Kaj so Bitcoinove pipe? | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Kaj so Bitcoinove pipe?

Kaj so Bitcoinove pipe?

Svet Bitcoin je napolnjena z mnogimi izrazi, ki se morda zdi zmedeno na prvi pogled. "Rudarji", "bloki", "blok verige" -to neizkušene temi pogoji se lahko zdi zmedeno na prvi pogled. Druga bolj priljubljeno in pomembno orodje je tako imenovani "Bitcoin pipa", ki je spletna stran, ki nagrajuje ljudi z bitcoins v zameno za opravljanje preprosto opravilo.

Z drugimi besedami, dobi uporabnik plača za dokončanje določene vrste dejavnosti, kot se prijavite za glasilo, igranje iger ali ogled oglasov. Spletne strani že dolgo ponudili denar v zameno za opravljanje dejavnosti in naloge, vendar je Bitcoin plačilo hiter, varen in omogoča obe strani, da ohrani visoko stopnjo avtonomije.

Konec koncev, kdo želi deliti svoje pomembne finančne podatke, kot so številke bančnih računov in Paypal naslovov, z naključnimi stranke? Z Bitcoin pipe dobiš, da se plača za vaš trud vseh, medtem ko uživate anonimnost in varnost Bitcoin sebi. Zaradi tega je vedno več spletnih strani Rova gotovino in kreditne kartice, v zameno za Bitcoin.

Obstaja veliko različnih vrst Bitcoin pipe. Nekatere pipe vas bo nagradil za opravljanje dejavnosti enkratno, kot zagotavlja e-poštni naslov. Veliko pipe, vendar vas bo nagradil za nadaljnjih prizadevanjih, kot so igranje iger ali ob raziskave.

Bitcoin pipe: So vam bom zaslužil nekaj denarja, vendar ne bo plačal hipoteke

Pojdimo nekaj naravnost preden kopljemo koli globlje v Bitcoin pipe: da se ne bo, da si bogat. Izplačila so na splošno zelo majhne in so vezani na tržne obrestne mere. Pogosto, A Bitcoin pipa samo bo vam nekaj centov vredno satoshis. Satoshi, mimogrede, je najmanjša trenutno uporablja poimenovanje Bitcoin in znaša 0,00000001 BTC.

Nadalje, bolj ste dobili plačan, bolj boste morali delati, da zaslužijo svoje satoshis. Če ste šele zagotavlja e-poštni naslov, ste verjetno samo še majhno količino satoshis. Če ste izpolnite dolgo in poglobljeno raziskavo, boste verjetno stojijo, da bi še več.

Ne glede na to, da ste verjetno ne bodo zaslužili ogromne vsote denarja skozi Bitcoin pipe, tako da ne gredo opustili svoje dnevno delo samo še. To je rekel, sčasoma denar lahko dodate gor in bi lahko našli kar precejšen znesek dodatnega denarja ne da bi morali storiti vse, da veliko dela.

Ti nimajo vedno na "delo", da zaslužijo Bitcoin

Eden od načinov, da bi povečali svoj Bitcoin zaslužek prek pipe je najti dejavnosti, ki bi si naredil nekako. Z drugimi besedami, si nagrajen za to, da vas. V nekaterih primerih, lahko dejansko zaslužil Bitcoin za igranje iger, v kateri ste ubiti tujcev in kaj imate. Če se zgodi, da uživajo te vrste iger, zakaj ne igrajo eno, kjer ste dobili plačano? Seveda, boste morali porabiti nekaj časa gledaš oglase, vendar internet je napolnjena z oglasi, tako da vsaj tokrat vas bomo dobili izplačanih, da pogled na njih.

Ko delaš nekaj, kar bi naredil nekako, da ste v resnici ne deluje. Ti si samo delaš svoje stvari. Te vrste Bitcoin pipe so nedvomno najboljši, čeprav je izplačilo ni najboljša.

Konec koncev, če delaš nekaj, kar mi delaš, zaslužijo nekaj dodatnega denarja zagotovo ne boli, kajne? Na ta način, tudi če ne zaslužijo ogromne vsote denarja off vaš trud, vam ne bo zapravljaš svoj čas, ampak počne nekaj, kar bi naredil zastonj samo zato, ker jo uživate.

Prav tako je Bitcoin izkazalo, da je eden od najbolj zanesljivih naložb v svetu, ki se nenehno pridobivajo vrednost. Zaradi dejstva, da je dobava in proizvodnja valuti tesno omejena, je Bitcoin doslej izkazal za eno od najbolj inflacijskih odpornih naložb na svetu.

Če ste letos zaslužil $ 100 dolarjev bitcoins skozi pipe, bi bilo zelo dobro vredno tisoč dolarjev ali več naprej po vrsti. Zaradi tega zaslužijo nekaj dodatnega denarja skozi Bitcoin pipa se lahko izkaže za zelo smotrna naložba svojega časa in truda.

Bitcoin Video Crash Course

Vedeti več kot 99% prebivalstva o Bitcoin. Ena email dan 7 dni, kratke in izobraževanja (zagotovljeno). 

Sorodne novice


Post Bitcoin

Storitve trgovcev z bitkoinami in podjetja za denarno stor

Post Bitcoin

Naložba Unije Square v Coinbase se je izkazala za uspešno odločitev

Post Bitcoin

Microsoft začne sprejemati Bitcoin za digitalne vsebine

Post Bitcoin

Coinbase proti Btc-e proti BitStamp - najboljši kraj za nakup Bitcoins

Post Bitcoin

Kaj je Ethereum? - Najbolj ambiciozen sistem od Bitcoin

Post Bitcoin

Največje prevare v zgodovini Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin proti litecoin - velike razlike in podobnosti!

Post Bitcoin

Začetniški vodnik za rudarsko bitkoino

Post Bitcoin

Nova posebna trgovalna platforma BitShares se bo začela oktobra

Post Bitcoin

27. april 2015

Post Bitcoin

Bitcoin uradno pravna v Kaliforniji! Gov. Jerry Brown podpisal AB129!

Post Bitcoin

Zdaj lahko pomagate ustanovi Wikimedia z donacijami Bitcoin