Pritožba Charlieja Shrema, Bitcoinova priljubljenost v Googlu in še več | Slovenian.globalsciencecollaboration.org

Pritožba Charlieja Shrema, Bitcoinova priljubljenost v Googlu in še več

Pritožba Charlieja Shrema, Bitcoinova priljubljenost v Googlu in še več

Dobrodošli v Bitcoin preizkuševalca zadnji teden krogu navzgor z najbolj pomembnih novic preteklega tedna.

Švedski izmenjavo Safello ekipe gor z britanske banke za izboljšanje storitev

Izmenjava Švedski Bitcoin Safello je skupinsko delo z britanske banke, ki je preostalo anonimen v tem trenutku, da ponudijo lokalne možnosti za vloge za račune s sedežem v Združenem kraljestvu. Načini plačila, kot so CHAPS ali BAC jih Safello zdaj podpira, NewsBTC.com poročila. To pomeni, da izmenjava ne le ponuja nove možnosti transakcij, ampak tudi omogoča svojim strankam za prenos sredstev v kratkem časovnem obdobju.

Frank Schuil, soustanovitelj in izvršni direktor švedskega izmenjave, še vedno ni razkrila imena banke, ki deluje z Safello in očitno ne namerava. Vendar Schuil dejal podrobnosti partnerstva so jasni, za obe strani, z bančnim vedo vse o povezavi družbe z digitalnim denarjem.

Celoten članek

Coinkite odpravlja omejitve multisig Bitcoin denarnice v ceno storitev shakeup

Coinkite zdaj ponuja njegova starter članstvo brezplačno, korak, ki ugotovi tehnologijo zagona Bitcoin odstranjevanje pristojbino odstopni en odstotek nekdaj povezan s storitvijo.

Ponudba omogoča številne storitve Coinkite voljo do določenih meja. Z začetno račun, lahko uporabniki ustvarijo več podpisov denarnice, gledajo samo do računov in pošiljanje Bitcoin s SMS, e-pošte in bon, med drugimi storitvami.

Vir: Coindesk

Vodilni medijska družba Čas Inc. Ekipe do z Coinbase da sprejmejo Bitcoin

Čas Inc., podjetje, ki ima v lasti slavni revijo Čas med mnogih drugih znanih blagovnih znamk, je napovedal, da se zdaj sprejema Bitcoin zahvaljujoč sodelovanju z šifriranega platformCoinbase. Bralci lahko sedaj uporabljajo digitalni denar za plačilo za digitalne in tiskane vpisov sreče, zdravja in to staro hišo in tudi za tiskanje vpisov Travel + Leisure.

"Od dne danes [16 december], lahko vsakdo z Coinbase denarnico uporabo Bitcoin za nakup naročnine" teh štirih revijah, je družba razkrila na svoji spletni strani.

Celoten članek

Okrožnem prvi Bitcoin ATM prispe na Diner

Večina kupcev oko velika siva stroj z radovednostjo. Drugo, ga zamenjujte za redno ATM, marmelado svoje kreditne kartice v njej. In potem so tisti, kot človek sedi v baru na nedavnem zjutraj: popolnoma pozablja. Nisem vedel, da je bila ena, "je dejal v Bitcoin ATM, ki je bila metrov stran. Vzel ugriz jajc, kruha in krompirja in dodal: "Nimam veliko vere v valuti še."

Okrožnem prvi Bitcoin ATM prišel tiho na Diner, 24-urni eatery v Adams Morgan, v tednu od hvaležnosti. Od takrat so se okoli 10 transakcij potekala na stroju, ki omogoča strankam, da kupiti ali prodati virtualna valuta. Tarifa je 310 $ na Bitcoin. Vrednost valute niha pogosto - in pogosto divje - vendar stroj palice za vnaprej določeno pavšalno.

Vir: Washington Post

Avstralski regulator: Bitcoin ni finančni produkt

Digitalni valute niso finančni produkt in operaterji ne potrebujejo dovoljenja za trgovino ali jih zadržati, je avstralska komisija za vrednostne papirje in naložbe (ASIC), je dejal.

Poleg tega izvajalec ne zahteva licence za svetovanje drugim v zvezi z digitalnimi valute, ali pa, da poskrbi za druge, da kupujejo in jih prodajajo. Komentarji ASIC so vsebovane v oddajo 32-strani (prenos pdf tukaj) v teku avstralskem senatu preiskavi digitalno valuto.

Vir: Coindesk

Bitcoin uživa največjo dan leta 2014 v Rusiji, kot rubelj ohranja zajela

V najbolj znanih svetovnih digitalno valuto uživa zgodovinsko vožnjo v Rusiji. V torek (16. December) je cryptocurrency skupnost videli največji obseg transakcij na leto, med uradno valuto države, rubelj in Bitcoin. Vse to zato, ker je ruska valuta ohranja tesnilni trakovi.

Rubelj pahnila več kot 11 odstotkov v torek. Glede na CNBC, je bila ta valuta je "največjega čez dan padec od leta 1998? zaradi "šibkejših cen nafte in sankcij proti Rusiji, ki ga na Zahodu". Soočajo z zmanjšanjem strmo vrednost in razočaran nad nedelovanja ruske centralne banke, več trgovcev odločila, da smetišče valuto.

