Kaj je vožnja Bitcoin cene danes? Je Bitcoin mining nezakonito? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj je vožnja Bitcoin cene danes? Je Bitcoin mining nezakonito?

Kaj je vožnja Bitcoin cene danes? Je Bitcoin mining nezakonito?

Graf z: marketoracle

Pred samo dvema letoma, eno Bitcoin je vreden okoli 5 $, danes pa, da je en sam Bitcoin vredno $ 365 +. Torej, kaj je gonilna Bitcoin Cena danes? En sam dejavnik je Bitcoin rudarstvo. Bitcoins nastajajo kot nagrado za računsko intenzivno delo preverjanje in evidentiranje plačil v javni knjigi. To delo se imenuje rudarstvo in več računske moči, ki je dal v, več bitcoins, ki so ustvarjeni v zameno. To ustvari še eno vprašanje, ki je povezano s tem članku, ki ga je treba obravnavati. Je Bitcoin rudarstvo nezakonito? Bitcoins cena todayis v porastu in Bitcoin rudarstvo je tesno povezano to povečanje.

OBVEZNO PREBERITE: države Kje je Bitcoin Pravna! Kalifornija je Set za legalizacijo Bitcoin

Kaj Vožnja Bitcoin Cena danes?

Za razliko od ameriške valute, ena od velikih prednosti Bitcoin je, da so transakcije v celoti pregledni. Trgi Bitcoin objavi na dnevni osnovi podatkov, kot je skupno število bitcoins v obtoku. Prav tako spremljajo število transakcij (razen menjalniških poslov) in predvideno število novih bitcoins kopljejo v tem dnevu. Nekateri raziskava je bila opravljena Ladislav Kristoufek na Karlovi univerzi v Pragi na Češkem in je podrobnosti dejavnike, ki neposredno vplivajo na Bitcoin cena danes.

Je Bitcoin Rudarstvo Illegal / neumen?

Na podlagi informacij, zgoraj navedeni in študij, ponudbo in povpraševanje po bitcoins mogoče določiti. To je prepričal ljudi, da vlagajo svoj računske moči v Bitcoin rudarstvo. To je tudi vplivalo na ceno. Ta učinek se je v zadnjem času postal manj pomemben zaradi specializirane in drage računalniške strojne opreme, ki je postala potrebna za konkuriranje na trgu rudarjenja. Enotna cena Bitcoin todayis zelo elastična in se zdi učinek Bitcoin rudarstvu neposredno vplivajo na to omenjeno ceno je ustvaril vprašanja nezakonitosti.

Photo Credit: coinreport 

GLEJ TUDI: Roger Ver aka Bitcoin Jezus vs Hacker dušikov - poglejmo, kaj se bo zgodilo! 

Nekaj ​​stvari, ki so zagotovljena v tem svetu, vendar pa je zagotovilo, da bodo ti subjekti še naprej raziskati s stalnim pogonom cenovne Bitcoin todayand tudi v prihodnje. Njegov odnos do ideje, da je Bitcoin rudarjenje nezakonito bo preučila tudi. Ocenjuje se, da bo ta proces nadaljevati, dokler se 21 milijonov bitcoins izdelan po stopnji, ki bo postopek tudi v naslednjem stoletju. Vprašanja o tem, kaj je gonilna todayas cen Bitcoin tudi, ali Bitcoin rudarjenje je illegalis tukaj za dolge razdalje. Ampak, če Bitcoin nikoli ne postane veliko silo na svetovnih trgih, vsaj ta študija bo ekonomisti vpogled o tem, kako bi lahko v realnem valuta uspešnejši v resničnem svetu.

Člen Vir: technologyreview

Sorodne novice


Post Bitcoin

Bitcoin Value 2. del: Ali denar potrebuje tudi uporabo vrednosti?

Post Bitcoin

BetChain postane vodilni Bitcoin casino pri večjezični podpori

Post Bitcoin

Intervju z Charly Clintonom iz BitXBay-a, Bitcoin Marketplace

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: nevarnosti delnega rezervnega bančništva

Post Bitcoin

Posodobitev Bitlicense - Lawsky dodaja nove sklope na bitcoin regulativni okvir

Post Bitcoin

Mt. Gox prodaja blagovno znamko Bitcoin

Post Bitcoin

Ustvarjanje Bitkoinov - Top Ten Bitcoin rudarskih strojev

Post Bitcoin

SF Skrit Bitkoin začne s Treasure Hunt v San Franciscu

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitiven, vendar tvegan za vlade

Post Bitcoin

Ali je Bitcoin Safe? Ja. Tega nisem prepričan

Post Bitcoin

Pojasnjene so osnove Bitcoin: MNO iz BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: GHash.io, Irak in FBI dražba