.

Če nimate znanja programiranja, boste vedno dobrodošli, da pomaga preizkusite druge aplikacije, ki se jih ustvarili, ali se pridružijo razpravi o prihodnosti Ethereum. Prav tako je na neki točki v bližnji prihodnosti, pa bo pred prodajo napovedala, ki omogočajo vlagateljem, da pred nakupom etrov, ki bodo razdeljeni kmalu po končani sistem gre v živo.  

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Cena: ko je novica in ni pomembna

Post Bitcoin

Coinbase, Gemini in CoinX Bitka za prvo Licensed Bitcoin Exchange

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: ABC-ji BTC (Q-U)

Post Bitcoin

Kaj je MultiSig Bitcoin denarnica, in zakaj bi morali uporabljati eno?

Post Bitcoin

Kako varnostno kopirati Bitcoin denarnico (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Kako je Bitcoin Start Up Scena v Afriki?

Post Bitcoin

Ali je Bitcoin Safe? Ja. Tega nisem prepričan

Post Bitcoin

Vhodi in izhodi - Bitcoin sprememba je pojasnjena

Post Bitcoin

Bitstamp: Stabilna Bitcoin Exchange

Post Bitcoin

Dark Wallet izdaja Alpha 4

Post Bitcoin

Prvi sklop bitkoin bankomatov v Los Angelesu ta teden

Post Bitcoin

Pravilno Bitcoin Analiza cen 1. del: Metodologija