Celoten članek

North American Bitcoin konferenca Miami predstavil celoten urnik

Severnoameriški Bitcoin konferenca Miami napovedal svojo polno razpored za prihajajoči dogodek, ki bo potekal od 16. Januarja do 18. 2015, v Miami Beachu.

Z najboljših podjetij, kot so Overstock.com in Microsoft naslovnice za njihovo zanimanje za digitalne valute in blockchain tehnologije, je čas, nikoli ni bila bolj kritična za konferenco, ki redno privablja na tisoče udeležencev iz vsega sveta. "Ameriški Bitcoin Konferenca Sever je določanje smeri konferenca namenjena vožnji valuto od špekulacij na mainstream," je povedal organizator konference Moe Levin za CoinTelegraph.

Vir: Coin Telegraph

Charlie Shrem obsojen na dve leti zapora zaradi ureditve Silk Road

BitInstant je ustanovitelj, Charlie Shrem, je bil obsojen na dve leti zapora ta teden zaradi njegove povezave s spletno nezakonitem trgu Silk Road. Po njegovi aretaciji v januarju, je cryptocurrency podjetnik zaprli za pošiljanje 1 milijon dolarjev vredno BTC na spletni bazar.

ZDA Okrožni sodnik Jed Rakoff je menil, da ukrepi Shrem ni bilo "enkratni napaka". Nasprotno, predsednik uprave BitInstant.com "navdušeno" uporablja inovativno digitalno kovanec za povečanje nezakonito shemo, ki se prodajajo droge in drugih nezakonitih predmetov. "Zelo Inovativnost to je nevarnost za nadzor trgovine z drogami, ki", sodnik je dejal.

Celoten članek

98,6% žrtev TorrentLocker zavrne plačilo Bitcoin odkupnino

98,55% žrtev, ki jih TorrentLocker usmerjenimi ne plačajo virus "Bitcoin odkupnino, v skladu z novo poročilo. TorrentLocker (aka Win32 ali Filecoder.DI) je sev Bitcoin izsiljevalska, ki deluje tako, da šifrira datoteke uporabnikov. Žrtve so zahtevali, da plača do 4 BTC za dešifriranje svoje dokumente, čeprav se lahko ta številka razlikuje.

Poročilo, ki ga Marc-Etienne M Léveillé avtor za varnostno podjetje ESET, je ugotovila, da je bilo samo 570 od 39.760 okužene sistemi omogočen dostop do dešifriranje programske opreme po plačilu celotne odkupnine.

Vir: Coindesk

Google napoveduje, da je bil Bitcoin peti najbolj iskan pojem leta 2014

Google je razkril 10 najbolj iskanih izrazov v letu 2014 in cryptocurrency skupnost ima razloge za praznovanje. Ne samo Bitcoin je peta najbolj iskan pojem na leto, vendar je priljubljen (in zabaven) Dogecoin zaseda deveto mesto v istem seznamu.

Tudi izraz "Doge" - ime internetni meme, ki izvira Dogecoin - sedi na šestem mestu med prvo deseterico, ki ga na svetu najbolj priljubljen iskalnik napovedal.

Celoten članek

Bitcoin strip gre za prodajo po uspešnem crowdfunding

Po uspešnem crowdsale, angleška različica-kripto usmerjena stripa Bitcoin: je Lov na Satoshi Nakamoto sedaj šla v prodajo. Knjiga, ki je bila predstavljena na CoinSummit v Londonu že v juliju, je bila ustanovljena z Alex Preukschat in Josep Busquet, in ima ilustracije José Ángel García Ares.

Po mnenju avtorjev, komično prepleta akcijske, dejstev in fikcije o Bitcoin tehnologije in njene "anarhični cypherpunk kulture". Skrivnost Satoshi Nakamoto, domnevno psevdonimom anonimnega ustvarjalca Bitcoin, ponuja vozilo za "divjo avanturo skozi podzemlje napolnjena s kriminalci, hekerji in prikazni".

Vir: Coindesk

Sorodne novice


Post Bitcoin

Prednosti vlaganja v Bitcoin & Kako vlagati v Bitcoins

Post Bitcoin

Smrt Bitkoina - dnevno Reckoning

Post Bitcoin

Twitch.tv je začel sprejemati Bitcoin za naročnine

Post Bitcoin

Uradna pritožba FTC proti laboratorijam metuljčkov

Post Bitcoin

Google Just Murdered 99Satoshis (posoda Bitcoin Update)

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cen: GHash.io, Irak in FBI dražba

Post Bitcoin

Kako sprejeti Bitcoin plačila za mala podjetja

Post Bitcoin

Vzpon in porast Bitcoin je bil objavljen po celem svetu, vendar potrebuje gledalce, ki gledajo na Mainstream

Post Bitcoin

6 Restavracije, ki sprejmejo Bitcoin

Post Bitcoin

Kako uporabljati Bitcoin? - Vodič za hiter začetek

Post Bitcoin

Ashley Madison pušča: kaj storiti, ko se soočiš z Bitcoin izsiljevanjem

Post Bitcoin

Dish satelitska TV Za začetek sprejema Bitcoin do konca septembra